Міжнародний освітній проєкт «ЕсoEthnoEducation» від Фахового коледжу Університету «КРОК» — Університет «КРОК»

Новини та події

Міжнародний освітній проєкт «ЕсoEthnoEducation» від Фахового коледжу Університету «КРОК»

21 грудня 2020 Новини та події

Фаховий коледж Університету «КРОК» та ЕКО «ЛОТОС» оголошують новий Міжнародний освітній проєкт «ЕсoEthnoEducation». Сьогодення – це глобалізація та диджіталізація, але в той же час особливої ваги набуває потреба збереження національної ідентичності, цінність автентичної культури народу.

Крім того, світ саме зараз з особливою гостротою відчув реальність усіх небезпек для екології планети. Тому, формування екологічної свідомості, розробка та впровадження відповідних стратегій розвитку суспільства є визначальним трендом епохи. І ми переконані, що кожна автентична культура в своїй основі має органічну фундаментальну цінність – це екологізація та гармонізація співжиття з природою, відчуття єдності з нею, наявність ритуалів та традицій екологічної поведінки.

Адже традиції – це ті багатовікові правила, що перевірені часом, тому є універсальними і таким, що відповідають як кліматичним й географічним, так і ментальним установкам народу. Різдво, Великдень, зустріч весни, традиційні страви, традиційних одяг – у всьому є елементи органічної єдності життя дюдини з природою.

Сучасна освіта безперечно має стати амбасадором формування таких ціннісних горизонтів серед молоді, стати інтегральним чинником для впровадження відповідних стратегій системної взаємодії та діалогу молоді, суспільних інституцій, владних структур, міжнародних спільнот.

Саме тому Фаховий коледж Університету «КРОК» та ЕКО «ЛОТОС» цьогоріч ініціюють абсолютно новий міжнародний освітній проєкт «ЕсoEthnoEducation», у дусі цінностей ЮНЕСКО. Серед засад проєкту: підтримка автентичності та екологічної свідомості як основи будь-якої національної ідентичності; формування творчого та креативного мислення; громадянська активність та командна взаємодія. Все це в сукупності становить зміст стратегічних напрямків проєктної освітньої діяльності в рамках концепції «ЕсoEthnoEducation».

Детальніше, зі змістом проєкту можна ознайомитись, перейшовши за лінком.

 

Оновлено: Середа, 23 грудня 2020 10:47
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Міжнародний освітній проєкт «ЕсoEthnoEducation» від Фахового коледжу Університету «КРОК»