Фільтрувати матеріали за датою: березня 2014 — Університет «КРОК»

Новини та події

29 березня 2014 Новини та події

Вітаємо випускників з отриманням європейського диплома!29 березня 2014 року відбулося вручення дипломів випускникам Україно-нідерландської програми «Подвійний диплом». Вітаємо Строгого В’ячеслава та Кабанець Оксану з успішним завершенням навчання й отриманням європейського диплома з бізнес-адміністрування, який визнається в країнах Європи та Америки і не потребує підтвердження.

Бажаємо випускникам досягти успіху в професійній сфері!

27 березня 2014 Новини та події

ФЕП провів зустріч до дня народження Т.Г. Шевченка27 березня 2014 року на факультеті економіки та підприємництва відбувся захід із нагоди 200-річчя від дня народження Тараса Григоровича Шевченка.

У ньому взяли учать студенти 4-х курсів, викладачі, співробітники кафедр та адміністрація факультету. Захід проходив за участю двох поважних гостей: завідуючої оргвідділу Всеукраїнського товариства «ПРОСВІТА» ім. Тараса Шевченка Фещенко Світлани Володимирівни і заступника директора з наукової та видавничої діяльності Інституту літератури ім. Т.Г. Шевченка Національної академії наук Гальченка Сергія Анастасійовича.

25 березня 2014 Оголошення

VII Всеукраїнська екологічна конференція Запрошуємо екологічно свідомих старшокласників та студентів взяти участь у VII Всеукраїнській екологічній конференції «Зелене майбутнє планети: від конкретного рішення до глобального мислення».

Щороку конференція об’єднує близько 200 учнів, студентів, представників природоохоронних громадських організацій, експертів у сфері охорони природного навколишнього середовища та представників соціально відповідального бізнесу.

20 березня 2014 Новини та події

Відбувся семінар «Інноваційні технології як запорука якості освіти»20 березня 2014 року на факультеті міжнародних відносин відбувся міжкафедральний семінар «Інноваційні технології як запорука якості освіти». На семінарі виступили декан факультету доктор економічних наук, професор Рокоча В.В. та викладачі.

19 березня 2014 Оголошення

«Business Master camp» 2014Запрошуємо Вас стати учасником унікальної події – Business Master camp, який відбудеться 26 березня 2014 в місті Києві!

Основна тема заходу в цьому році: «Криза — час для нових можливостей»

13 березня 2014 Новини та події

Вітаємо студентів юридичного факультету із науковими досягненнями!Березень став плідним місяцем для студентського активу Університету «КРОК».

У період із 13 по 15 березня 2014 року дипломом ІІ ступеня було нагороджено Плавинську Марту Миколаївну за перемогу в ІІ турі VI Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з інтелектуальної власності, а Підгорецька Юлія отримала сертифікат за участь у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських робіт із юридичних наук.

Вітаємо дівчат із науковими досягненнями!

13 березня 2014 Новини та події

Святкування 200-річчя з дня народження Тараса Шевченка13 березня 2014 року у ВНЗ «Університет економіки та права «КРОК» відбулося літературно-музичне свято до 200-річчя з дня народження Тараса Шевченка. Цього дня знову відкривали Шевченкове слово як слово високої художньої досконалості.

Ініціатором заходу став факультет міжнародних відносин, тож на святі Шевченко звучав різними мовами світу. Марина Гусакова (Міжнародна економіка, 4 курс) німецькою мовою продекламувала «Садок вишневий коло хати». Руслана Грищенко (Міжнародна інформація, 2 курс) іспанською зачитала «Мені однаково».

11 березня 2014 Новини та події

Завершився тиждень Університету «КРОК» у школі № 258З 11 по 14 березня 2014 року проходив Тиждень Університету «КРОК» у загальноосвітньому навчальному закладі № 258 Дніпровського району м. Києва. Відповідно до програми заходу відбулися зустрічі представників «КРОКу» із вчителями, школярами та їхніми батьками.

11 березня 2014 Новини та події

Відбулася «Економічна гра» для шкіл-партнерів11 березня 2014 року в Університеті «КРОК» відбувся навчально-освітній захід «Економічна гра» для учнів 9 класів шкіл-партнерів Університету. У грі взяли участь вихованці таких навчальних закладів: СЗШ № 263, СЗШ № 8, НВК № 176, спеціалізована школа І-ІІІ ступенів із поглибленим вивченням англійської мови № 85, СЗШ № 27, СШЗ № 99.

04 березня 2014 Оголошення

Запрошуємо співробітників Університету «КРОК» пройти внутрішнє навчання з аудиту яке відбудеться 4 березня 2014 року з 10:00 до 17:00 в аудиторії 245 Університету «КРОК».

З питань участі у семінарі звертатися до проректора з науково-педагогічної роботи (корпоративне управління) Наконечної Н.В.

Тема

Посада, ПІБ доповідача

Привітання учасників семінару.

Сучасні тенденції сертифікації систем управління

Начальник науково-методичного центру сертифікації персоналу,  к.х.н.

Глухова О.І.

Стандарти ISO серії 9000 та 10000,сучасний стан

Начальник науково-методичного центру сертифікації персоналу,  к.х.н.

Глухова О.І.

Практична вправа №1 «Тестування за ДСТУ ISO 9000 та  ДСТУ ISO 9001»

Вплив основних змін стандарту ДСТУ ISO 19011:2012 на критерії та процедуру проведення внутрішніх аудитів

Заступник начальника науково-методичного центру сертифікації персоналу

Карандєєв К.Г.

Практична вправа №2 «Тестування та аналізування практичної ситуації  за ДСТУ ISO 19011:2012»

Огляд основних вимог стандарту ДСТУ ISO 9001

Начальник науково-методичного центру сертифікації персоналу,  к.х.н.

Глухова О.І.

Перерва на обід

Огляд основних вимог стандарту ДСТУ ISO 9001

(продовження)

Заступник начальника науково-методичного центру сертифікації персоналу

Карандєєв К.Г.

Практична вправа №3«Аналізування  фактичних ситуацій при аудиті системи управління якістю. Складання протоколів невідповідностей»

Огляд основних вимог ДСТУ ISO 9004:2012

Начальник науково-методичного центру сертифікації персоналу,  к.х.н.

Глухова О.І.

Пробна  процедура екзаменації внутрішніх аудиторів за розглянутими темами

Аналізування результатів пробного тестування.

Аналіз найбільш типових помилок під час іспиту.

Заступник начальника науково-методичного центру сертифікації персоналу

Карандєєв К.Г.

 

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: березня 2014