Розвиваємо культуру підприємництва в Україні разом із YEP! — Університет «КРОК»

Новини та події

Розвиваємо культуру підприємництва в Україні разом із YEP!

29 грудня 2020 Новини та події

От і закінчився осінній семестр, прийшов час підбивати підсумки! 2020 рік був сповнений не тільки викликами, але й новими можливостями та ініціативами. Так, Навчально-науковий інститут інформаційних та комунікаційних технологій долучився до ініціативи «Підприємницький університет», що реалізується мережею стартап-інкубаторів YEP спільно з Міністерством освіти і науки України, Міністерством цифрової трансформації України, Українським фондом стартапів, за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України». Проєкт охопив 29 міст України, понад 2 000 студентів були слухачами курсу. Отже, ділимося результатами ННІІКТ!

Бакалаври ІІ курсу освітньої програми «Комп’ютерні науки» і магістри, які навчаються за освітньою програмою «Agile-технології розробки програмного забезпечення», опанували курс «Інноваційне підприємництво та управління стартап проєктами».

Протягом семестру вони дізнавалися про екосистему стартапів в Україні та актуальні можливості для молодих підприємців, здобували необхідні навички для запуску своєї справи, працювали над власними ідеями. Проєкти вийшли цікавими, сміливими та креативними. Можете судити самі зі стислого огляду студентський проектів:

  • проєкт «AI Chuvapchich» спрямований на створення AI та роботизованої техніки для зменшеня праці людей (CEO Лясковський Олексій);
  • проєкт «Широка ластівка» полягає у реалізаціі додатку для смартфонів (на платформах IOS та Android) для пошуку рецептів (CEO Симоновський Євгеній);
  • проєкт «Екологічна економіка» спрямований на побудову ефективної та безпечної економіки країни (CEO Самойленко Владислав);
  • проєкт створення додатку, який допомагає визначитися з напрямком майбутньої професії (CEO Жук Юрій).

Координатором проєкту від Університету виступила завідувач кафедри математичних методів та статистики Анна Пилипенко. Впродовж серпня-грудня 2020 року Анна Іванівна пройшла тренінг з підвищення кваліфікації, про що отримано сертифікат від організаторів ініціативи «Підприємницький університет».

Адміністрація Університету і надалі продовжить свою діяльність з розвитку культури підприємництва та створення додаткових можливостей для студентів.

Оновлено: Середа, 30 грудня 2020 14:57
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Розвиваємо культуру підприємництва в Україні разом із YEP!