Найбільше щастя – бути добрим — Університет «КРОК»

Новини та події

Найбільше щастя – бути добрим

29 грудня 2016 Новини та події

Добре ставлення до людей може змінити наше життя. Доброта асоціюється з легкістю, з промінчиками сонця, які зігрівають людину та всіх, хто поруч із нею. По-справжньому радіти життю – означає дарувати своє тепло і посмішки оточуючим: рідним і незнайомим людям, щасливим і самотнім, успішним і тим, хто втратив надію. І ми щасливі, що саме такі люди живуть і працюють поряд з нами.

22 грудня 2016 року випускник Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Джонатан Тела подарував спеціальній школі-інтернату № 15 для дітей з наслідками поліомієліту та церебральним паралічем кольоровий принтер та вітаміни на суму 8550 грн. Джонатан настільки перейнявся долею таких діток, що не зміг залишитися байдужим. З минулого навчального року він відкладав кошти, щоб мати змогу цього року поїхати до школи-інтернату з новорічними подарунками.

Коледж пишається своїм cтудентом з великим добрим серцем! Дякуємо Джонатану за приклад щирої любові до людей, який справді вартий наслідування і спонукає змінювати життя, наповнюючи його теплом!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Найбільше щастя – бути добрим