Пам’яті Володимира Степановича Сідака — Університет «КРОК»

Новини та події

Пам’яті Володимира Степановича Сідака

10 грудня 2020 Новини та події

5 грудня 2020 року виповнюється рік, як відійшов у вічність український видатний науковець, доктор історичних наук, кандидат юридичних наук, професор, генерал-лейтенант, член-кореспондент НАПН України, Заслужений діяч науки і техніки України, радник ректора з наукової роботи Університету «КРОК» Володимир Степанович Сідак.

Напередодні перших роковин колектив Національної академії СБУ видав книгу спогадів про Людину-легенду української спецслужби. Університет «КРОК» також долучився до написання цієї книги, адже Володимир Степанович здійснив значний внесок у розвиток освіти України та, зокрема, нашого Університету.

Це видання є своєрідною епітафією Володимиру Сідаку, яке вміщує понад 70 спогадів його рідних, друзів, колег, серед яких керівники Служби безпеки України різних років, працівники вишу, науковці, генерали й офіцери, колишні курсанти Академії.

На сторінках книги опубліковані фотоматеріали про життя й діяльність Володимира Степановича, перелік наукових праць і видань, а також вірші, присвячені Легенді української спецслужби. Їх розповіді підтверджують, що Володимир Степанович був талановитою і багатогранною людиною, зустріч із якою запам’ятовувалась на все життя.

Історії про Володимира Степановича Сідака, як і його ідеї та досягнення, будуть жити вічно! Назавжди в серці!

Оновлено: П'ятниця, 30 грудня 2022 18:58
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Пам’яті Володимира Степановича Сідака