Фільтрувати матеріали за датою: липня 2010 — Університет «КРОК»

Новини та події

09 липня 2010 Новини та події

Вадим Сидоренко – ЮФ, 4 курс

Як стати супергероєм КРОКу? Діяти!Вітаємо студента 4 курсу юридичного факультету Вадима Сидоренка, який увійшов до складу Координаційної ради молодих юристів України при Міністерстві юстиції України. Вадим з 1 курсу бере активну участь у студентському житті: він був заступником голови Студради юрфаку, юрисконсультом Студентської ради Києва, є членом Ради Студентського наукового товариства Університету «КРОК». Успішне навчання Вадим поєднує не тільки з активною громадською діяльністю, він також працює помічником-консультантом народного депутата України та помічником адвоката.

06 липня 2010 Новини та події

Круглий стіл6 липня Київський коледж нерухомості разом із Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація фахівців оцінки» приймали учасників круглого столу «Розвиток професії «оцінювач» в Україні». У заході взяли участь представники Фонду державного майна України, Українського товариства оцінювачів, Центру організації і економіки міського землекористування, ВГО «Ліга оцінювачів землі» та ін.

01 липня 2010 Новини та події

На варті змін до бюджетного законодавстваУ липні 2010 року Верховна Рада України ухвалила нову редакцію Бюджетного кодексу України, за яким формується фінансовий план нашої держави та всі фінансові плани місцевого самоврядування.

Усвідомлюючи важливість змін до бюджетного законодавства, авторський колектив молодих вчених підготував та видав науково-практичний коментар Бюджетного кодексу України. Над виданням працювали спеціалісти ВМГО "Український молодіжний правничий союз" та ВГО «ВАРТА». Коментар видано за загальною редакцією прем'єр-міністра України Миколи Азарова.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: липня 2010