Фільтрувати матеріали за датою: квітня 2009 — Університет «КРОК»

Новини та події

30 квітня 2009 Новини та події

До початку ІІІ Всеукраїнської акції «KPOK збирає друзів» залишилось 30 днів!Студентська рада Університету «КРОК» оголосила 2008-2009 навчальний рік Роком партнерства, тому метою цьогорічної акції є обмін досвідом та налагодження партнерських стосунків між її учасниками, що сприятиме розвитку самоврядування, яке на думку студентських лідерів КРОКу різних років, є рушійною силою демократизації українського суспільства. Знайомтесь з програмою акції і долучацтесь!

26 квітня 2009 Новини та події

Історія успіху від Володимира ТарасюкаВ рамках «Історій успіху» відбулась зустріч з в власником мережі однойменних студій зачісок, засновником Академії перукарського мистецтва «Володимир Тарасюк», членом престижного британського клубу Alternative Hair Club Володимиром Тарасюком. Для молодих лідерів, амбіційних новаторів, молодих менеджерів та підприємців успішний бізнесмен провів майстер-клас «Як мистецтво перетворити в бізнес».

24 квітня 2009 Новини та події

Випуск у ННІ МППОВ урочистій обстановці пройшла церемонія вручення дипломів випускникам програм перепідготовки Навчально-наукового Інституту магістерської підготовки та післядипломної освіти! 14 випускників разом із дипломами отримали Знак Університету "Диплом з відзнакою", 29-ти кращим випускникам було вручено Дипломи Університету "КРОК".

23 квітня 2009 Новини та події

Перший захист кандидатської дисертаціїВ Університеті «КРОК» відбулась визначна подія – перший захист кандидатської дисертації за спеціальністю 21.04.02 - економічна безпека суб'єктів господарської діяльності! Вітаємо старшого викладача кафедри управління фінансово-економічною безпекою Навчально-наукового Інституту менеджменту безпеки Університету «КРОК» Кіма Юрія Геннадійович з успішним захистом дисертації на тему "Управління системою фінансової безпеки підприємства"! Зичимо наснаги, нових здобутків та звершень!

22 квітня 2009 Новини та події

Відкриття Міжнародного лінгвофестивалюУніверситет «КРОК» виступив організатором першого дня ІІ Міжнародного лінгвофестивалю «Екологія спілкування-2009», який проводився в Україні вже вдруге і є сучасною формою синтезування наукових, виховних та культурно-мистецьких аспектів з одного боку і стимулює інтерес людини до історії свого роду, нації, повагу до культурних традицій пращурів, захоплення краєзнавством, а з іншого – знайомить з мовними і культурними традиціями держав-сусідів на фоні лінгвістичного розмаїття етносу Землі.

12 квітня 2009 Новини та події

«Історії успіху» в Університеті «КРОК»Університет «КРОК» став освітнім партнером проекту «Історії успіху», в рамках якого відбулася зустріч з самим крупним девелопером- жінкою на вітчизняному ринку, господаркою та генеральним директором FIM Group – Оксаною Єлмановою. Оксана Єлманова – приклад цілеспрямованості і стійкості, краси і благополуччя – розповіла історію свого успіху та відповіла на чисельні питання учасників зустрічі. Чекаємо на наступну зустріч проекту, яку заплановано на 25 квітня.

12 квітня 2009 Новини та події

«Історії успіху» в Університеті «KPOK»Університет «КРОК» став освітнім партнером проекту «Історії успіху», в рамках якого відбулася зустріч з самим крупним девелопером- жінкою на вітчизняному ринку, господаркою та генеральним директором FIM Group – Оксаною Єлмановою. Оксана Єлманова – приклад цілеспрямованості і стійкості, краси і благополуччя – розповіла історію свого успіху та відповіла на чисельні питання учасників зустрічі. Чекаємо на наступну зустріч проекту, яку заплановано на 25 квітня.

11 квітня 2009 Новини та події
p>«Обережно - особистість!»«Обережно - особистість!» - саме так Студентська рада Університету «КРОК» вирішила назвати проект для лідерів учнівського самоврядування шкіл-партнерів. Майстер-класи для президентів шкіл, членів шкільних парламентів вели лідери органів студентського самоврядування КРОКу всіх поколінь – і студенти, і вже випускники – Олена Каюмова, Олександра Романцова, Ірина Скринник та Микита Полатайко.

10 квітня 2009 Новини та події

Круглий стіл директорів філій10 квітня 2009 року в Університеті економіки та права “КРОК” відбулося засідання Круглого столу для директорів філій «Сучасний стан та перспективи розвитку філій Університету «КРОК». Дякуємо за активну участь представникам Дніпропетровської, Броварської, Білоцерківської, Тернопільської, Роменської, Обухівської, Володимир-Волинської, Луганської, Вінницької, Кіровоградської філій. Чекаємо на нові зустрічі для обміну досвідом, обговорення нових проектів та програм!

10 квітня 2009 Новини та події

Вперше - Зустріч випускників ФЕПАсоціація випускників Університету "КРОК" спільно зі студрадами факультетів запросила всіх КРОКівців долучитися до створення нової традиції – щорічних зустрічей випускників факультетів Університету. Як і в історії КРОКу, першим став факультет економіки та підприємництва. Випускників радо зустрічали декани факультету (Міщенко В.С., Сопко В.В., Алькема В.Г.), завідувачі кафедр, співробітники та студенти КРОКу.

09 квітня 2009 Новини та події

Лекції для старшокласників9 квітня 2009 року на базі Централізованої бібліотечної системи Деснянського району м. Києва відбулася лекція «Крокуймо до єдності, безпеки і добробуту: історія створення і діяльності Євросоюзу», організована спільними зусиллями бібліотеки, факультету додипломної освіти та Молодіжного центру Університету «КРОК». Старшокласники отримали багато пізнавальної та цікавої інформації, а ми із задоволенням готуємося до наступної лекції «НАТО – історія, сучасність, майбутнє».

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фільтрувати матеріали за датою: квітня 2009