Університет «КРОК» провів перший в Україні Національний форум «Архітектор кар'єри» — Університет «КРОК»

Новини та події

Університет «КРОК» провів перший в Україні Національний форум «Архітектор кар'єри»

11 квітня 2017 Новини та події

7–8 квітня 2017 року в Університеті «КРОК» відбувся Національний форум «Архітектор кар’єри: успішний крок до старту». Форум – це соціальний проект, основною метою якого є просвіта працівників шкіл, університетів і батьків з питань свідомого вибору професії та розвитку кар’єри. Адже вони є тими людьми, які найбільше впливають на професійне майбутнє української молоді. Саме тому Центр розвитку кар’єри Університету «КРОК» впровадив новий проект – Національний форум «Архітектор кар’єри». Протягом двох днів понад 300 учасників з усієї України проходили майстер-класи та тренінги від 30 найкращих експертів ринку праці, кар’єрних консультантів, фахівців із профорієнтації, бізнес-тренерів та HR-директорів компаній.

Перший день Форуму був присвячений працівникам університетів та шкіл, які задіяні у процесах профорієнтації та розвитку кар’єри молоді. Під час зустрічей зі спікерами вони знайомилися з тенденціями ринку праці, з існуючими в Україні можливостями професійного розвитку молоді, з навичками, які необхідно розвивати для побудови майбутньої успішної кар’єри. На майстер-класах учасники вчилися залучати до співпраці бізнес, проводити кар’єрні консультації, допомагати учням та студентам свідомо обирати професію та будувати кар’єру.

На другий день Форуму зібралося понад 200 батьків та школярів. Діти мали змогу пройти безкоштовне комп’ютерне профорієнтаційне тестування із професійною консультацією фахівців Київського міського центру зайнятості. Також на них чекали тренінги з вибору професії, емоційного інтелекту, лідерства та підприємництва. Окрім тренінгів, школярі брали участь у ділових іграх з ораторського мистецтва та тренувалися проходити свої перші співбесіди. Батьки зустрічалися з психологами, бізнес-тренерами, коучами, які вчили їх новим підходам до виховання дітей, заснованим на партнерстві, свободі вибору свого власного шляху та безумовної любові.

Уже в перші дні Форум отримав безліч позитивних відгуків від учасників, що свідчить про його актуальність і корисність для громади. Ми дякуємо за підтримку проекту Міністерству освіти і науки, Міністерству молоді та спорту, Міністерству соціальної політики, Державній службі зайнятості, Департаменту освіти та науки, молоді та спорту Київської міської державної адміністрації. Велика подяка нашим спікерам та партнерам: платформі професійної самореалізації Start2Go, Київському ліцею бізнесу, сайту пошуку можливостей rabota.ua, освітньому профорієнтаційному проекту UGEN (Ukrainian generation), Центру «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності», освітньому центру для підприємців Startup Ukraine, міжнародній компанії Impel Griffin Group, компанії Jansen Capital Management, Школі емоційного інтелекту, Школі розвитку людини Humantime, тренінговій компанії IF Development Center, Школі ігрового розвитку, компанії SmartMe University та Асоціації випускників Університету «КРОК».

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Архітектор кар'єри

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Середа, 12 квітня 2017 12:56
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Університет «КРОК» провів перший в Україні Національний форум «Архітектор кар'єри»