Фільтрувати матеріали за датою: грудня 2016 — Університет «КРОК»

Новини та події

29 грудня 2016 Новини та події

Добре ставлення до людей може змінити наше життя. Доброта асоціюється з легкістю, з промінчиками сонця, які зігрівають людину та всіх, хто поруч із нею. По-справжньому радіти життю – означає дарувати своє тепло і посмішки оточуючим: рідним і незнайомим людям, щасливим і самотнім, успішним і тим, хто втратив надію. І ми щасливі, що саме такі люди живуть і працюють поряд з нами.

22 грудня 2016 року випускник Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Джонатан Тела подарував спеціальній школі-інтернату № 15 для дітей з наслідками поліомієліту та церебральним паралічем кольоровий принтер та вітаміни на суму 8550 грн. Джонатан настільки перейнявся долею таких діток, що не зміг залишитися байдужим. З минулого навчального року він відкладав кошти, щоб мати змогу цього року поїхати до школи-інтернату з новорічними подарунками.

Коледж пишається своїм cтудентом з великим добрим серцем! Дякуємо Джонатану за приклад щирої любові до людей, який справді вартий наслідування і спонукає змінювати життя, наповнюючи його теплом!

24 грудня 2016 Новини та події

До захисту на засіданні Спеціалізованої вченої ради Університету Д 26.130.01 подано кандидатську дисертацію Борисової Олени Олександрівни

Тема дисертації:

  • «Інноваційний розвиток системи економічної безпеки підприємств сфери ресторанного бізнесу»
23 грудня 2016 Новини та події

Серед 55 авторів кращих письмових робіт на тему розвитку права в Україні, підготовлених на фаховий конкурс, який проводило Міністерство юстиції, є і студентка магістратури юридичного факультету Університету «КРОК» Лілія Терещенко.

23 грудня 2016 Новини та події

До захисту на засіданні Спеціалізованої вченої ради Університету Д 26.130.01 подано кандидатську дисертацію Пазєєвої Ганни Михайлівни

Тема дисертації:

  • «Комплексна діагностика в забезпеченні економічної безпеки підприємств (на матеріалах транспортно - експедиційних підприємств України)»
21 грудня 2016 Новини та події

17 грудня студенти та випускники «КРОКу» відвідали Цюрупинський дитячий будинок-інтернат.

16 грудня 2016 Новини та події

9 грудня 2016 року в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій відбулася ювілейна Х Всеукраїнська екологічна конференція «Людина і природа: перспективи співіснування».

16 грудня 2016 Новини та події

12–13 грудня 2016 року в Університеті «КРОК» проходила п’ята зустріч оргкомітету Темпус проекту EANET, який направлений на створення міжнародної мережі для підтримки та розвитку підприємництва серед випускників-підприємців, студентів, учених, а також розширення бізнес-інфраструктури в Грузії, Молдові та Україні.

14 грудня 2016 Новини та події

Студентська команда Інституту управління природними ресурсами Університету «КРОК» (м. Коломия) посіла друге місце в міському чемпіонаті з брейн-рингу, що проводився до Дня студента за ініціативи відділу молоді та спорту Коломийської міської ради.

14 грудня 2016 Новини та події

2 грудня 2016 року в Коломийському Інституті управління природними ресурсами Університету «КРОК» (ІУПР) відбувся семінар «Розвиток освітянського партнерства в галузі використання природних ресурсів та формування екологічної культури».

12 грудня 2016 Новини та події

В Університеті «КРОК» відбувся майстер-клас із виготовлення новорічних ялинкових прикрас. Провела його викладач кафедри туризму, дизайнер Дар’я Миколаївна Лойко.

Перший передноворічний «урок» відвідали 12 студентів «КРОКу» та КЕПІТу, і як результат – два десятки яскравих, не схожих одна на одну різнокольорових кульок. Єдина подібність – напис «Університет КРОК», адже іграшки прикрасять університетську новорічну ялинку.

Протягом грудня заплановано ще декілька майстер-класів із виготовлення новорічних прикрас, у т. ч. з використанням фарби, бісеру, інших матеріалів. До участі запрошуються не лише студенти Університету та Коледжу, а й викладачі. Година творчості та безпосереднього спілкування гарантує виключно позитивний настрій. Тим більше, що отримані навички можна застосувати і вдома, готуючись до новорічних свят із меншими братиками та сестричками, з дітлахами, онуками.

Корпоративний дух під час таких занять має налаштувати нас усіх на успішне завершення року 2016-го та яскраву й оптимістичну зустріч року нового – 2017-го.

Стежте за оголошеннями про черговий майстер-клас.

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Майстер-клас зі сворення ялинкових іграшок / 30.11.2016

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

12 грудня 2016 Архів оголошень

Інститут управління природними ресурсами Університету «КРОК» проводить набір слухачів на курси підвищення кваліфікації сертифікованих інженерів-землевпорядників та осіб, позбавлених кваліфікаційного сертифіката.

09 грудня 2016 Архів оголошень

9 грудня 2016 року відбудеться ювілейна X Всеукраїнська екологічна конференція «Людина і природа: перспективи співіснування». Конференція проходитиме за адресою: м. Київ, вул. Лагерна, 30–32, Університет «КРОК». Початок об 11:00.

08 грудня 2016 Новини та події

5 грудня 2016 року в залі Вченої ради Дипломатичної академії України відбулася міжнародна науково-практична конференція «Україна – Угорщина: 25 років дипломатичних відносин», у якій взяв участь Надзвичайний і Повноважний Посол, проректор Університету «КРОК» доктор політичних наук, професор Ткач Дмитро Іванович з доповіддю «Україно-Угорські відносини: становлення, проблеми, перспективи».

08 грудня 2016 Новини та події

В Університеті «КРОК» 1 грудня відбулося цікаве зібрання партнерів, професіоналів, однодумців – круглий стіл, присвячений підготовці фахівців для сфери нерухомості України. Його співорганізаторами були Центр економіки нерухомості, Коледж економіки, права та інформаційних технологій, кафедра економіки та менеджменту підприємства.

08 грудня 2016 Новини та події

2 грудня 2016 року в Університеті «КРОК» відбулася відкрита лекція «Європейський простір вищої освіти та наукових досліджень», яку проводив к. і. н., професор Фініков Тарас Володимирович, Президент Міжнародного фонду досліджень освітньої політики (у 2009–2010 роках заступник Міністра освіти і науки України). Учасниками заходу стали аспіранти та науково-педагогічні працівники Університету, зацікавлені в предметі презентації.

06 грудня 2016 Новини та події

Переможці конкурсу «Презентація першокурсників», що проходив у Коледжі економіки, права та інформаційних технологій, відвідали боулінг-клуб. Час, проведений у гарній компанії з одногрупниками, студентськими кураторами й куратором групи Мирославою Олександрівною Гофман, промайнув весело та швидко.

Велика подяка ректору Університету за цю чудову можливість!

06 грудня 2016 Новини та події

12, 13 і 25 листопада 2016 року для активу Коледжу економіки, права та інформаційних технологій було проведено ряд майстер-класів School Leaders. Проект направлений на відкриття у студентів лідерських якостей та вміння працювати в команді.

06 грудня 2016 Новини та події

У Коледжі економіки, права та інформаційних технологій було проведено анкетування щодо нових студентських проектів. Результатом опитування став старт нового проекту Студентської ради Коледжу «КЕПІТ cinema». Перший перегляд кінофільму англійською мовою Divergent пройшов 18 листопада 2016 року.

01 грудня 2016 Архів оголошень

Університет «КРОК» має давні традиції співпраці з бізнес-середовищем, адже ми є навчальним закладом, який майже 25 років готує майбутніх підприємців. І готує на високому рівні, з урахуванням побажань тих структур, куди йдуть працювати наші випускники.

Саме взаємодії навчального закладу, професійних громадських об'єднань і бізнесу присвячується захід, який відбудеться в Університеті «КРОК» 1 грудня 2016 року, – круглий стіл, присвячений підготовці фахівців для сфери нерухомості України.

01 грудня 2016 Новини та події

24 листопада 2016 року розпочато нову «КРОКівську» традицію: відбувся Перший науковий круглий стіл іноземними мовами для студентів і аспірантів «Навчання іноземних мов: наукові здобутки студентів Університету «КРОК».

Захід було присвячено обговоренню питань, пов’язаних із науковими та навчальними напрацюваннями студентів у різних напрямках (екологія, економіка, менеджмент, право, психологія, туризм), з метою запровадження традиції застосування іноземних мов у практиці академічного та наукового спілкування іноземними мовами.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: грудня 2016