Конференція для студентів «Спадщина ЮНЕСКО та туризм» — Університет «КРОК»

Новини та події

Конференція для студентів «Спадщина ЮНЕСКО та туризм»

28 грудня 2020 Новини та події

На початку грудня 2020 року в Університеті «КРОК» на платформі Microsoft Teams відбулась наукова конференція для студентів «Спадщина ЮНЕСКО та туризм». Організатором заходу стала кафедра туризму Університету «КРОК».

До участі у Конференції долучились представники освітнього сектору з фахової підготовки у галузі туризму; представники Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника; експерти українського туристичного бізнесу.

Пишаємося, що учасниками Конференції також стали студенти Фахового коледжу «Університету «КРОК», які презентували власні дослідження із заданої тематики. Зокрема, це: Крістіна Корніяка (студентка 2 курсу спеціальність «Право») з доповіддю «Резиденція митрополитів Буковини і Далмації у всесвітній спадщині ЮНЕСКО та розвитку туристичної галузі України»; Владислав Фуринець (cтудент 3 курсу спеціальності «Фінанси і кредит з поглибленим вивченням права») з доповіддю «Національний дендрологічний парк «Софіївка» як перспективний об’єкт всесвітньої спадщини ЮНЕСКО у розвитку туризму»; Ганна Рослякова (студентка 3 курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування») з доповіддю «Києво-Печерська Лавра як об’єкт національного та світового туризму: сучасні виклики та стратегічні пріоритети».

Щиро вітаємо організаторів, учасників Конференції з чудовим заходом та бажаємо подальших звершень!

Оновлено: Понеділок, 28 грудня 2020 13:51
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Конференція для студентів «Спадщина ЮНЕСКО та туризм»