Фільтрувати матеріали за датою: вересня 2009 — Університет «КРОК»

Новини та події

30 вересня 2009 Новини та події

Посвята в студенти-2009Університет "КРОК" вітає нове поповнення своєї дружньої родини – першокурсників, які у 2009 році вперше ввійдуть до аудиторій нашого навчального закладу. Студентська пора для більшості з них стане початком дорослого життя і перших самостійних кроків. 30 серпня, в стінах Міжнародного центру культури і мистецтв "Жовтневий палац", відбулася урочиста подія – святкова церемонія "Посвята у студенти-2009".

24 вересня 2009 Новини та події

Актуальні проблеми розвитку системи подовженої професіональної підготовкиУніверситет економіки та права «КРОК», один із найактивніших учасників Асоціації з розвитку менеджменту та бізнес-освіти, долучив свій потужний ресурс до підготовки та проведення в Національному авіаційному університеті семінару «Актуальні проблеми розвитку системи подовженої професіональної підготовки», організаторами якого виступили Інститут післядипломного навчання Національного авіаційного університету та Українська Асоціація з розвитку менеджменту та бізнес-освіти.

17 вересня 2009 Новини та події

Участь у Форумі «Артеківські діалоги»З 17 по 20 вересня 2009 року в Міжнародному дитячому центрі «Артек» відбувся Міжнародний освітній Форум «Артеківські діалоги» – 2009. Основна мета заходу – формування змісту Білої Книги національної освіти, аналіз сучасних світових та національних тенденцій розвитку освітніх і виховних практик (технологій), визначення шляхів модернізації сучасної моделі української освіти, розвиток системи щорічної комунікації представників українських та іноземних державних та неурядових освітніх інституцій, освітян із різних країн світу.

11 вересня 2009 Новини та події

Управління здоров'ям по-КРОКівськіВже традиційно в Університеті «КРОК» пройшов День фізичної культури та спорту. Працювали різноманітні рекреаційні проекти: настільний теніс, дартс, шахи, футбол, стрітбол, накидування кілець, армрестлінг. Студенти активно брали участь у оздоровчо-розважальних заходах та в нагороду отримували солодощі. А призери, які посіли І та ІІ місця, були нагороджені найсолодшими призами.

05 вересня 2009 Новини та події

Старт нового проекту Савіка Шустера відбувся в Університеті «КРОК»На два дні Університет «КРОК» став місцем, де молоді лідери Києва мали змогу взяти участь у підготовці нового проекту «Савік Шустер Студії». За словами організаторів, «Стань лідером» - це перший в Україні молодіжний проект, покликаний знайти нові обличчя молодих людей України, які хочуть позитивних змін у своїй державі і готові вкладати в це свої сили та час.

05 вересня 2009 Новини та події

Старт нового проекту Савіка Шустера відбувся в Університеті «KPOK»На два дні Університет «КРОК» став місцем, де молоді лідери Києва мали змогу взяти участь у підготовці нового проекту «Савік Шустер Студії». За словами організаторів, «Стань лідером» - це перший в Україні молодіжний проект, покликаний знайти нові обличчя молодих людей України, які хочуть позитивних змін у своїй державі і готові вкладати в це свої сили та час.

01 вересня 2009 Новини та події

З Днем знань!З нагоди ДНЯ ЗНАНЬ вітаємо усіх з початком нового навчального року! Щиро зичимо міцного здоров’я, безмежного щастя, натхненної праці та впевненості у власних силах! Нехай новий навчальний рік виправдовує всі Ваші професійні та творчі сподівання, сприяє найповнішій реалізації добрих намірів та життєвих планів, приносить безліч приємних вражень! УСПІХІВ УСІМ ТА ПРОЦВІТАННЯ!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: вересня 2009