Волонтерська діяльність студентських організацій — Університет «КРОК»

Новини та події

Волонтерська діяльність студентських організацій

04 листопада 2014 Новини та події

22 жовтня 2014 року волонтери КЕПІТу відвідали семінар «Волонтерська діяльність студентських організацій: стан та перспективи роботи» у Київському палаці дітей та юнацтва. Там  відбулося знайомство з небайдужою молоддю з різних коледжів, яка також хоче робити корисні справи, не вимагаючи нічого натомість.

Своїми враженнями ділиться  Прохоренко Ольга, студентка II курсу спеціалізованої програми «КЕПІТ-Ексклюзив»:

«Особисто мене вразив проект «Бумеранг добра», створений для підготовки та адаптації молоді для волонтерських проектів.

Звичайні студенти, які в майбутньому планують працювати в соціальних службах, проводять тренінги, що допомагають зрозуміти нюанси роботи. Тренінги проходять у вигляді ознайомчих ігор. Таким чином важлива інформація сприймається легше і простіше.

Ще один проект, про який ми почули, спрямований на підтримку діток у дитячих будинках. Акція має назву «Передай тепло своєї руки маленькій дитині». Студенти дарують дітлахам дві найцінніші речі – турботу та книги. Ця акція проходить напередодні зимових свят, аби дітки не забували вірити в різдвяні дива.

На семінарі ми дізналися про цікавий факт, що один зі столичних вузів хоче замінити звичний вираз «люди похилого віку» на більш толерантний «люди поважного віку».

Представники нашого коледжу також поділилися досвідом поки юного колежанського волонтерства. За півроку ми встигли допомогти двом вимираючим селам, налагодили зв`язки із міжнародною благодійною організацією, провели акцію «Теплий вівторок», щотижня допомагали благодійній організації роздавати їжу бездомним людям.

«Волонтер – це звучить круто!» шукає нові ідеї для подальшого розвитку благодійності в межах нашого коледжу. Приєднуйся і ти ;»

Волонтерська група: заступник директора Коледжу з виховної роботи Чепіга Лідія Михайлівна, викладач Коледжу Гритчина Дарія Василівна, студенти КЕПІТу Кримова Сніжана, Прохоренко Ольга, Петрусевич Максим, Іскра Ігор.

Разом ми зможемо змінити світ на краще!

Оновлено: П'ятниця, 07 листопада 2014 12:22
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Волонтерська діяльність студентських організацій