Фільтрувати матеріали за датою: травня 2013 — Університет «КРОК»

Новини та події

31 травня 2013 Новини та події

Вітаємо з успішним захистом докторської дисертації!На спеціалізованій вченій раді Д 26.001.13 Київського національного університету імені Тараса Шевченка викладачем кафедри економічної теорії Університету «КРОК» Анатолієм Олександровичем Масловим успішно захищена докторська дисертація на тему «Становлення та розвиток теорії інформаційної економіки у другій половині ХХ ст. – на початку ХХІ ст.».

30 травня 2013 Новини та події

Університет «КРОК» пишається талановитими співробітниками!В Університеті «КРОК» працює талановитий викладач кафедри менеджменту та маркетингу, який навчає студентів комунікаційній діяльності, рекламі, копірайтингу та зв'язкам з громадськістю.

Окрім цього, Артем Акопович Азоян застосовує у практичній діяльності свої знання: він успішний копірайтер, сценарист та поет, член правління Спілки рекламістів України та лауреат міжнародного фестивалю реклами «Золотий ПРОФІль» (1997-1998).

28 травня 2013 Новини та події

Університет «КРОК» долучився до нового проектуУніверситет «КРОК» приєднався до проекту «Рівні можливості для здобуття професії молодим матерям-студенткам у вищих навчальних закладах».

Проект, що діє на базі Сумського держуніверситету, розрахований до 2015 року та реалізується у всіх областях України, АР Крим, Севастополі та Києві. Мета проекту - сприяння гендерній рівності, поширення практики створення рівних можливостей в отриманні професії молодим матерям-студенткам у ВНЗ. Іншими словами - це апробація, вдосконалення та розширення умов в університетах, що дозволяють поєднувати навчання у вищій школі з сім'єю.

25 травня 2013 Новини та події

Київському коледжу нерухомості 15 років!Завершальним акордом святкування Дня народження Київського коледжу нерухомості став святковий концерт-зустріч «15 сміливих, примхливих, щасливих...», який об’єднав різні покоління тих, хто був причетний до становлення та розвитку ККН.

22 травня 2013 Новини та події

«Українцем бути круто!»У продовженні святкування 15-річчя, в Київському коледжі нерухомості відбулась творчо-пізнавальна гра для студентів «Телемарафон «Українське телебачення призначає Вам побачення».

Тема марафону - «Українцем бути круто!», ідеї творчих завдань та конкурсів були запозичені із телепередач «Найрозумніший», «Україна має талант», «Модний вирок».

Управління міжнародного співробітництва15 травня 2013 року Університет «КРОК» відсвяткував 21-й День народження.

Святковий настрій панував з самого ранку завдяки якісній підготовці співробітників Корпорації до свята.

Під час урочистого великого збору КРОКівської родини було нагороджено більше 50 студентів та майже 200 співробітників. Відбулося нагородження почесними грамотами переможців олімпіад та інших змагань, найкращих студентів Університету.

15 травня 2013 Новини та події

Семінар «Особливості підготовки фахівців у сфері економіки в посткризових умовах»В рамках святкування 15-річчя Київського коледжу нерухомості, було проведено семінар «Особливості підготовки фахівців у сфері економіки в посткризових умовах». Учасниками заходу стали представники Міністерства освіти і науки України, бізнес-середовища ринку нерухомості, викладачі Коледжу та Університету «КРОК».

08 травня 2013 Новини та події

Ректорська поїздка 2013 року!Вже стало традицією щороку виїжджати у ректорську поїздку найактивнішим та найталановитішим студентам Університету «КРОК».

Цього року студенти вже в травні відкрили купальний сезон, адже всі разом відправилися до побережжя АР Крим.

Поїздка включала цікаву та насичену програму екскурсій. За три дні студенти встигли покорити одну із вершин, покататися на катерах у відкритому Чорному морі, приєднатися до урочистого параду, а також завітати до історичного серця країни.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: травня 2013