Щиро вітаємо з Ювілеєм професора, Надзвичайного Повноважного Посла України Ткача Дмитра Івановича! — Університет «КРОК»

Новини та події

Щиро вітаємо з Ювілеєм професора, Надзвичайного Повноважного Посла України Ткача Дмитра Івановича!

22 грудня 2020 Новини та події

Свій Ювілей сьогодні святкує видатний український дипломат, Надзвичайний і Повноважний Посол України, проректор Університету «КРОК» з міжнародних зв'язків, доктор політичних наук, професор, завідувач кафедри міжнародних відносин та журналістики, а крім того, відомий художник-кераміст Ткач Дмитро Іванович.

Дмитро Іванович Ткач є відомим українським дипломатом, який у 1992 році відкрив перше дипломатичне представництво нашої держави за кордоном – Посольство України в Угорщині. Автор плану Ющенка «Щодо придністровського врегулювання», який був сприйнятий міжнародним світовим співтовариством як дорожня карта до вирішення придністровського конфлікту. Він надзвичайно багатогранна, талановита та творча особистість, успішна діяльність якої є прикладом для студентів та співробітників Університету.

Ректорат, професорсько-викладацький склад, працівники, студенти та аспіранти щиро зичать Вельмишановному Дмитру Івановичу міцного здоров’я, невичерпного оптимізму, процвітання, злагоди та подальших успіхів у всіх численних сферах його діяльності!

Хай усе зроблене Вами буде непідвладним плину часу і зміні поколінь!

З ЮВІЛЕЄМ!

Оновлено: П'ятниця, 03 вересня 2021 16:54
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Щиро вітаємо з Ювілеєм професора, Надзвичайного Повноважного Посла України Ткача Дмитра Івановича!