Фільтрувати матеріали за датою: травня 2009 — Університет «КРОК»

Новини та події

31 травня 2009 Новини та події

КРОК втретє ЗІБРАВ ДРУЗІВ!!!Всеукраїнська акція “КРОК збирає друзів-2009» цього року об’єднала біля 70 представників трьох поколінь активістів студентського та молодіжного руху, а саме: випускників та теперішніх лідерів студентського самоврядування і лідерів учнівського самоврядування з різних куточків України: Києва, Одеси, Запоріжжя, Суми, Кременчука, Луцька, Вінниці, Тернополя, Луганська, Хмельницького, Львова.

28 травня 2009 Новини та події

СНТ. Перезавантаження...За ініціативою Студентської ради Університету відбулася Конференція Студентського наукового товариства, на якій було затверджено Положення «Про Студентське наукове товариство Університету економіки та права «КРОК», а також обрана Рада СНТ у складі: Спікер СНТ - Щепетильникова Єлизавета (ФМВ, ІІ курс), члени Ради СНТ - Лук Анна (КЕПІТ, І курс), Денікевич-Левіна Лілія (ФМВ, ІІ курс), Сидоренко Вадим (ЮФ, ІІ курс), Корольов Максим (КЕПІТ, ІІІ курс), Сас Олена (ФМВ, ІІІ курс), Заславська Надія (КЕПІТ, І курс). Сподіваємось, що ця подія надихне студентів КРОКу до нових досягнень та здобутків у науковій діяльності.

25 травня 2009 Новини та події

ХХ-ий ювілейний Чемпіонат КРОКу з футболуВітаємо команди-переможниці ХХ-ого ювілейного Чемпіонату Університету «КРОК» з футболу: І місце - "DORTMUND", ІІ місце – "Merseyside", ІІІ місце – "Hostel". Кафедра фізичного виховання і всі вболівальники бажають КРОКівським футболістам успіхів у наступних змаганнях!!! Студрада Університету висловлює щиру подяку переможцям, які весь призовий фонд передали на операцію нашому студенту Кості Галаку. Нагадуємо, що збір благодійної допомоги триває!!!

21 травня 2009 Новини та події

День кар’єриВесняна акція – День кар’єри, відбулася в Університеті 21 травня 2009 року. Вперше вона проходила за підтримки членів Асоціації випускників Університету «КРОК», які прийшли поділитися зі студентами своїм досвідом у побудові кар’єри. У заході взяли участь такі установи, як кадрова агенція BK-Service Ltd., група компаній «Дорадо» (за участю випускників), компанія «Єврофінанс Капітал», Група компаній «FIM», «Юнайтед Бізнес Корпорейшн», компанія «FABERLIC» (за участю випускників), Центр підвищення майстерності водіїв «Штурман», журнал «Я-Перший», страхові компанії «Провідна» (за участю випускників) та «Оранта», рекрутингова агенція НН::Україна.

15 травня 2009 Новини та події

КРОКу - 17!!!Під час Урочистих зборів трудового колективу значна кількість спіробітників Університету "КРОК" була відмічена нагородами до Дня народження КРОКу - і від Мінінстерства освіти і науки України, і від засновників Університету! Ректор С.М. Лаптєв привітав колектив зі святом і в своєму виступі відмітив визначні КРОКівські події 2008-2009 року. Також колектив Університету вітав Народний дитячий художній колектив народного танцю "Любисток" і співробітники Культурного центру Університету!

15 травня 2009 Новини та події

Заквітчаний КРОКАкція "Заквітчаний КРОК" зібрала і студентів, і співробітників, і випускників КРОКу біля скульптури, що символізує любов Університету до своїх студентів! В цей день біля КРОКу було висадждено 17 нових рослин засновниками Університету, членами Вченої Ради, співробітниками деканатів, членами Асоціації випускників Університету "КРОК" та членами Студентських рад Університету, факультетів, гуртожитків, що стало ще одним свідченням міцності корпоративної культури КРОКу!

15 травня 2009 Новини та події

З днем народження, «КРОК»!Цьогорічне святкування 17-ої річниці від Дня народження Університету співпало ще з однією визначною датою - 20-річчям Науково-навчальної фірми «КРОК», яка і стала тим джерелом, з якого утворився наш Університет. Оскільки батьками-засновниками Фірми «КРОК» були люди «народжені в СРСР», формат святкування було вирішено зробити по-КРОКівські незвичайним: а саме - в радянському стилі, але не червоного, а корпоративного, тобто синьо-сріблястого кольору!

14 травня 2009 Новини та події

Нагородження переможців олімпіадТрадиційно до Дня народження Університету було нагороджено переможців І туру Всеукраїнської студентської олімпіади! Дипломи та пам'ятні подарунки студентам-переможцям вручав перший проректор Університету Олег Ігорович Шаров.

13 травня 2009 Новини та події

Міс КРОК-2009Конкурс «Міс КРОК-2009», який традиційно проводився до Дня народження Університету, завершився нетрадиційним результатом – вперше в історії КРОКу думка залу і журі співпали: студентка 2 курсу спеціальності КРОК-exclusive Катерина Полякова стала Міс глядацьких симпатій і Міс КРОК-2009, прихопивши по дорозі титул Міс Фото! Читайте детальніше про конкурс на нашому сайті...

12 травня 2009 Новини та події

Що? Де? Коли?КРОКівський Клуб знавців традиційно до Дня народження Університету організував Брейн-ринг, на якому змагалися команди факультетів та Коледжу. Перемогу отримала команда "Лапті" (юридичний факультет). І це не дивно, бо вони цілий рік щотижня тренувалися і навіть брали участь у всеукраїнських змаганнях. Всі ж учасники отримали задоволення від гри і солодкі призи від засновників Університету з символікою свята.

05 травня 2009 Новини та події

Наш випускник - доктор економічних наук!Вітаємо випускника Університету «КРОК» 1998 року (на той час – Інституту економіки, управління та господарського права) Мех Олега Андрійовича з успішним захистом дисертації на здобуття наукового ступеня доктора економічних наук за спеціальністю 08.00.03 – економіка та управління національним господарством на тему «Інноваційно-соціальна модель розвитку фармацевтичної галузі України».

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: травня 2009