Фільтрувати матеріали за датою: жовтня 2012 — Університет «КРОК»

Новини та події

30 жовтня 2012 Новини та події

КРОК до «Зеленого офісу» - майстер-клас від «Platinum Bank»30 жовтня 2012 року відбувся майстер-клас на тему «Зелений офіс», який провів «Platinum Bank» для студентів та співробітників Університету.

Під час майстер-класу Вікторія Міхно, начальник управління корпоративних комунікацій «Platinum Bank», поділилася досвідом впровадження принципів зеленого офісу в організації та навела результати «зеленої» діяльності на прикладі банку, в якому вона працює.

28 жовтня 2012 Новини та події

День визволення України від фашистських загарбників28 жовтня у країні відзначатиметься 68-ма річниця визволення України від фашистських загарбників.

Вихідними кияни і гості міста зможуть відвідати народні гуляння на Хрещатику та Майдані Незалежності, побачити виставку-презентацію військової техніки часів Великої Вітчизняної війни у супроводі музичних творів та пісень тих років, що лунатимуть на головній вулиці та площі столиці. Також під час святкових заходів на Хрещатику відбудеться нагородження пам'ятною медаллю «На відзначення 1530-річчя Києва» педагогічних працівників навчальних закладів, де працюють музеї, що висвітлюють події Другої світової війни та Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років.

27 жовтня 2012 Новини та події

Активісти студентського самоврядування зіграли у «Scrabble»27 жовтня відбулася інтелектуальна гра для студентської молоді, в якій взяли участь КРОКівці.

«Scrabble» - культова гра мільйонів, яка випробовує на міцність українське студентство. Учасники турніру мають змогу довести, що студент – це розумна, інтелігента людина, яка знає та поважає рідну мову, а також вміє весело проводити час.

Всі учасники отримують подарунки, а переможці – коштовні призи.

25 жовтня 2012 Новини та події

Участь КРОКівців в міжнародно-науковій конференції25-26 жовтня 2012 року відбулася міжнародна науково-практична конференція «Європейська інтеграція вищої освіти України в контексті Болонського процесу», яка була присвячена розгляду механізмів реалізації положень Бухарестського комюніке.

24 жовтня 2012 Новини та події

Відбувся ІІ молодіжний інноваційний форумНа ІІ Молодіжний інноваційний форум, 24 жовтня 2012 року, відправилася студентський мер Києва, Голова Студентської ради факультету міжнародних відносин «КРОКу» - Гусакова Марина.

Метою даного проекту була презентація «Золотого кадрового резерву нації» та інших програм щодо підтримки талановитої молоді. Цього року Центр Майбутнього став ініціатором створення Золотого кадрового резерву нації — того, без чого не може формуватися ні одна цивілізована країна — інтелектуального капіталу! На сьогодні в базі потенційних участників Золотого кадрового резерву понад 2000 осіб.

24 жовтня 2012 Новини та події

Career Camp в Університеті «КРОК»24 жовтня 2012 року в Університеті відбувся Career Camp - захід, спрямований на створення комунікації між роботодавцями та студентами для подальшої їх взаємодії.

Організатором події виступив Центр розвитку кар’єри та профорієнтаційний клуб PROF CLUB, що входить у склад студентської проектної групи «SPG». Захід підтримали Київський міський центр зайнятості та Асоціація випускників Університету «КРОК».

11 жовтня 2012 Новини та події

Благодійна акція «До Дня Святого Миколая»11 жовтня 2012 року завершився наступний етап благодійної акції «До Дня Святого Миколая» для дітей-інвалідів із дитячого будинку-інтернату у м. Цюрупинськ (Херсонська обл.).

За цей період було зібрано майже 900 гривень завдяки небайдужості тих людей, які приділяють увагу благодійності.

Зібрані кошти благодійної акції будуть витрачені на закупівлю необхідних речей для дітей із дитячого будинку.

11 жовтня 2012 Новини та події

На рахунку КРОКівської родини 44 врятованих дерев!11 та 12 жовтня відбулася студентська екологічна акція «День врятованого дерева», що знову вразила результатом.

Організатором акції виступив Екологічний клуб однодумців «ЛОТОС».

Протягом двох днів макулатуру приносили студенти та співробітники різних структурних підрозділів Університету та коледжів з метою захисту лісів від знищення.

Спільними зусиллями було зібрано 2658 кг макулатури, що врятувало 44 дерева від вирубки.

10 жовтня 2012 Новини та події

Поєднання навчальної і культурної програм в освіті іноземних студентів10 жовтня відбулася наступна гра футбоольного чемпіонату, в якому студенти з Екваторіальної Гвінеї здобули перемогу у боротьбі з групою «ФК-Ексклюзив» з рахунком 5:1 («Нзаланг» - «ФК-Exl»). Вже вдруге представники компанії-партнера «DUGLAS ALLIANCE LTD» відвідують університетський чемпіонат. Цікаво, що 9 жовтня відбувся футбольний матч між командами «Міні-Нзаланг» (Республіка Екваторіальна Гвінея) та «Панішер» (Україна, студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій) в якій студенти підготовчого відділення з Екваторіальної Гвінеї одержали перемогу з рахунком 2:1.

10 жовтня 2012 Новини та події

Поєднання навчальної і культурної програм в освіті іноземних студентівМайже два місяці діють підготовчі курси з російської мови для молоді із Африки (Екваторіальна Гвінея).

За цей невеликий період студенти встигли відвідати три екскурсії та ознайомитися з деякими культурними та історичними пам’ятками Києва.

08 жовтня 2012 Новини та події

Вітаємо юридичний факультет зі святом!З 3 по 8 жовтня 2012 року Університет «КРОК» святкував 18-ту річницю юридичного факультету.

Організаторами події виступили: департамент зі студентських питань, адміністрація юридичного факультету та Студентська рада факультету. Святкова програма включила проведення веселої акції з іграми та конкурсами. Пізніше в актовій залі відбувся урочистий концерт, під час якого вітали всіх співробітників юридичного факультету та пройшла урочиста церемонія нагородження студентів.

06 жовтня 2012 Новини та події

REHAU вчить студентів «КРОКу» працевлаштовуватися6 жовтня 2012 року за ініціативою концерну REHAU та за запрошенням Центра розвитку кар’єри Університету троє «КРОКівців» відвідали тренінг «Результативний пошук роботи».

Участь у тренінгу взяли студенти різного віку та напрямів підготовки: Смолій Микита, «Міжнародний бізнес», Гусакова Марина, Україно-австрійська програма, Федунов Микола, «КЕПІТ-Ексклюзив».

06 жовтня 2012 Новини та події

«KPOK MAFIA»?6 жовтня 2012 року відбулася друга гра «KPOK MAFIA».

Студенти чудово провели час, отримали нові знайомства та просунулися на вищий порядок у веденні гри.

Гру «Мафія» можна вважати однією із найпопулярніших в світі, адже вона швидко поширюється серед студентських кол.

06 жовтня 2012 Новини та події

Вітаємо з перемогою6 жовтня, в Нікополі, відбувся Міжнародний турнір професіоналів Кьокусінкай карате «СИЛА НАЦІЇ».

Кьокусінкай, заснований Масутаці Оямою в 1950-х роках, є надзвичайно видовищним та вважається одним з найважчих та жорстоких різновидів карате.

Повноконтактні бої, насичені високими ударами ногами та потужними ударами руками, незмінно привертають на змагання з Кьокусінкай карате велику кількість глядачів.

04 жовтня 2012 Новини та події

Вітаємо співробітників Університету «КРОК» із професійним святом!4 жовтня 2012 року в Університеті «КРОК» святкують День працівника освіти.

Робочий день співробітників "КРОКу" розпочався із безпрограшної лотереї, жоден з учасників якої не залишився без подарунка. В Університеті панує атмосфера свята, лунають поздоровлення.

Тож вітаємо усіх із цим чудовим святом, бажаємо успіхів у всіх починаннях і здійснення мрій!

04 жовтня 2012 Новини та події

Святкування Дня працівника освіти в Університеті «КРОК»4 жовтня 2012 року в холі Університету відбулася святкова акція до Дня працівника освіти. Студентська рада Університету вітала викладачів та співробітників Університету і дарувала чудові подарунки.

Зранку кожному працівнику «КРОКу» було запропоновано взяти участь у безпрограшній лотереї, в якій можна було виграти солодкі подарунки, брендовані ручки, шарфи і навіть USB Flash накопичувачі на 16 Гб.

03 жовтня 2012 Новини та події

Перші кроки «Клубу дебатів – «КРОК»3 жовтня 2012 року стартував новий проект Студентської ради Університету «Клуб дебатів – «КРОК».

Темою першою зустрічі клубу була «Цензура в засобах масової інформації. «Так» чи «Ні»?».

Учасники завзято відстоювали позиції «за» чи «проти», надавали чіткі аргументи та ґрунтовно висловлювали думки.

01 жовтня 2012 Новини та події

English Speaking Club Університету «КРОК»1 жовтня відбулася перша зустріч English Speaking Club, яку організувала Студентська рада Університету.

Координатором проекту стала Кирилова Анастасія – заступник голови Студради.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: жовтня 2012