Міжнародний тиждень в Університеті прикладних наук ім. Яноша Кодолані — Університет «КРОК»

Новини та події

Міжнародний тиждень в Університеті прикладних наук ім. Яноша Кодолані

11 квітня 2017 Новини та події

3–7 квітня 2017 року Андрій Лотарєв, начальник управління міжнародного співробітництва, та Анна Дробина, керівник проектів та програм, взяли участь у 7-му Міжнародному тижні, що проходив в Університеті прикладних наук ім. Яноша Кодолані (KJU), Угорщина.

Цей міжнародний захід був спрямований на забезпечення політики інтернаціоналізації, надання можливості отримати міжкультурний досвід як студентам KJU, так і іноземним студентам. Крім того, метою 7-го Міжнародного тижня було зібрати разом представників партнерських ВНЗ. Захід об’єднав 42 учасники з 20 університетів Албанії, Чехії, Фінляндії, Німеччини, Угорщини, Казахстану, Литви, Нідерландів, Польщі, Португалії, Росії, Туреччини та України.

У межах заходу KJU організував міжнародну наукову конференцію на тему «Нові підходи до міжнародних стандартів якості освіти», академію міжнародних викладачів та тренінги для співробітників. Представники Університету «КРОК» взяли участь у тренінгах із побудови бренда в галузі вищої освіти, з управління часом та тренінгу, присвяченому темі співпраці з поколінням, залежним від цифрових технологій. Організатори надали учасникам платформу для нетворкінгу, де вони мали змогу поспілкуватися з колегами, презентувати свої університети та започаткувати нові партнерства. Також під час заходу було обговорено подальшу реалізацію програми Подвійного диплома між Університетом «КРОК» та Університетом прикладних наук ім. Яноша Кодолані.

Оновлено: Вівторок, 11 квітня 2017 12:46
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Міжнародний тиждень в Університеті прикладних наук ім. Яноша Кодолані