Фільтрувати матеріали за датою: березня 2013 — Університет «КРОК»

Новини та події

Зустріч ректора Нідерландського університету зі студентами «КРОКу»

Управління міжнародного співробітництва30 березня 2013 року відбулася зустріч слухачів програми "Подвійний диплом" з ректором Нідерландського університету прикладних наук для професіоналів у сфері бізнесу Яном Ван Звіттеном.

29 березня 2013 Новини та події

Коледжу економіки, права та інформаційних технологій - 10 років!29 березня 2013 року відбувся урочистий концерт присвячений святкуванню Десятиріччю Коледжу економіки, права та інформаційних технологій.

20 березня 2013 Новини та події

Засідання круглого столу циклових комісій в КЕПІТі20 березня 2013 року в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій відбулося засідання круглого столу голів циклових комісій «Коледж — крок відстанню у 10 років (досягнення та перспективи)», в якому взяли участь проректор з науково-педагогічної роботи (навчальна робота) Шикова Олена Миколаївна, адміністрація Коледжу та голови циклових комісій.

19 березня 2013 Новини та події

Вітаємо КРОКівців із досягненнями!19-22 березня 2013 року КРОКівці взяли участь у III Міжнародній студентській школі «Інноваційні процеси та стратегічне управління», яку проводив Інститут підприємницької діяльності у м. Мінськ, Білорусь.

15 березня 2013 Новини та події

Шевченко зроблений руками студентів із АфрикиНа честь 200-річчя з дня народження Тараса Шевченка у Києві було встановлено ще один монумент Кобзарю. До встановлення монументу долучилися іноземні студенти «КРОКу».

Головною ідеєю у побудові скульптури є її інтернаціональність. За задумом скульптора по дереву Володимира Зайця, витесувати Кобзаря з дерева повинно якомога більше людей. До цієї ідеї долучилося понад 1000 осіб, серед них були не лише українці, а й росіяни, ізраїльтяни та студенти «КРОКу», які приїхали на навчання з Екваторіальної Гвінеї. За словами начальника управління міжнародного співробітництва Андрія Лотарєва, африканці були в захваті - тільки дізналися про великого Кобзаря і відразу ж витесали його з дерева, а в Книзі відгуків вони залишили свої захоплені враження українською мовою.

Після участі у заході «КРОКівські» студенти написали твір на тему про життя і творчість Шевченка та отримали гарні оцінки за роботи.

15 березня 2013 Новини та події

Святкова масляна у КРОЦі!15 березня 2013 року в Університеті «КРОК» панувала святкова атмосфера.

Студентська рада факультету економіки та підприємництва, Студенська рада Університету та студентське благодійне товариство «Серце в долоньках», спільними зусиллями організували свято «Масляної».

13 березня 2013 Новини та події

Вітаємо стипендіатів «Асоціації фахівців оцінки»!Вже тривалий час Київський коледж нерухомості співпрацює з професійними організаціями оцінювачів і ріелторів, які максимально сприяють професійній орієнтованості навчального закладу.

Керівники успішних бізнес-структур залучаються до викладання професійних дисциплін, та, зокрема, сприяють у наданні баз для навчальних та виробничих практик, які проходять студенти Коледжу.

12 березня 2013 Новини та події

Вітаємо із 10-річчям Коледж економіки, права та інформаційних технологій!У липні 2003 року Університет «КРОК» отримав ліцензію на відкриття Коледжу економіки, права та інформаційних технологій. Цього ж року почали навчання «пілотні» групи з економічного та юридичного напрямів підготовки.

10 березня 2013 Новини та події

КРОКівці завоювали три перших місця на Всеукраїнській олімпіаді!Вітаємо студентів Університету «КРОК», які перемогли на першому етапі Всеукраїнської студентської олімпіаді з економіки підприємства.

Почесне перше місце посіла Чапліна Анастасія, друге місце розділили Афанасьєв Олександр та Господинько Наталія, третє місце – Єрмоленко Олена та Зленко Віталій.

Університет «КРОК» та кафедра економіки підприємств, конкурентної політики та інноваційного розвитку вітають переможців!

07 березня 2013 Новини та події

Київська Мала академія наук учнівської молоді висловлює подяку Університету «КРОК»Дирекція Київської Малої академії наук учнівської молоді та відділення економіки висловлюють щиру вдячність за плідну співпрацю та велику допомогу в проведенні ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів членів МАН Університету «КРОК».

Університет «КРОК» бажає вдалої сесії!

Управління міжнародного співробітництва4 березня 2013 року в Університеті «КРОК» розпочалася навчально-екзаменаційна сесія в іноземних студентів. З Грузії та Азербайджану на місячну сесію до Університету приїхали студенти першого курсу заочної форми навчання за напрямом підготовки «Фінанси і кредит». Студентам «КРОКу» необхідно скласти 9 іспитів, а саме: «Інформатика», «Вища математика», «Економічна теорія», «Історія України», «Мікроекономіка», «Економіка підприємства», «Безпека життєдіяльності», «Теорія ймовірностей» та «Математична статистика».

Окрім складання заліків та екзаменів, іноземні студенти пройдуть інтенсивний курс із російської мови.

02 березня 2013 Новини та події

Вітаємо учасників профорієнтаційного фестивалю ПРОФ Fest!2 березня 2013 року в Університеті «КРОК» відбулося масштабна профорієнтаційна подія для старшокласників та їхніх батьків, адже в цей день проходив третій всеукраїнський профорієнтаційний фестиваль «ПРОФ Fest 2013»!

02 березня 2013 Новини та події

Березнева «Мафія»2 березня 2013 року відбулася перша весняна «Мафія».

Цього разу учасниками гри стало 15 студентів, які навчаються в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій та Університеті «КРОК», та одна випускниц

Учасники «КРОК MAFIA CLUB» відмітили, що гра була насиченою та цікавою!

Запрошуємо нових учасників відвідати наступну гру «Мафія», яка відбудеться 16 березня 2013 року. Чекаємо на всіх!

01 березня 2013 Новини та події

Вітаємо Містера та Міс КЕПІТу!1-го березня 2013 року в Коледжі відбулася довгоочікувана подія – Обрання Містера та Міс КЕПІТу.

Студенти активно готувалися до свята, проводили репетиції та писали сценарії. Конкурс включав три основні складові за якими виступи оцінювали судді: «Візитка» – відео-презентація, дефіле а також творчий номер – «Талант-шоу». За перемогу змагалося 8 кандидатів.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: березня 2013