Фільтрувати матеріали за датою: січня 2009 — Університет «КРОК»

Новини та події

30 січня 2009 Новини та події

«Алло, ми шукаємо таланти!»Студентськоа рада Коледжу протягом січня проводила відбір учасників конкурсі «Алло, ми шукаємо таланти!». 30 січня кожен студент Коледжу міг взяти участь в цьому шоу, але на гала – концерті виступали кращі з найкращих! Всього було 16 конкурсантів, котрі продемонстрували всі свої таланти - феєричні танці в сучасних костюмах, пісні різних жанрів з мультемедійним супроводом, декламування власних віршів та поем.

26 січня 2009 Новини та події

«Найбільш студентський ВНЗ Києва»Саме таким є результат рейтингу, що вже вдруге проводився Студентською радою Києва. Оприлюднення результатів відбулось сьогодні під час прес-конференції у приміщенні інформаційного агентства "Укрінформ"! Вітаємо студентів КРОКу, Студентську раду Університету, а також всіх КРОКівців, небайдужих до студентських питань та ініціатив!!!

26 січня 2009 Новини та події

Вітаємо!Колектив і студенти Університету "КРОК" щиро вітають Сопко Валерію Василівну із успішним захистом дисертації на здобуття наукового ступеня доктор економічних наук!

25 січня 2009 Новини та події

Навчально-науковій фірмі «КРОК» - 20 років!Сьогодні виповнилось 20 років Навчально-науковій фірмі «КРОК», на базі якої було створено наш Університет! Щиро вітаємо засновників! Зичимо миру та злагоди, добробуту та процвітання, наснаги та натхнення!

21 січня 2009 Новини та події

Про ліцензування нової спеціальностіУніверситет економіки та права «КРОК» повідомляє про ліцензування нової спеціальності. Галузь знань 0501 «Інформатика та обчислювальна техніка». Напрям підготовки 6.050103 «Програмна інженерія». Спеціальність 5.05010301 «Розробка програмного забезпечення». Освітньо-кваліфікаційний рівень – молодший спеціаліст.

Загальна чисельність викладачів, які забезпечуватимуть навчальний процес спеціальності «Розробка програмного забезпечення», становить 35 осіб з 11 циклових комісій Коледжу економіки, права та інформаційних технологій. Якісна характеристика викладацького складу: викладачів вищої категорії - 15 осіб; кандидатів наук – 19 осіб.

Випусковою цикловою комісією є циклова комісія з програмної інженерії у складі 7 осіб. Створені відповідні матеріально-технічні та навчально-методичні умови забезпечення підготовки фахівців за спеціальністю «Розробка програмного забезпечення».

21 січня 2009 Новини та події

Про проведення ліцензуванняУніверситет економіки та права "КРОК" оголошує про проведення ліцензування з метою збільшення ліцензійного обсягу спеціальності специфічних категорій освітньо-кваліфікаційного рівня "магістр" 8.000015 "Управління фінансово-економічною безпекою".

20 січня 2009 Новини та події

Не будь байдужим!У січні пройшли благодійні новорічні вистави Культурного центру «Буратіно» у рамках Благодійної акції Студради Університету «Допоможи дітям-інвалідам!» Мета акції - збір коштів для дітей-інвалідів (м. Цюрупинськ). Свій внесок міг зробити кожен, хто придбав квиток на виставу, ціна якого була від 5 грн. До нас у гості завітали: першокласники зі школи №88 і Приватної школи "Афіни", учні Київського ліцею бізнесу, лідери шкільного самоврядування та учні школи № 188, старшокласники з нашої Білоцерківської філії, учні школи м. Боярка №3, друзі Студради КРОКу з інших ВНЗ Києва, і звісно, студенти «КРОКу»!

А що тобі подарував Дід Мороз на Новий Рік? Уяви себе чарівником, зроби свято дітям-інвалідам! Поїздка студентів Університету до м. Цюрупинськ запланована на лютий. До 10 лютого Ти можеш принести: канцтовари, книжки, засобі особистої гігієни, гроші. Місце прийому - Культурний Центр (каб. 421). Будь краплиною, яка може подарувати дітям щастя! За додатковою інформацією звертайтеся до координатора проекту Вікторії Лісовської (8-093-1897471).

 

19 січня 2009 Новини та події

«Відкрита платформа»В холі Університету відбулась «Відкрита платформа» - спільний проект Студентських рад факультетів, гуртожитків та Університету, спрямований на організацію більш плідної взаємодії між студентами та органами студентського самоврядування. Під час проекту було проведене міні-опитування студентів КРОКу, за результатами якого будуть виділені найбільш актуальні проблеми студентства Університету.

01 січня 2009 Новини та події

ВІтаємо ювіляра!Кандидату юридичних наук, доценту, спеціалісту з міжнародного права Іванкову Олександру Васильовичу виповнилось 85 років! Колектив Університету щиро вітає чудову, мудру, доброзичливу людину, ветерана Великої вітчизняної війни, який зберіг молодість душі, щирість у ставленні до людей. Бажаємо у гарному здоров'ї ще багато років працювати у нашому колективі!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: січня 2009