Студенти освітньої програми «Комп'ютерні науки» готуються до сертифікації Microsoft — Університет «КРОК»

Новини та події

Студенти освітньої програми «Комп'ютерні науки» готуються до сертифікації Microsoft

23 грудня 2020 Новини та події

Продовжуємо підбивати підсумки 2020 року, в якому Університет «КРОК» брав участь у Microsoft Imagine Academy – міжнародній програмі підготовки ІТ-фахівців у навчальних закладах.

Програма розроблена для розширення можливостей працевлаштування, покращення комп’ютерної грамотності, проведення STEM-орієнтованого технічного навчання та сертифікації (Science, Technology, Engineering, Mathematics) і відповідає пріоритетним напрямам розвитку освіти у сфері інформаційних технологій України.

Викладачі освітньої програми «Комп'ютерні науки» отримали і використовували у своїй роботі повністю технологічні навчальні програми, плани занять та інші ресурси з чотирьох напрямів: Комп'ютерні науки, ІТ-інфраструктура, Продуктивність і Наука про дані. Наразі викладачі і студенти освітньої програми «Комп'ютерні науки», які досягли високих результатів у навчанні, готуються до сертифікації Microsoft, а саме:

  • Introduction to Programming Using Python
  • Introduction to Programming using JavaScript
  • Database Fundamentals
  • Microsoft Office Specialist (Office 2016).

А завідувач кафедри комп'ютерних наук Тимчук Олег Сергійович вже успішно склав іспит та отримав сертифікат MTA Introduction to Programming Using Python.

Адміністрація Університету і надалі продовжить свою діяльність з розвитку професійних навичок студентів та створення додаткових можливостей для студентів.

Оновлено: Середа, 30 грудня 2020 17:24
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Студенти освітньої програми «Комп'ютерні науки» готуються до сертифікації Microsoft