Фільтрувати матеріали за датою: лютого 2009 — Університет «КРОК»

Новини та події

25 лютого 2009 Новини та події

Міс та Містер Коледжу - 2009Вмикається платівка і разом поринаємо у танці. Хто кращий, хто спритніший, хто найсильніший у Коледжі? Танцювали, співали, показували акторські таланти, у колонках грав джаз, а журі вибирало… Отже, Міс КЕПІТ–2009 – Тихановська Ксенія, Містер КЕПІТ–2009 – Стрельник Вова. Оплески, сльози щастя! Дякуємо всім учасникам, організаторам, Коледжу та глядачам! Ви - кращі!

24 лютого 2009 Новини та події

Круглий стіл лідерів студентів та адміністраціїУ рамках «Року партнерства» відбувся Круглий стіл лідерів студентського самоврядування та адміністрації Університету. Студентською радою Університету були представлені результати «Відкритої платформи» та Анкетування студентів Університету, проведені у січні та лютому 2009 року, після чого відбулось обговорення та визначення напрямків спільних дій адміністрації і студентського активу.

23 лютого 2009 Новини та події

Проектно-аналітична сесія для студентівВ актовій залі університету вже вдруге відбулась проектно-аналітична сесія для студентів першого курсу спеціальностей “фінанси та кредит» і «маркетинг». Учасникам була надана можливість спробувати себе у якості керівника підприємства, акціонера, банкіра, керівника страхової та інвестиційної компанії, біржового брокера.

23 лютого 2009 Новини та події

Вітаємо!Щиро вітаємо Бабій Людмилу Володимирівну, старшого викладача кафедри міжнародної економіки та бізнесу, з успішним захистом кандидатської дисертації. Зичимо наснаги, успіхів, нових здобутків та звершень!

20 лютого 2009 Новини та події

Вітаємо!Щиро вітаємо Мазур Тамару Вікторівну, асистента кафедри цивільно-правових дисциплін, з успішним захистом кандидатської дисертації. Зичимо наснаги, успіхів, нових здобутків та звершень!

19 лютого 2009 Новини та події

Вітаємо!Щиро вітаємо Іванюшенко Вікторію Вікторівну, старшого викладача кафедри конституційного та адміністративного права, з успішним захистом кандидатської дисертації. Зичимо наснаги, успіхів, нових здобутків та звершень!

17 лютого 2009 Новини та події

Містер КРОКу-200917 лютого на рахунок ОстКРОК-індійського Банку було повернуто $100 000!!! Мер міста КРОКвіля на радощах вибачив злочинців і склав свої повноваження, передавши правління на наступний рік найкмітливішому, найкращому, найяскравішому, відважному Паші Буряку! І все це означає, що в нашому університеті пройшов конкурс "Містер КРОКу" - як завжди креативно і незвичайно. Читайте деталі на сторінці Культурного центру.

13 лютого 2009 Новини та події

День святого Валентина«…а тепер любі мої, можете поцілуватися!» За день до свята всіх закоханих в Університеті «КРОК» можна було знайти свою другу половинку, одружитися, поспілкуватися з янголами і отримати масу позитивного настрою! Вітаємо всіх з днем Святого Валентина! Щастя, взаємного коханнячка та веселого настрою вам всім!

04 лютого 2009 Новини та події

Науково-методичний семінар викладачів ФМВСьогодні відбувся науково-методичний семінар викладачів факультету міжнародних відносин, присвячений актуальній темі: "Компетентнісний підхід у формуванні науково-методичного забезпечення навчального процесу". В дискусії жваво обговорювалися питання нових форм та методів проведення семінарських занять. Викладачі кафедри менеджменту освіти і кафедри міжнародної економіки та бізнесу поділилися власним досвідом та напрацюваннями провідних вищих навчальних закладів України.

02 лютого 2009 Новини та події

Театру танцю «КРОК» - 8 років!Вітаємо з Днем народження творчий колектив, без якого неможливо уявити жодне КРОКівське свято! В кожну хореографічну композицію керівник колективу Інна Куценко намагається вкласти всю свою професійну майстерність, енергію свого невгамовного серця та любов до своїх вихованців. А головною метою учасників колективу – студентів КРОКу - є не просто бажання танцювати, а й отримувати якомога більше задоволення від творчості та дарувати радість глядачеві. Бажаємо Театру танцю «КРОК» творчих злетів і підкорення нових сердець!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: лютого 2009