Відбулася друга робоча зустріч партнерів у рамках проекту «Темпус» — Університет «КРОК»

Новини та події

Відбулася друга робоча зустріч партнерів у рамках проекту «Темпус»

30 листопада 2014 Новини та події

17–21 листопада 2014 року у Вільному університеті Берліну (Free Berlin University – FBU) пройшла друга робоча зустріч партнерів – представників вищих навчальних закладів і організацій із Грузії, Молдови, Нідерландів, Німеччини, Румунії та України в рамках проекту «Темпус» «Мережа випускників-підприємців (EANET)».

Начальник управління міжнародного співробітництва Університету «КРОК» Андрій Лотарєв взяв участь у нараді організаційного комітету консорціуму, на якій презентував пропозиції щодо покращення менеджменту проекту.

Голова правління Асоціації випускників Університету «КРОК» Світлана Заріпова та керівник проектів і програм управління міжнародного співробітництва Галина Богаченко відвідали тренінги зі створення мережі випускників-підприємців, де було презентовано досвід FBU у розбудові Асоціації випускників-підприємців, а також обговорено аспекти взаємовигідного партнерства між випускниками та університетом і створення та управління базою даних. Партнери проекту мали можливість розробити концепцію, стратегію розвитку та ключові заходи для своїх майбутніх асоціацій. А представники «КРОКу» з радістю поділилися своїми здобутками й ідеями щодо налагодження ефективної діяльності Асоціації випускників Університету.

Оновлено: П'ятниця, 05 грудня 2014 14:08
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Відбулася друга робоча зустріч партнерів у рамках проекту «Темпус»