Новий сезон «Open Talk»: про брендування в соціальних мережах ексклюзивно від експерта Тетяни Далявської — Університет «КРОК»

Новини та події

Новий сезон «Open Talk»: про брендування в соціальних мережах ексклюзивно від експерта Тетяни Далявської

14 грудня 2020 Новини та події

Сьогодення вже неможливо уявити без діджитилізації. Соціальні мережі – це живий простір, де постійно вирує наше життя. Адже всі суспільні колаборації, політичні процеси, громадянська активність відбуваються повноцінно не лише офлайн, а й у віртуальному режимі. Тому репутаційний менеджмент у соціальних мережах – це норма сучасного ділового життя.

Просувати ідеї, товари, послуги навіть власний імідж через Instagram, Facebook є трендом, який навряд чи втратить своє значення в найближчі десятки років. Чому? Тому що половина населення планети – це користувачі соціальних мереж (а це мільярди), і цифра постійно прогресує. Водночас, є чимало викликів, закономірностей, табу, а також правил, розуміння та застосування яких стане основою успішного іміджування у веб-просторі, й головне, перетворення особистості на крутого інфлюенсера з багатотисячними підписниками власного соціального медіа.

Надзвичайно приємно, що гостею нового сезону «Open Talk» стала випускниця Університету «КРОК» спеціальності «Міжнародна інформація» (кваліфікація «Перекладач»), магістр вищої освіти (кваліфікація «Міжнародний інформаційний аналітик та перекладач з англійської мови»), кандидат політичних наук, доцент кафедри міжнародних відносин та журналістики, експерт з проблематики невизнаних держав та медіавпливів/іміджування у соціальних мережах, авторка фахової монографії «Феномен невизнаних держав: політологічний аналіз», улюблена викладачка студентів Університету та Коледжу, головний менеджер (упорядник) сайту Університету «КРОК», авторка власного освітнього ток-шоу «Спілкуємо» на каналі YouTube – Тетяна Далявська.

Цього разу глядачі зможуть з перших вуст розібратись що таке брендинг та ребрендинг у соціальних мережах, поговорити про секрети успіху відомих інфлюенсерів, визначитись як вплинула пандемія на іміджеве просування в соцмедіа (SMM) та почути ще дуже багато цікавих особистих та фахових інсайтів від нашої чарівної експертки. Команда «Open Talk» незмінно прагне відшукати найцікавіші, найгостріші теми та долучити МЕГАкрутих спікерів для Вас, дорогі глядачі. І цього разу – не виключення, адже коротко резюмуючи розмову з Тетяною Далявською, зазначемо, що – це актуально, цікаво, по-молодіжному гаряче, відверто та дуже професійно.

 

 
 
Оновлено: Понеділок, 14 грудня 2020 16:43
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Новий сезон «Open Talk»: про брендування в соціальних мережах ексклюзивно від експерта Тетяни Далявської