ЕКО «ЛОТОС» провів грандіозний ЕКО-КВЕСТ — Університет «КРОК»

Новини та події

ЕКО «ЛОТОС» провів грандіозний ЕКО-КВЕСТ

05 грудня 2017 Новини та події

Звичайний осінній суботній день – 25 листопада – для студентів першого курсу Коледжу економіки, права та інформаційних технологій став часом незабутніх пригод та веселощів. Цього разу в рамках місяця екології винахідливі активісти ЕКО «ЛОТОС» організували для першокурсників грандіозний ЕКО-КВЕСТ. 

Студенти отримали море яскравих вражень та позитиву, адже на свіжому повітрі в чарівному просторі парку «Нивки» команди учасників квесту здійснили неймовірно захопливу мандрівку за визначеним маршрутом та виконали цілу низку цікавих завдань. Веселі, креативні хлопці та дівчата мали заповнити власні соціальні мережі фотографіями красивих місцин парку. Водночас важливим елементом подолання маршруту квесту стала участь у вікторині, в якій кожен зміг перевірити свої знання з екології, географії, біології. А найголовніше те, що тепер ми можемо бути абсолютно спокійними щодо прийдешнього зимування пташок в парку «Нивки». Адже наші студенти про це потурбувалися! Вони власноруч збудували пташкам годівнички та розвісили їх по різних куточках парку.

Крім того, на завершення всіх активностей цього дня учасники квесту мали змогу пригоститись різними смаколиками та відвідати цікаві майстер-класи в затишній теплій атмосфері навчальних аудиторій Коледжу. Організаторами цієї частини заходу стали активісти ЕКО «ЛОТОС». Зокрема, студентка ІІ курсу Коледжу Ангеліна Паламаренко провела майстер-клас з квілінгу, студентка ІІ курсу Коледжу Анастасія Некрутенко презентувала власний майстер-клас з виготовлення витинанок. Пресмачний навчальний курс з приготування красивого передноворічного печива провела студентка І курсу Коледжу Анна Черновська. Відзначимо, що всі виготовлені студентами вироби мають бути презентовані на благодійному ярмарку для підтримки притулку тварин «Сіріус».

Адміністрація Коледжу щиро вдячна всім учасникам квесту за їхню активність та ініціативу. Особлива подяка організаторам ЕКО-КВЕСТУ – активістам ЕКО «ЛОТОС» за натхнення, винахідливість та творчість. Зокрема, Каріні Цирин, Єлизаветі Гелензовській, Мирославу Діяку, Анастасії Некрутенко, Роману Козію, Дмитру Кошевенку, Ангеліні Паламаренко, Поліні Целованській, Катерині Щербині, а також випускниці КЕПІТу, лідерці ЕКО «ЛОТОС» 2015 року Євгенії Гричик.

Оновлено: Середа, 06 грудня 2017 19:39
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » ЕКО «ЛОТОС» провів грандіозний ЕКО-КВЕСТ