Київська МАН та КЕПІТ – учасники суспільної дискусії — Університет «КРОК»

Новини та події

Київська МАН та КЕПІТ – учасники суспільної дискусії

06 грудня 2017 Новини та події

1 грудня 2017 року в Національному педагогічному університеті імені М. П. Драгоманова відбулася знакова подія загальнонаціонального значення – публічна дискусія на тему «Перше грудня 1991 року, український референдум: уроки історії для майбутнього», присвячена 26 річниці цієї доленосної для нашої країни події. Цього дня було засвідчено цілковиту всенародну підтримку рішення Верховної Ради щодо ухвалення Акта проголошення незалежності України від 24 серпня 1991 року. Відтоді почалася новітня доба становлення самостійної української держави.

Тож заявлена тема дискусії має неабияке значення для політичного сьогодення країни та кожного українця. Адже, як і тоді, Україна має вистояти перед багаточисленними викликами й загрозами, як і тоді – український народ має робити свідомий самостійний вибір в ім’я власного майбутнього. Тому прикметно, що ключовими спікерами цієї дискусії стали видатні політичні лідери країни. Це, зокрема, перший президент України Леонід Макарович Кравчук, третій президент України Віктор Андрійович Ющенко, державний секретар РРФСР 1991–1992 років, одна з головних дійових осіб у підготовці та підписанні Біловезької угоди Геннадій Едуардович Бурбуліс.

З гордістю повідомляємо, що свідками та учасниками цієї резонансної події, поряд із багатьма вченими, експертами, студентами столичних вишів, стали учні Київської Малої академії наук учнівської молоді та студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій. Адже меседжі в цій дискусії були спрямовані в першу чергу до учнівської та студентської молоді України. Звичайно, для наших студентів ця подія стала знаковою та запам’ятається на все життя.

Адміністрація Коледжу висловлює сердечну вдячність завідувачу відділення філософії та суспільствознавства Київської Малої академії наук учнівської молоді, керівнику секції «Правознавство» Тетяні Юріївні Кот, а також керівнику секції «Педагогіка» відділення філософії та суспільствознавства Ларисі Яківні Карчиній за надану можливість долучитись до цієї видатної події.

Оновлено: Середа, 06 грудня 2017 19:59
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Київська МАН та КЕПІТ – учасники суспільної дискусії