Фільтрувати матеріали за датою: червня 2012 — Університет «КРОК»

Новини та події

24 червня 2012 Новини та події

Програма лояльності Університету «КРОК»У 2012 році Університет «КРОК» реалізовує програму академічної та корпоративної лояльності, що передбачає велику кількість різноманітних знижок для абітурієнтів та студентів навчального закладу.

Наприклад, вступники, які отримали золоті або срібні медалі чи мають право на позаконкурсний вступ, отримують знижки у розмірі 10% на перший рік навчання.

08 червня 2012 Новини та події

«KPOK MAFIA»?Завершився тривалий та хвилюючий період в житті кожного абітурієнта 2012 року – зовнішнє незалежне оцінювання.

З 15 травня по 7 червня проходило тестування для осіб, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів України. В графіку проведення ЗНО-2012 було визначено 10 дисциплін.

05 червня 2012 Новини та події

У Києві зросла кількість Супергероїв

Третій рік поспіль КРОКівці вітали випускників, які склали зовнішнє незалежне оцінювання.

Акція «Я склав ЗНО! Я - Супергерой!» проходила одночасно у всіх пунктах тестування міста Києва в дні зовнішнього незалежного оцінювання.

05 червня 2012 Новини та події

Вітаємо!Щиро вітаємо Людмилу Іванівну Паращенко, співзасновника Університету «КРОК», директора Київського ліцею бізнесу, з успішним захистом дисертаційної роботи «Механізми державного управління розвитком загальної середньої освіти в Україні» на здобуття наукового ступеня доктора наук з державного управління. Захист відбувся в Національній академії при Президентові України 5 червня 2012 року.

Зичимо натхнення та нових звершень!

02 червня 2012 Новини та події

Допомагаємо дітям2 червня студенти Університету «КРОК» долучились до проекту «Планета людей» Всеукраїнського благодійного фонду «Запорука». Збір коштів для забезпечення дитячого відділення Національного інституту раку сучасним обладнанням вирішили проводити у нетрадиційний спосіб – поєднали корисне з приємним. У Київському академічному театрі юного глядача на Липках для дітей та дорослих відбулась вистава Театральної студії «КРОКодил» - «Нові пригоди трьох поросят». Усі кошти за квитки направлені на підвищення ефективності лікування дітей із злоякісними пухлинами.

02 червня 2012 Новини та події

Приймальна комісія - 2012 в Університеті «КРОК»Вже з 2 липня абітурієнти 2012 року можуть подавати документи на вступ до ВНЗ.

В Університеті «КРОК» кожен день – День відкритих дверей, тому вступники зможуть не лише подати документи, а й поспілкуватися зі співробітниками закладу. За бажанням гостей навчального закладу для них проведуть екскурсію, розкажуть про історію створення університету.

02 червня 2012 Новини та події

Університет «КРОК» пишається своїми співробітникамиРегіональне Представництво Управління Верховного Комісара Організації Об’єднаних Націй у справах біженців (УВКБ ООН) в Білорусі, Молдові та Україні висловило щиру подяку Навчально-науковому інституту магістерської підготовки та післядипломної освіти, зокрема

01 червня 2012 Новини та події

«KPOK MAFIA»?1 червня Міжнародний, суспільно-політичний тижневик «Дзеркало тижня» опублікував результати щорічного академічного рейтингу «Топ-200 Україна». Це масштабний проект, що поєднує в собі міжнародні та національні підходи до оцінювання діяльності вишів України.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: червня 2012