Юридичний факультет взяв участь у виробленні спільних підходів до реалізації стандарту СК8 — Університет «КРОК»

Новини та події

Юридичний факультет взяв участь у виробленні спільних підходів до реалізації стандарту СК8

07 грудня 2020 Новини та події

3 грудня 2020 року представники юридичного факультету Університет «КРОК» Доляновська І.М., к.ю.н., доцент, заступник декана факультету та Григорчук М.В., к.ю.н., доцент кафедри державно-правових дисциплін факультету взяли участь у онлайн круглому столі з питань обговорення та вироблення спільних підходів до реалізації стандарту СК8 – здатність застосовувати медіацію та інші правові інструменти альтернативного позасудового розгляду і вирішення правових спорів.

Дана спеціальна компетенція міститься у галузевому магістерському стандарті спеціальності 081 Право, який набув чинності з 1 вересня 2020 року і викликав необхідність суспільного обговорення щодо впровадження даної компетенції в освітній процес та вироблення зі сторони академічної спільноти спільних підходів по впровадженню в освітній процес.

Інтерес до даного заходу зумовлений участю викладачів юридичного факультету у Програмі Європейського Союзу Еразмус+: «Медіація: навчання та трансформація суспільства», відкриттям на факультеті освітньої програми «Судова медіація» для спеціальності 081 Право ступеня вищої освіти магістр та розвитком інституту медіації в Україні.

Ініціатором даного заходу виступив юридичний факультет Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича спільно з Чернівецькою, Харківською та Одеською регіональними радами реформ у сфері правосуддя Проєкту ЄС «PRAVO-JUSTICE». До заходу долучилися науковці Київського національного ім. Т.Г. Шевченка, Київського національного торговельно-економічного університету, Національного юридичного університету ім. Я. Мудрого, Харківського національного університету ім. В.Н.Каразіна.

Оновлено: Понеділок, 07 грудня 2020 20:44
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Юридичний факультет взяв участь у виробленні спільних підходів до реалізації стандарту СК8