Фільтрувати матеріали за датою: листопада 2014 — Університет «КРОК»

Новини та події

30 листопада 2014 Новини та події

15 листопада 2014 року в рамках святкування Всесвітнього дня філософії та 10-річчя Інституту філософської освіти і науки Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова відбулася I Всеукраїнська олімпіада з філософії для школярів.

До неї долучилися юні філософи Коледжу економіки, права та інформаційних технологій, вихованці секції філософії Київського регіонального відділення Малої академії наук Катерина Полтавцева, студентка І курсу, та Богдана Николин, студентка II курсу. Керівництво їхньою підготовкою здійснювала старший викладач кафедри суспільних наук Університету «КРОК», керівник секції філософії Київської МАН Рибак Ірина Вікторівна.

Бажаємо нашим майбутнім науковцям-філософам подальших дослідницьких успіхів та натхненних звершень.

Щиру подяку висловлюємо всім організаторам олімпіади та особисто заступнику директора Інституту філософської освіти і науки Адаменко Надії Богданівні.

Також висловлюємо вдячність за підтримку філософських пошуків наших колежан директору Коледжу Сумбаєвій Людмилі Петрівні.

30 листопада 2014 Новини та події

17–21 листопада 2014 року у Вільному університеті Берліну (Free Berlin University – FBU) пройшла друга робоча зустріч партнерів – представників вищих навчальних закладів і організацій із Грузії, Молдови, Нідерландів, Німеччини, Румунії та України в рамках проекту «Темпус» «Мережа випускників-підприємців (EANET)».

Начальник управління міжнародного співробітництва Університету «КРОК» Андрій Лотарєв взяв участь у нараді організаційного комітету консорціуму, на якій презентував пропозиції щодо покращення менеджменту проекту.

Голова правління Асоціації випускників Університету «КРОК» Світлана Заріпова та керівник проектів і програм управління міжнародного співробітництва Галина Богаченко відвідали тренінги зі створення мережі випускників-підприємців, де було презентовано досвід FBU у розбудові Асоціації випускників-підприємців, а також обговорено аспекти взаємовигідного партнерства між випускниками та університетом і створення та управління базою даних. Партнери проекту мали можливість розробити концепцію, стратегію розвитку та ключові заходи для своїх майбутніх асоціацій. А представники «КРОКу» з радістю поділилися своїми здобутками й ідеями щодо налагодження ефективної діяльності Асоціації випускників Університету.

27 листопада 2014 Новини та події

18 листопада в Fairmont Grand Hotel Kyiv відбулися урочистості з нагоди Щорічних загальних зборів членів Європейської бізнес-асоціації (EBA AGMM). Серед присутніх були представники бізнесу, дипломатичного корпусу та друзі Асоціації. Загалом  на захід було запрошено близько 500 гостей, які адресували свої привітання та теплі слова президенту EBA Tomas Fiala, виконавчому директору Anna Derevyanko та всій команді Асоціації.

Університет «КРОК», що приєднався до Асоціації в травні 2014 року, на зборах представляли ректор Сергій Михайлович Лаптєв та виконавчий директор Бізнес-школи «КРОК» Ольга Михайлівна Карпова.

Під джазовий акомпанемент неперевершеного Alex Cogan святкування 15-ї річниці AGMM вдало поєднало в собі офіційну частину, представлення новообраної ради EBA 2015–2016, та невимушене спілкування членів Асоціації за келихом шампанського в дружній атмосфері.

27 листопада 2014 Оголошення

28 листопада в Університеті «КРОК» пройде «HOT VACANCY DAY»

Центр розвитку кар’єри Університету «КРОК» 28 листопада 2014 року проводить ярмарок вакансій для студентів, які мають бажання працювати у вільний від навчання час. На осінньому «HOT VACANCY DAY» роботодавці презентують вакансії на неповний робочий день та вакансії із гнучким графіком роботи. Даний формат був обраний з метою забезпечення студентів тимчасовою роботою на період зимових канікул та в позанавчальний час.

Вакансії представлятимуть такі компанії-роботодавці:  «Алло»,  рекламний холдинг «AllMotiongroup», «Банк Ренесанс Кредит»,  «Інтертоп»,  Київський молодіжний центр праці, «Сільпо», «Скарбниця»,  «Укртелеком», «Bank4You», «BAUER», «VIASAT» та «VostokFinance Group».

Чекаємо студентів усіх курсів на ярмарку вакансій 28 листопада з 12:30 до 14:30 у читальному залі бібліотеки Університету «КРОК» (ауд. 237).

27 листопада 2014 Новини та події

25  листопада 2014 року в Університеті «КРОК» відбулася зустріч студентів юридичного факультету з доктором юридичних наук, професором Домініком Гаєвським на тему «Міжнародне податкове право в європейських країнах».

Пан Гаєвський розпочав доповідь зі слів, що він приїхав не як права рука міністра фінансів Європейського Союзу, а як професор польського університету.

Гість «КРОКу» неодноразово наголошував, що наш Університет є інтернаціональним та дотримується високих сучасних стандартів. Він закликав студентів вивчати право ЄС, зокрема міжнародне податкове право, пізнавати європейські наукові стандарти у варшавських вузах.

Юридичний деканат Університету зробив важливий крок до започаткування обмінів студентськими працями, міжнародних студентських та викладацьких мобільностей у співпраці з університетами Польщі.

Зустріч було організовано завдяки зусиллям професора Француза Анатолія Йосиповича та декана юридичного факультету Гіжевського Володимира Казіміровича.

27 листопада 2014 Новини та події

Всесвітньо відомий шедевр класика німецької літератури Фрідріха Шиллера «Підступність і кохання», що вже понад два століття не сходить із провідних сцен світу, розповідає дивовижну історію піднесення леді Мільфорд, яка прагне досягти найвищих вершин слави, багатства й жіночого щастя. Її врода, розум та хитрість змушують тремтіти, а її підступність не знаходить спротиву навіть у найвигадливіших інтриганів. Проте на шляху в цієї жінки стає чисте, ніжне, палке кохання. Чи зможе воно протистояти силі підступності?

Саме про кохання йдеться у виставі режисера Андрія Білоуса, лауреата «Київської пекторалі». Хоча зазвичай цю п’єсу інтерпретують інакше, виносячи на перший план тему держави та її впливу на життя простої людини.

«КРОКівці» – представники Культурного центру Університету, які завітали 22 листопада до Молодого театру, були в захваті від сучасної та проникливої постановки, емоційної та натхненної гри акторів, якісного музичного супроводу та хореографії, чудових костюмів та цікавих декорацій. Захоплюючу історію неперевершено передав дует Лілії Ребрик та Станіслава Бжезінського.

Дякуємо Молодому театру за прекрасний вечір і бажаємо йому якнайбільше таких захоплюючих, глибоких постановок та вдячних глядачів!

27 листопада 2014 Новини та події

10 листопада Студентська рада Київського коледжу нерухомості організувала та провела  яскраве свято «ДЕНЬ СОЛОДКОГО ЖИТТЯ». Студенти Коледжу самі готували смачні солодощі. Усі бажаючі могли придбати та поласувати випічкою.

Під час заходу зібрано  близько 700 гривень, що будуть направлені на благодійність – на закупівлю необхідних товарів для вихованців Цюрупинського будинку-інтернату, яким понад 10 років опікуються студенти Університету «КРОК».

Дякуємо всім, хто долучився до акції! Особливу подяку висловлюємо студентам-організаторам та юним кулінарам: Шупило Анні, Андрієнко Лесі, Батуриній Ользі, Щеці Олександрі, Кутей Марії, Заболоцькому Олегу, Кобилевській Анні, Гороховській Анастасії, Маро Дарії, Шмаковій Ліані, Євдокименко Еліні, Ягоді Альоні, Реінту Денису, Малинцькій Анастасії, Зелинській Олені, Лисенку Владу, Гливі Анатолію, Зеленській Віолеті, Майстренко Анні, Залитку Віталію, Чупахину Роману, Савичу Ярославу, Березовській Наталії, Семенченко Вікторії, Маскаврону Роману, Ващук Ірині, Олейник Вікторії, Миговичу Артему, Кіяшку Даниїлу.

27 листопада 2014 Оголошення

Благодійна акція «ДОБРО ТВОРИТИ ЛЕГКО»

Уже понад 10 років студенти Університету «КРОК» відвідують дитячий будинок-інтернат для дітей-інвалідів у місті Цюрупинську (Херсонська область). І все це завдяки Вам, шановні студенти та адміністрація. Щороку ми спільними зусиллями тішимо дітей подарунками.

Цього року ми знову розпочинаємо акцію зі збору коштів та речей для дітей, які позбавлені батьківського тепла, щоб вони принаймні на новорічні свята змогли відчути любов та піклування.

До 15 грудня 2014 року до каб. 144 або 421 Ви можете принести:

  • Іграшки
  • Книжки
  • Одяг
  • Канцтовари
  • Засоби особистої гігієни
  • Кошти

За детальною інформацією звертайтеся:
каб. 144 – Студентське благодійне товариство «СЕРЦЕ В ДОЛОНЬКАХ»
каб. 421 – Культурний центр
063-712-38-29 – Вікторія Ковальчук

Не зволікайте і зігрійте своїм теплом та турботою малюків!

Також приєднуйтеся до нас під час промоакцій зі збору коштів та речей для дітей-інвалідів, що відбудуться 28 листопада, 3 та 11 грудня в холі першого поверху Університету з 9:50 до 14:30

27 листопада 2014 Оголошення

Шановні друзі, запрошуємо вас до участі в благодійній акції «З Україною в серці – єдині назавжди»!

Стрімко наближаються новорічні та різдвяні свята. У дні, коли й дорослі, і малі чекають на диво, ми хочемо подарувати частинку свого тепла тим, хто дуже його потребує.

Давайте разом приготуємо святкові подарунки для сміливих воїнів-захисників, учасників АТО.

До 18 грудня 2014 року принесіть свій подарунок, зроблений власними руками сувенір чи листівку до кабінету 102, завідувачу економічного відділення КЕПІТу Новіцькій Н.К. (з 10.00 до 16.00).

19 грудня, у день Святого Миколая, відбудеться виставка сувенірів, а також продаж домашніх солодощів. Кошти, отримані під час акції, будуть передані до зони АТО.

Організатори заходу: голова циклової комісії з комерційної та маркетингової діяльності Пазєєва Г.М., студенти ІІ курсу Коледжу економіки, права та інформаційних технологій, а також студенти і співробітники Київського коледжу нерухомості.

Приєднуйтеся до нас! Вашої уваги дуже потребують!

24 листопада 2014 Новини та події

За жінок, чоловіків, дітей,
За малих, дорослих і старих!
Не співала півча похоронна,
Не лунали дзвони за впокій...
Ні труни, ні хрестів, і ні тризни,
Прямо в яму, навіки віків.
Чорна сповідь моєї Вітчизни,
І її затамований гнів.

На десятиліття можна засекретити архіви. Можна приховати в глибинах спецсховищ викривальні документи. Можна замести сліди злочину. Можна раз, і вдруге, і втретє переписати історію на догоду диктаторів чи ідеології. Та з пам'яттю народу нічого не вдієш, вона зберігатиме правду.

Вшанували пам’ять мільйонів загиблих синів і дочок українського народу під час Голодомору 1932–1933 років і студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій.

Так, 20 і 21 листопада в Коледжі пройшли заходи, присвячені цим страшним подіям: літературний конкурс під керівництвом викладача української літератури Степаненко Н.В. та відкритий урок-реквієм з історії України, організований завідувачем відділення загальноосвітньої підготовки Кудряшовою С.В. і викладачем Рибак І.В. за допомогою активних студентів груп ЕП-14к та КД-14к. Присутні вшанували пам'ять невинно загиблих хвилиною мовчання та запалили свічку пам'яті.

Дякуємо за підтримку цих заходів заступнику з навчальної роботи Прохоренко В.О., заступнику з виховної роботи Чепізі Л.М. та викладачу історії України Хорошенюку А.П.


24 листопада 2014 Новини та події

У рамках проекту «КРОК Регіони», що орієнтований на сприяння розвитку освіти в регіонах України, підтримкою Університету «КРОК» заручилися такі навчальні заклади:

  1. Житомирський кооперативний коледж бiзнесу i права
  2. Житомирський технологічний коледж
  3. Бердичівський коледж промисловості, економіки та права

Відтепер студенти цих навчальних закладів зможуть продовжити своє навчання для здобуття освітньо-кваліфікаційних рівнів «бакалавр» та «магістр» за денною, заочною або дистанційною формою навчання в Університеті «КРОК».

Щиро вітаємо вас у нашій дружній «КРОКівській» родині!

21 листопада 2014 Новини та події

Давньогрецьких класичних трагедій і комедій часів античності тепер майже не ставлять. А от за сучасну грецьку доволі гостросоціальну комедію, написану в 70-х роках  ХХ століття, з азартом взялися в Національному академічному театрі російської драми ім. Лесі Українки. У жовтні в репертуарі театру з’явилася п’єса грецького драматурга Дімітраса Псафаса «Требуется лжец».

18 листопада активісти студентських рад «КРОКу» мали змогу оцінити прем’єру та поміркувати над старою істиною, яку часто забувають: якщо весь час брехатимеш, тобі вже ніхто не повірить, навіть коли ти будеш щирим як ніколи.

Яскраво. Динамічно. Дотепно. Ефектно. Блискуча гра! Вдалий візуальний ряд!

Рекомендуємо до перегляду в Театрі ім. Лесі Українки п’єсу Дімітраса Псафаса «Требуется лжец».


20 листопада 2014 Оголошення

17 листопада весь світ відзначає Міжнародний день студентів.

А в Університеті «КРОК» святкування тривають цілий тиждень :)

Кожного ранку починаючи з понеділка, незважаючи на похмуру осінню погоду, Студентська рада дарує всім, хто приходить до «КРОКу», святковий настрій.

Уже 2 роки в Університеті діє «KROK Mafia Club», що дає можливість усім бажаючим зіграти в «Мафію», найбільш студентську гру. У вівторок досвідчені гравці ділилися своїм досвідом із новими учасниками. Швидше за все, на клуб очікує значне поповнення за рахунок першокурсників. Приєднуйтеся і Ви!

Вівторок довів, що ми шануємо країну, в якій живемо, та знаємо її історію!  Брейн-ринг «Я люблю Україну», організований Студентською радою юридичного факультету, пройшов з успіхом. У битві ерудитів взяли участь представники різних навчальних підрозділів «КРОКу». У запеклій боротьбі перемогу здобули студенти юридичного факультету, друге місце за факультетом міжнародних відносин, третє виборов Інститут інформаційних та комунікаційних технологій, четверте в Київського коледжу нерухомості.

Студентська рада юридичного факультету провела акцію проти паління та на підтримку здорового способу життя – студенти обмінювали цигарки на цукерки.

Також «КРОКівцям» було анонсовано новий благодійний проект «KinoKrok», інформація про який з’явиться найближчим часом.

У середу на нас чекав перегляд студентських короткометражних фільмів.

У конкурсі взяли участь 5 робіт. Перше місце посіла робота Київського коледжу нерухомості. Друге місце поділили між собою фільми студентів юридичного факультету та Марченко Вікторії. Третє місце зайняла робота факультету міжнародних відносин. А в номінації «Найоригінальніший задум» переміг фільм факультету економіки та підприємництва. Поза конкурсом з успіхом була представлена робота Студентської ради Університету, що заслужила овації глядачів.

20 листопада, у четвер, на нас чекають святковий концерт та вечірка в колі «КРОКівських» друзів.

Повний звіт, студентські фільми і яскраві фото очікуйте вже наступного тижня. А поки беріть активну участь у святкуванні Міжнародного дня студентів та готуйтеся до кастингу в нову команду КВК Університету «КРОК»!

 

20 листопада 2014 Оголошення

Шановні колеги!

Швейцарський національний науковий фонд, Університет прикладних наук (м. Цюрих, Швейцарія), Університет економіки та права «КРОК» і Українська Асоціація з розвитку менеджменту та бізнес-освіти 9 грудня 2014 року з 10:00 до 15:00 у м. Києві проводять Міжнародний семінар «Клієнтоорієнтовані інноваційні технології у сучасній вищій освіті».

20 листопада 2014 Новини та події

В Університеті «КРОК» розпочався новий проект «Професійні студії», ініційований кафедрою туризму та Центром розвитку кар'єри. Майбутні фахівці з туризму ще з першого курсу отримали можливість розвивати свої професійні компетенції завдяки майстер-класам від успішних практиків. Проект є гармонійним практико-орієнтованим доповненням до академічної освіти студентів і покликаний допомагати в підготовці молодих спеціалістів, конкурентоспроможних на ринку праці.

Першим спікером проекту став Олександр Корнієнко, бізнес-тренер, засновник першого університету неформальної освіти Unidream. Олександр провів чудовий майстер-клас на тему «Сучасний масовий туризм», під час якого першокурсники отримали безліч корисної та цікавої інформації і спробували власноруч створити свої туристичні продукти. Протягом року майбутні фахівці туристичної галузі відвідають ще низку майстер-класів, що не лише заглиблять їх у професію, а й допоможуть уже під час навчання отримати необхідний досвід та підготуватися до працевлаштування після випуску.

Упевнені, що вклад фахівців-практиків у професійний розвиток студентів буде цінним для їхньої майбутньої кар'єри!

20 листопада 2014 Новини та події

Наприкінці жовтня на факультеті міжнародних відносин було обрано новий склад Студентської ради. Одразу взявшись до роботи, активісти Студради – Гараніна Ольга, Тартак Костянтин, Головатюк Василь та Лукасєвич Юлія – вирішили визначити напрями розвитку та прогалини в діяльності для якісної подальшої праці.

З метою покращення планування діяльності та підвищення ефективності роботи Студентська рада факультету з 4 по 14 листопада провела анкетування серед студентів, під час якого вони могли оцінити вплив Студради на їхнє життя в Університеті, внести свої побажання, зауваження та пропозиції.

Вітаємо Студентську раду факультету міжнародних відносин із початком роботи та бажаємо успіхів в усіх її починаннях!

20 листопада 2014 Новини та події

Активісти Cтудентської ради юридичного факультету відвідали Театр імені Лесі Українки та переглянули виставу «Джульєтта і Ромео».

Своїми враженнями поділилися Ігор Степанченко та Марина Коцар:

«Джульєтта і Ромео» – це просто шикарно! З перших моментів спектакль захопив переплетінням шекспірівського духу та сучасності. Прекрасна гра, яскраві костюми й талант сценариста залишили незабутні враження. Спектакль просто зачаровував. Вразило все – гарна музика, актори. Неперевершена повнота емоцій, почуттів, хвилювань та захоплення.

Ми провели чудовий вечір! Спектакль вартий уваги! Рекомендуємо!»

20 листопада 2014 Новини та події

Студенти Університету «КРОК» вже понад 10 років займаються благодійністю. Зокрема, опікуються дитячим будинком-інтернатом для дітей-інвалідів у місті Цюрупинську (Херсонська область).

Активісти Університету та представники Студентської ради кілька разів на рік їздять до вихованців дитячого будинку-інтернату та спілкуються з дітлахами, даруючи їм своє тепло та дружню підтримку. Також в Університеті проводяться благодійні збори речей, іграшок і коштів на подарунки та речі першої необхідності, які адміністрація дитячого будинку приймає з вдячністю.

Влаштувавшись на роботу, наші студенти залучають свої компанії до доброї справи. Так, активістка Студентської ради Дар’я Чмерук провела низку акцій серед співробітників боргового агентства «Пристав», в якому вона працює, та зібрала іграшки й речі для дитячого будинку.

Дякуємо працівникам компанії за небайдужість і нагадуємо, що вже зовсім скоро розпочнуться зимові свята, а отже, студенти «КРОКу» традиційно вирушать у Цюрупинськ із подарунками до Дня Святого Миколая.

Приєднуйтеся і Ви!

Дізнатися детальну інформацію можна за телефоном: 063-953-74-87, Наталія Олександрівна.

18 листопада 2014 Новини та події

4 листопада в Університеті «КРОК» відбувся круглий стіл для адміністрації шкіл-партнерів на тему «Взаємодія вищої та середньої школи: виклики та можливості сьогодення» в рамках проекту «Партнерство заради успіху».

Із вітальним словом та загальною презентацією Університету «КРОК» як лідера приватної освіти України та центра формування просвітницького освітнього середовища виступила проректор з науково-педагогічної освіти (корпоративне управління) Наконечна Наталія Василівна.

Представники департаменту довузівської підготовки, кафедри туризму, департаменту з розвитку і Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Університету «КРОК» розповіли учасникам круглого столу про основні напрями проектної діяльності для школярів та можливості співпраці. Також свої проекти презентували представники Київської Малої академії наук учнівської молоді.

Перший проректор Університету Шаров Олег Ігорович ознайомив учасників з особливостями вступної кампанії 2015 року відповідно до нового Закону України «Про вищу освіту».

На засіданні були присутні представники адміністрації Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника – заступник генерального директора з наукової роботи Пивоваров С.В. і провідні наукові співробітники наукового відділу міжнародного співробітництва та протоколу Федорова В.В. і Недзельська Д.Ю., а також директор Київської Малої академії наук учнівської молоді Васинюк В.О. і завідувач відділу навчально-виховної роботи Карчина Л.Я. Разом із Університетом «КРОК» ці заклади реалізують Національний проект для школярів «Всесвітня спадщина ЮНЕСКО в руках молоді: знати, зберігати, діяти».

Нагороду «Зірка «КРОКу» вручили лідерам просвітницької діяльності: НВК № 176, гімназії «Діалог», гімназії міжнародних відносин № 323, СЗШ № 8, СШ № 85.

Подяку за плідну співпрацю з Університетом «КРОК», надійне партнерство, вагомий внесок у розвиток освітніх проектів і програм та відданість справі навчання і виховання молоді висловили Боярській ЗОШ І–ІІІ ст. № 1, Білогородській ЗОШ І–ІІІ ст. № 1, Броварській ЗОШ І–ІІІ ст. № 9, Васильківській ЗОШ І–ІІІ ст. № 3 та Макарівській ЗОШ І–ІІІ ст. № 2.

Директор СШ № 85 Федунова Т.М. вручила подяку Університету «КРОК» за віддану та чесну працю, невтомний творчий пошук, покликання сіяти мудрість та знання, активну підтримку та розвиток кращих державно-патріотичних традицій, формування в підростаючого покоління стійкої громадянської позиції.

Дякуємо за участь у круглому столі представникам адміністрації гімназії «Діалог», СЗШ № 8, СЗШ № 11, СШ № 85, СЗШ № 99, СЗШ № 126, СЗШ № 140, НВК № 176, СШ № 188, СШ № 234, СЗШ № 263, гімназії міжнародних відносин № 323, Васильківській ЗОШ, Макарівській гімназії, Петрівській ЗОШ, Ясногородському НВО.


17 листопада 2014 Новини та події

31 жовтня 2014 року відбувся відбір студентів Університету «КРОК» на безкоштовний навчальний семестр у європейському вищому навчальному закладі. У складі відбіркової комісії були: Лотарєв А.Г., начальник управління міжнародного співробітництва, Момот Н.М., заступник декана факультету міжнародних відносин, Кудак В.М., заступник декана факультету економіки та підприємництва, Хитрук В.В., старший менеджер з адміністративної діяльності юридичного факультету, Богаченко Г.К. та Дробина А.О., керівники проектів та програм управління міжнародного співробітництва.

Вітаємо студентів факультету міжнародних відносин Орла Максима (4 курс) і Мацьопу Христину (3 курс), які проведуть наступний семестр в Академії підприємництва та менеджменту ім. Леона Козмінського (Варшава, Польща), Ситник Владиславу (магістратура), яка навчатиметься у Вищій школі бізнесу при Національному університеті Льюїса (Новий Сонч, Польща), Юшина Дениса та Класона Іллю (3 курс), які поїдуть на навчання до Університету прикладних наук ім. Яноша Кодолані (Секешфехервар, Угорщина), студентів 4 курсу юридичного факультету Бабенко Вікторію, Кулибабу Ксенію та Колосовського Микиту, яких відібрано на навчання до Університету ім. Миколаса Ромеріса (Вільнюс, Литва), а також студентів 3 курсу факультету міжнародних відносин Скліфуса Ярослава, Поповича Вадима та Ярмоленко Владислава, які проведуть другий семестр 2014–2015 н. р. в Академії бізнесу в Домброві Гурнічій (Домброва Гурніча, Польща). Дякуємо всім учасникам відбору, а переможцям бажаємо використати з користю для себе можливість участі в академічній мобільності та не зупинятися на досягнутому!

17 листопада 2014 Новини та події

6–7 листопада в Університеті проходив навчальний семінар з ейдетики для вчителів шкіл – партнерів «КРОКу». До участі в семінарі було запрошено фахівців, які вже мають досвід із викладання цього предмета і певні напрацювання, викладають ейдетику як окремий предмет у системі додаткової (позашкільної) освіти та використовують свої розробки при викладання інших шкільних предметів. Семінар відвідали представники таких закладів: НВК № 176, СЗШ №№ 11, 99 і 234, СШ №№ 85 і 165 м. Києва, а також СЗШ № 1 смт Ясіня. Проводила семінар заступник директора київської середньої загальноосвітньої школи № 328 Кисельова Ірина Анатоліївна.

Обмінюючись досвідом під час семінару, вчителі відзначили: опанування школярами ейдетики, сприяє кращому засвоєнню ними нового матеріалу і запам’ятовуванню великих обсягів інформації, а також загальному підвищенню рівня успішності. Проте особливий успіх, за спостереженнями освітян, досягається в разі систематичного викладання ейдетики в початковій школі – з першого по четвертий клас.

Учителі наголосили на безперечній користі подібних семінарів і висловили побажання  керівництву Університету щодо проведення таких заходів у майбутньому.

Усі учасники семінару отримали свідоцтва про успішне проходження поглибленого навчального курсу «Використання методів ейдетики у шкільній програмі».


17 листопада 2014 Новини та події

Далекий Всесвіт, незвідані далі... Хто не хоче поринути в цей таємний світ? Студенти КЕПІТу отримали таку можливість.

12 листопада 2014 року сталася знаменна подія в науковому світі – своєї кульмінації досягла місія європейської космічної агенції «Rosetta». Також відбулася посадка автоматизованого робота «Philae» на комету Чурюмова – Герасименко. Варто зауважити, що цю комету відкрили саме українські вчені. 

З такої нагоди Національний центр «Мала академія наук України» запросив учнів різних навчальних закладів, в тому числі і студентів «КРОКу», стати учасниками науково-пізнавальної акції «День Комети». У рамках заходу цікаві лекції прочитали провідні фахівці аерокосмічної галузі України та Німеччини, було проведено різні вікторини. Студенти мали можливість переглянути низку відеофільмів про місію «Rosetta», її створення та підготовку.

Серед запрошених почесних гостей був Леонід Каденюк – перший космонавт незалежної України, який поділився своїм життєвим досвідом та враженнями від роботи космонавтом, а також побажав учасникам конференції успіхів у навчанні і в подальших планах.

У конференції брали участь студенти 1 курсу Коледжу груп ФК-Екс-14 (Хлебкова Олександра, Бузовецька Анна, Бабенко Анна, Трішина Аліна, Данілова Маріанна, Деревянко Анастасія, Сиротенко Павло, Погорєлова Поліна, Ушаков Володимир, Коваль Владислава, Шиліна Валерія), ЕП/КД-14 (Савчук Денис, Шрамович Дмитро, Щупак Георгій, Ільчук Тетяна), ФК-14 (Власюк Віталій, Мокровольська Єлизавета, Самотяжко Валерія, Яманді Олег), РПЗ 1-14 (Арбузов Констянтин), РПЗ 2-14 (Галецький Олександр, Іларіонов Олег, Шворак Віталій, Свечніков Руслан), ОПСІК-14 (Бобков Олексій), П2-14 (Дикун Дмитро, Мельничук Ольга) та студенти 2 курсу групи ФК-Екс-13 (Гричик Євгенія, Шерстюк Світлана).


16 листопада 2014 Новини та події

15 листопада в Університеті «КРОК» відбувся п'ятий профорієнтаційний фестиваль «ПРОФ Fest», організований студентською проектною групою «SPG».

Участь у заході взяли старшокласники, які прагнуть свідомо обрати майбутню професію.  Професійні спікери – практикуючі фахівці розповіли про особливості 20 різних професій, їхні плюси та мінуси, а також звернули увагу на необхідні особисті якості та вимоги до спеціалістів для досягнення ними професійного успіху в найпопулярніших і найбільш оплачуваних галузях: економіка та фінанси, інформаційні технології, психологія, міжнародні відносини, нерухомість, юриспруденція, менеджмент, маркетинг і реклама, туризм та готельний бізнес

Як знайти свій професійний шлях, стати ефективним лідером та досягти справжнього успіху – все це та навіть більше Університет «КРОК» допомагає осягнути школярам, вже вп'яте організовуючи наймасштабніший профорієнтаційний фестиваль. 

Цього року кількість учасників перевершила всі сподівання – понад 500!

Батькам старшокласників, які активно допомагають дітям із вибором майбутнього фаху, організатори заходу запропонували майстер-класи з батьківської майстерності, ознайомили їх з особливостями вступу до ВНЗ у 2015 році, а також розповіли про можливості отримання європейської освіти в Україні, зокрема про паралельне навчання в університетах Європи та програми студентських обмінів.

Спікери, які підтримують фестиваль, отримали пам'ятні сувеніри, а яскраве закриття заходу відбулося за участю зіркового абітурієнта – Нікіти Ломакіна.

Дякуємо всім учасникам – школярам та їхнім батькам, спікерам, волонтерам – за активну участь в організації «ПРОФ Fest V»!

Сподіваємося, що Ви отримали корисну інформацію та задоволення від фестивалю і провели час із користю для визначення свого майбутнього.

Пропонуємо Вам переглянути короткий відеоогляд. Фото- та відеозвіти з'являться найближчим часом на сторінці проекту на сайті Університету та на офіційних сторінках фестивалю в соцмережах.


07 листопада 2014 Новини та події

5 листопада відбулося засідання Екологічного клубу однодумців «ЛОТОС», на якому були підбиті підсумки проведеної  29 та 30 жовтня 2014 року щорічної екологічної акції зі збору макулатури «День врятованого дерева». Захід проходив за підтримки Коледжу економіки, права та інформаційних технологій, корпоративного управління Університету «КРОК» і департаменту з розвитку. Студенти Коледжу та Університету, їхні батьки, співробітники, учні Київського ліцею бізнесу та спеціалізованої школи № 82 імені Т.Г. Шевченка зробили свій внесок у захист природного навколишнього середовища.

Спільними зусиллями за два з половиною дні було зібрано 4650 кг макулатури, а це 78 врятованих дерев!

Також у рамках акції були організовані спортивні ігри, майстер-класи та проведений танцювальний флешмоб.

Кожен, хто здавав макулатуру, брав участь у безпрограшній лотереї і отримував свій подарунок.

Найактивнішими були студенти груп першого курсу КЕПІТу, адже вони боролися за бали в рейтингу «Best group». Тому й не дивно, що в груповому заліку ці студенти посіли найвищі місця. Отже, найбільш активними були такі групи: Правознавство, Фінанси і кредит –  ексклюзив, Розробка програмного забезпечення 1 та 2, Економіка підприємства + Комерційна діяльність.

Окремо висловлюємо подяку за участь в акції київській спеціалізованій школі № 82 імені Т.Г. Шевченка. Учні старших класів цієї школи вже не перший рік беруть участь у «КРОКівській» акції зі збору макулатури, за що ми їм безмежно вдячні.

Екологічний клуб однодумців «ЛОТОС» дякує кожному небайдужому, хто зробив свій внесок у захист довкілля. Сподіваємося, що з таким завзяттям ми з вами разом реалізуємо ще багато акцій та проектів.

Будьте ЕКОЛОГІЧНИМИ!

07 листопада 2014 Новини та події

1 листопада Cтудентcька рада юридичного факультету втілила в життя свій новий проект – «запалювала серця» студентів «КРОКу», організувавши для них масове запускання небесних ліхтариків. «КРОКівці» з радістю долучилися до проекту. Вони натхненно малювали та записували свої побажання, щоб відпустити їх разом із ліхтариками в небо.

Для всіх учасників цей емоційний захід став яскравим і приємним подарунком. Адже серед глибокої осені він ніби ненадовго повернув їх у тепле і барвисте літо.

Дякуємо організаторам та учасникам цього маленького свята!

07 листопада 2014 Новини та події

Уже тривалий час Київський коледж нерухомості та Всеукраїнське громадське об'єднання «Асоціація фахівців оцінки» поєднують міцні партнерські взаємини. До викладання окремих дисциплін і керівництва практиками студентів спеціальності «Оціночна діяльність» залучаються члени цієї організації – успішні керівники оціночних фірм. Серед них – голова Асоціації Максимов С.Й. і керівник оціночної фірми Шиянов О.Ю. Слід зазначити, що випускників Коледжу охоче беруть на роботу оціночні структури, оскільки саме відпрацювання практичних навичок завжди було в центрі уваги Коледжу.

В останні дні жовтня відбулося засідання Президії Асоціації фахівців оцінки. На ньому окремим питанням розглядалася взаємодія професійного середовища оцінювачів із Київським коледжем нерухомості ВНЗ «Університет економіки та права «КРОК». У процесі  обговорення члени Президії висловили підтримку спільним напрацюванням Асоціації та Коледжу, внесли пропозиції стосовно нових форм роботи на черговий навчальний рік, запланували спільні семінари та круглі столи.

Особливо важливим є ухвалення рішення про продовження стипендіальної програми для студентів Коледжу, які опановують спеціальність «Оціночна діяльність». Як і в попередні роки, двоє студентів до Дня народження Коледжу, у травні 2015 року, отримають іменні стипендії голови ВГО «Асоціація фахівців оцінки» Максимова С.Й. за значні успіхи у вивченні блоку оціночних дисциплін.

У засіданні Президії Асоціації взяв участь її член, куратор освітнього напрямку, директор Київського коледжу нерухомості В.В. Дзюбко.

Коледж щиро вдячний діловим партнерам за небайдужість і активну участь у становленні професійних навичок наших студентів, за практичну допомогу і підтримку починань!

07 листопада 2014 Новини та події

Протягом останніх років зміцнилися стосунки між студентсько-викладацьким складом Київського коледжу нерухомості і представниками професійного середовища ріелторів України. Залучення до викладання дисципліни «Ріелторська діяльність» у різні роки таких добре знаних серед фахівців у галузі нерухомості керівників ріелторських структур, як О.О. Бондаренко, В.В. Несин, О.В. Полховська, А.А. Топал, сприяло зацікавленню студентів професією «ріелтор», їхньому активному входженню до середовища учасників ринку нерухомості. Приємно і важливо для авторитету Коледжу, що серед засновників і керівників ріелторських фірм є чимало випускників нашого навчального закладу.

Головною темою зустрічі, що нещодавно відбулася між представниками Ріелторської палати України та Київського коледжу нерухомості, стало обговорення шляхів підготовки фахівців у кризових умовах. Учасники зустрічі підкреслили важливість саме системної підготовки та перепідготовки фахівців-ріелторів, наголосивши на особливій ролі в цих процесах Київського коледжу нерухомості, що має багатий і унікальний досвід роботи за відповідним напрямом.

Було визначено низку спільних кроків, спрямованих на залучення студентів Київського коледжу нерухомості до заходів, які проводить ріелторська спільнота, досягнуто домовленості про взаємодію в підготовці нових програм навчання і підвищення кваліфікації ріелторів на базі Університету й Коледжу.

Особливе схвалення і підтримку професіоналів-ріелторів викликало те, що наш заклад є практико-орієнтованим. Студенти вже під час навчання мають можливість встановити потрібні контакти з яскравими та успішними особистостями з професійного світу, пройти під їхнім керівництвом практику.

04 листопада 2014 Новини та події

22 жовтня 2014 року волонтери КЕПІТу відвідали семінар «Волонтерська діяльність студентських організацій: стан та перспективи роботи» у Київському палаці дітей та юнацтва. Там  відбулося знайомство з небайдужою молоддю з різних коледжів, яка також хоче робити корисні справи, не вимагаючи нічого натомість.

Своїми враженнями ділиться  Прохоренко Ольга, студентка II курсу спеціалізованої програми «КЕПІТ-Ексклюзив»:

«Особисто мене вразив проект «Бумеранг добра», створений для підготовки та адаптації молоді для волонтерських проектів.

Звичайні студенти, які в майбутньому планують працювати в соціальних службах, проводять тренінги, що допомагають зрозуміти нюанси роботи. Тренінги проходять у вигляді ознайомчих ігор. Таким чином важлива інформація сприймається легше і простіше.

Ще один проект, про який ми почули, спрямований на підтримку діток у дитячих будинках. Акція має назву «Передай тепло своєї руки маленькій дитині». Студенти дарують дітлахам дві найцінніші речі – турботу та книги. Ця акція проходить напередодні зимових свят, аби дітки не забували вірити в різдвяні дива.

На семінарі ми дізналися про цікавий факт, що один зі столичних вузів хоче замінити звичний вираз «люди похилого віку» на більш толерантний «люди поважного віку».

Представники нашого коледжу також поділилися досвідом поки юного колежанського волонтерства. За півроку ми встигли допомогти двом вимираючим селам, налагодили зв`язки із міжнародною благодійною організацією, провели акцію «Теплий вівторок», щотижня допомагали благодійній організації роздавати їжу бездомним людям.

«Волонтер – це звучить круто!» шукає нові ідеї для подальшого розвитку благодійності в межах нашого коледжу. Приєднуйся і ти ;»

Волонтерська група: заступник директора Коледжу з виховної роботи Чепіга Лідія Михайлівна, викладач Коледжу Гритчина Дарія Василівна, студенти КЕПІТу Кримова Сніжана, Прохоренко Ольга, Петрусевич Максим, Іскра Ігор.

Разом ми зможемо змінити світ на краще!

04 листопада 2014 Новини та події

Усі факультети вже обрали своїх студентських лідерів. 29 жовтня вибір зробили і мешканці університетського гуртожитку.

Конференція проходила досить жваво, адже студентам було що обговорити. Вони активно пропонували власні ідеї.

Зрештою головою Студради було обрано Пукас Аліну. Крім того, до складу обраної команди увійшли:

  • Перекопна Тетяна, секретар і староста 3 поверху
  • Кревсун Марина, староста 5 поверху (дівчата)
  • Власюк Віталій, староста 5 поверху (хлопці)
  • Бас Софія, староста 4 поверху (дівчата)
  • Фарід Алієв, староста 4 поверху (хлопці)
  • Ахмедов Микаїл, староста 2 поверху

Вітаємо нову Студраду та бажаємо їй продуктивної роботи протягом року!

03 листопада 2014 Новини та події

Осінні канікули закінчилися, припинив свою роботу і третій профорієнтаційний табір «PROF CAMP».

Цієї осені завдяки табору «включилося в професію» ще 23 старшокласники. 1 листопада вони презентували власні професійні мрії та нарешті відповіли на важливе питання «Яку професію обрати?».

Для того щоб кожен учасник табору міг визначитися із майбутнім фахом, організатори «PROF CAMP» підготували цікаву програму, що включала профорієнтаційне тестування, презентації професій, екскурсії до компаній, ділові ігри та психологічний тренінг із підготовки до ЗНО і ДПА.

Заключною частиною «PROF CAMP» були презентації школярів на тему «Моя професійна мрія», які вони представили почесним гостям заходу – своїм батькам. Оцінювало презентації журі в складі голови правління Асоціації випускників Університету «КРОК» Заріпової Світлани, менеджера візового агентства VIZA VAM Кузнєцової Олени та менеджера департаменту зв’язків з громадськістю та реклами Університету «КРОК» Малишенка Сергія.

Головний приз – сумку-холодильник від компанії life:) одержав учень 8-го класу Сідлецький Дмитро. Друге місце посіла десятикласниця Павлощук Ольга, яка отримала щоденний записник від Асоціації випускників Університету.

Усім учасникам вручили сертифікати та приємні подарунки. Також на них чекав фінальний і вже традиційний сюрприз – солодка вечірка зі смачним тортом «PROF CAMP».

Ми дякуємо організаторам та офіційним партнерам: українському оператору мобільного зв'язку компанії life:),  ІТ-компанії Ciklum та бізнес-готелю Hilton Kyiv за підтримку профорієнтаційного табору «PROF CAMP» і вагомий внесок у професійне зростання молоді.

До нових зустрічей вже на весняному «PROF CAMP – 4»!

03 листопада 2014 Новини та події

28 жовтня 2014 року в Економічному коледжі Державного вищого навчального закладу «КНЕУ імені Вадима Гетьмана» відбулася науково-практична конференція «Теоретичні та практичні аспекти розвитку національної економіки в умовах глобальної нестабільності» (у рамках проведення Тижня суспільних дисциплін).

Свою доповідь на тему «Проблема молодіжного безробіття в Україні» презентувала у відділенні економіки Малої академії наук учнівської молоді студентка Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Радун Рада-Софія (ІІІ курс, спеціальність «Маркетингова діяльність»).

Вітаємо Раду-Софію з вдалим виступом та бажаємо їй подальших успіхів!

03 листопада 2014 Оголошення

У перші дні останнього місяця осені в Університеті «КРОК» розпочинає роботу «Медіа-школа».

Мета проекту – познайомити зацікавлених студентів із фахівцями у сфері кіно та фотографії, надати їм можливість для отримання знань і практичних навичок у цих галузях.

«Учні» школи – не просто студенти, вони є членами студентської медіа-групи «KMG-production».

Кіно- і фотомистецтву в їхньому житті відводиться дуже важлива роль. Із цими сферами діяльності молоді люди пов'язують певні життєві плани, реалізацію власних амбіцій.

Навчання в «Медіа-школі» дозволить студентам освоїти такі напрями: «Базова фотографія», «Обробка фото», «Операторська робота», «Режисура», «Монтаж». Зокрема, зі знайомства з основами режисури і монтажу розпочнуться 1 листопада заняття в школі.

Зі «школярами» працюватимуть талановиті фахівці з фотостудії «XXL-Studio», режисер, сценарист і актор Тарас Валігура, а також у минулому член медіа-групи Університету «КРОК» Владислав Суліма, який сьогодні є арт-директором студії #LifeLine. Вони навчать студентів ефективним методам роботи з професійним обладнанням, розкажуть, як використовувати сучасні технології у виробництві кінцевого медіа-продукту тощо.

«Медіа-школа» працюватиме до початку грудня, тоді ж будуть визначені кращі учасники проекту.

Упевнені, що учні школи зможуть отримати відповіді на всі свої запитання, а вчителі із задоволенням спілкуватимуться з творчою і активною молоддю.

Детальніше про проект

03 листопада 2014 Оголошення

До уваги студентів, аспірантів, докторантів та викладачів «КРОКу», які бажають взяти участь у стипендіальних програмах від Європейського Союзу!

5 листопада 2014 року в Національному університеті харчових технологій, за адресою: м. Київ, вул. Володимирська, 68, 2-й поверх, конференц-зал, відбудеться семінар щодо можливостей, які Європейський Союз відкриває для української молоді, студентів, аспірантів, докторантів та викладачів (у рамках Інформаційних днів «Еразмус+»).

Протягом семінару планується обговорити:

  • правила участі в програмах кредитної і ступеневої мобільності «Еразмус+»;
  • можливості навчання та отримання стипендій від урядів держав – членів ЄС в рамках національних освітніх програм;
  • умови участі в конкурсах та отримання стипендій для проведення досліджень у рамках програми «Горизонт 2020»;
  • можливості молодіжного співробітництва та правила участі в напрямі «Молодь» програми «Еразмус+».

Захід проходитиме з 14:00 до 18:00, реєстрація учасників – о 13:30.

Детально про семінар

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: листопада 2014