Фільтрувати матеріали за датою: грудня 2011 — Університет «КРОК»

Новини та події

28 грудня 2011 Новини та події

«Педагогіка вищої школи»Вперше урочиста церемонія вручення дипломів КРОКівцям пройшла у м. Ананьїв Одеської області.

Випускників-магістрів за спеціальністю «Педагогіка вищої школи» приймав заклад-партнер Університету Ананьївський державний аграрно-економічний технікум.

28 грудня 2011 Новини та події

Новорічний концерт для співробітниківСпівробітники Університету «КРОК» провели Кролика та зустріли Дракона у святковій та великій компанії. Новорічний концерт створив атмосферу спільності та рідства між різними підрозділами Університету. Програма святкування включила ряд різноманітних виступів.

26 грудня 2011 Новини та події

Відбулася ІІ Сесія стратегічного планування проектної групи «SPG»Другий рік поспіль проектна група «SPG» організовує виїзд на базу «Зміна» в смт Клавдієво, де здійснює стратегічне планування роботи на наступний календарний рік. Упродовж дводенної сесії «SPG» встигла ефективно попрацювати та дружнім колективом відсвяткувати наближення Нового року, назвавши його роком «Синього бумеранга»*.

21 грудня 2011 Новини та події

Університет «КРОК» отримав грант Erasmus MundusЦей грант надається для участі в проекті «Партнерство Еразмус Мундус для Білорусі, України, Молдови». Координатором проекту виступає Mykolas Romeris University. Проект триватиме до жовтня 2015 року.

Грант надає можливість студентам бакалаврату (7 осіб) і магістратури (4 особи) протягом 5-10 місяців навчатися у провідних європейських ВНЗ з отриманням стипендії.

Крім того, відповідно до умов надання цього гранту, двоє аспірантів та двоє співробітників Університету зможуть пройти стажування в європейських вузах.

16 грудня 2011 Новини та події

Новорічний брейн-ринг16 грудня в Університеті «КРОК» пройшов новорічний брейн-ринг, в якому взяли участь команди чотирьох київських вузів. Крім студентів нашого навчального закладу, за перемогу боролися представники Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Національної академії внутрішніх справ та Національного авіаційного університету.

Брейн-ринг складався з трьох етапів. Перемогу здобула команда «Періс Хілтон» КНУ імені Т. Шевченка, яка в якості нагороди отримала сертифікат на гру в боулінг-клубі.

14 грудня 2011 Новини та події

«KPOK»Вітаємо «КРОКівську» родину із вагомим досягненням - згідно з даними Консолідованого рейтингу ВНЗ України 2011 року, Університет «КРОК» визнано кращим недержавним вищим навчальним закладом України. Також, відповідно до цього рейтингу, Університет посідає 39 місце серед 276 ВНЗ України усіх форм власності та 10 місце – серед ВНЗ м. Києва. Зичимо студентам і співробітникам «КРОКу» нових перемог та пишаємося високою оцінкою роботи Університету!

09 грудня 2011 Новини та події

«КРОКівці» в міжнародних молодіжних форумах9 грудня у стінах Київського національного торговельно-економічного університету відбувся Міжнародний молодіжний форум «Пробудись, свідомий споживач!», під час якого доповідь студента Університету «КРОК» Патлуна Богдана «Захист прав споживачів при здійсненні купівлі товарів в мережі Інтернет» було визнано кращою за креативний підхід до висвітлення консумерської проблематики на секції «Закон на боці споживача?!

07 грудня 2011 Новини та події

Перші досягнення Медіа-групи Університету «КРОК»Вітаємо Медіа-групу Університету «КРОК» – KMG – з перемогою у Всеукраїнському відео та мультимедіа конкурсі «7 Мільярдів» в номінації «Зелений світ».

На конкурсі KMG презентувала відеоролик «Гадаєш, є різниця?», в якому метафорично було зображено необхідність негайного впровадження «зеленого» мислення та діяльності заради досягнення гармонійного розвитку людини і природи.

Організатором конкурсу виступило Представництво ООН в Україні разом з Фондом народонаселення ООН в Україні.

05 грудня 2011 Новини та події

Вітаємо нову Студентську раду Університету «КРОК»5 грудня 2011 року пройшла щорічна звітно-виборна конференція Студентської ради Університету «КРОК».

Під час конференції було підбито підсумки роботи студентських рад факультетів за 2010-2011 навчальний рік та обрано новий склад Студради Університету.

Вітаємо нову голову Студентської ради Університету «КРОК» Єщиганова Дмитра. Цікаво, що вперше за 19-річну історію нашого навчального закладу цю посаду зайняв хлопець.

01 грудня 2011 Новини та події

Нові досягнення Інституту магістерської підготовки та післядипломної освітиВітаємо Навчально-науковий інститут магістерської підготовки та післядипломної освіти Університету «КРОК» із присвоєнням звання «Надійний партнер для бізнесу» та врученням відповідного сертифіката за результатами дослідження «ТОП-100. Рішення для бізнесу», який проводить дослідницький центр «Rating TOP 100».

01 грудня 2011 Новини та події

Досвід кращих - для студентів «Кроку»1 грудня в черговий раз клуб «Піраньї Кроку» і Школа маркетингу «Be First» надали можливість студентам Університету «КРОКГ» взяти участь у майстер-класі від професіонала в сфері бізнесу. На цей раз практичний семінар на тему «Ефективні підходи до створення та комунікації брендів. Західний досвід» провів Андрій Прудіус, голова маркетингового комітету Європейської бізнес-асоціації.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: грудня 2011