Завершилася акція «День врятованого дерева» — Університет «КРОК»

Новини та події

Завершилася акція «День врятованого дерева»

07 листопада 2014 Новини та події

5 листопада відбулося засідання Екологічного клубу однодумців «ЛОТОС», на якому були підбиті підсумки проведеної  29 та 30 жовтня 2014 року щорічної екологічної акції зі збору макулатури «День врятованого дерева». Захід проходив за підтримки Коледжу економіки, права та інформаційних технологій, корпоративного управління Університету «КРОК» і департаменту з розвитку. Студенти Коледжу та Університету, їхні батьки, співробітники, учні Київського ліцею бізнесу та спеціалізованої школи № 82 імені Т.Г. Шевченка зробили свій внесок у захист природного навколишнього середовища.

Спільними зусиллями за два з половиною дні було зібрано 4650 кг макулатури, а це 78 врятованих дерев!

Також у рамках акції були організовані спортивні ігри, майстер-класи та проведений танцювальний флешмоб.

Кожен, хто здавав макулатуру, брав участь у безпрограшній лотереї і отримував свій подарунок.

Найактивнішими були студенти груп першого курсу КЕПІТу, адже вони боролися за бали в рейтингу «Best group». Тому й не дивно, що в груповому заліку ці студенти посіли найвищі місця. Отже, найбільш активними були такі групи: Правознавство, Фінанси і кредит –  ексклюзив, Розробка програмного забезпечення 1 та 2, Економіка підприємства + Комерційна діяльність.

Окремо висловлюємо подяку за участь в акції київській спеціалізованій школі № 82 імені Т.Г. Шевченка. Учні старших класів цієї школи вже не перший рік беруть участь у «КРОКівській» акції зі збору макулатури, за що ми їм безмежно вдячні.

Екологічний клуб однодумців «ЛОТОС» дякує кожному небайдужому, хто зробив свій внесок у захист довкілля. Сподіваємося, що з таким завзяттям ми з вами разом реалізуємо ще багато акцій та проектів.

Будьте ЕКОЛОГІЧНИМИ!

Оновлено: Понеділок, 17 листопада 2014 17:58
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Завершилася акція «День врятованого дерева»