Клуб ПРОФЕСІОНАЛІВ – учасник конференції — Університет «КРОК»

Новини та події

Клуб ПРОФЕСІОНАЛІВ – учасник конференції

21 грудня 2017 Новини та події

14 грудня 2017 року студенти Університету економіки та права «КРОК», а також студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій долучилися до масштабної бізнес-події року – конференції «Майбутнє МСБ в Україні: виклики та можливості». 

Ця подія відбувалася в затишному просторі конференц-залу ADMIRAL HALL за адресою: вул. Хрещатик 7/11. Відзначимо, що участь у даному заході активу Клубу ПРОФЕСІОНАЛІВ стала можливою завдяки люб’язному запрошенню ключових партнерів Клубу ПРОФЕСІОНАЛІВ – громадської спілки «Національна організація роздрібної торгівлі» («НОРТ»).

Резонансність цієї бізнес-події є цілком виправдана, адже її змістовне наповнення стосувалося головного тренду – забезпечення розвитку малого та середнього бізнесу в нашій країні, визначення та адаптації найбільш перспективних міжнародних практик у цьому напрямку. Усі без винятку висококваліфіковані спікери презентували дуже цікаву та актуальну інформацію, яка, без сумніву, допоможе в подальшому нашим студентам у формуванні їхнього професіоналізму та компетентнісного розвитку. Так, студенти зауважили, що серед багатьох захопливих презентацій їм дуже сподобався виступ Ігоря Новікова – голови SingularityU Kyiv, організатора GIC Ukraine 2017 – на тему «Інновації та трансформації. Як вижити бізнесу?». Спікер концентрував навколо презентованої тематики багато позитивних вражень, залучив молодь до обговорення теми, тому цей виступ нікого не залишив байдужим.

Висловлюємо сердечну подяку за підтримку організаторам конференції, партнерам та співзасновникам Клубу ПРОФЕСІОНАЛІВ – громадській спілці «Національна організація роздрібної торгівлі» («НОРТ»). А також особлива вдячність керівнику Клубу ПРОФЕСІОНАЛІВ Ганні Михайлівні Пазєєвій за максимальне сприяння професійному зростанню студентів Університету економіки та права «КРОК» і Коледжу економіки, права та інформаційних технологій.

Оновлено: П'ятниця, 22 грудня 2017 08:49
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Клуб ПРОФЕСІОНАЛІВ – учасник конференції