Студенти «КРОКу» переймають досвід успішних підприємців — Університет «КРОК»

Новини та події

Студенти «КРОКу» переймають досвід успішних підприємців

27 вересня 2016 Новини та події

У рамках профорієнтаційного проекту від Центру розвитку кар’єри Prof Discovery відбувся другий майстер-клас для студентів економічних спеціальностей «Від економіста до власника бізнесу». Студентів очікували приємні зустрічі з успішними підприємцями. У майстер-класі взяли участь 29 студентів, які мріють побудувати кар’єру в економічній галузі. А деякі з них вже починають міркувати над відкриттям власного бізнесу.

Наші спікери: Аліна Кулік, генеральний директор і власник компанії Several Group, випускниця Університету «КРОК» за спеціальністю «Економіка підприємства», та Олег Саламаха, який пройшов шлях від економіста в банку до регіонального директора, сертифікований кредитний експерт Європейського банку реконструкції та розвитку і Національного банку України, на сьогодні успішний підприємець, коуч, автор програми «Мислення підприємця».

Майстер-клас пройшов у формі відкритого діалогу. Студенти ставили багато запитань, що їх хвилювали. Зокрема, як розпочати кар’єру без досвіду роботи, які етапи відкриття власного бізнесу, які книжки необхідно прочитати підприємцю-початківцю, як долати труднощі та не зламатися в критичній ситуації. На всі ці питання наші спікери змогли дати відповіді, а головне – мотивували студентів на професійний розвиток, здобуття нових знань та навичок у галузі економіки.

Спікери розповіли учасникам історії власного успіху, про шлях, який вони пройшли від фахівців-початківців до успішних підприємців. Аліна Кулік поділилася секретами відкриття бізнесу, розказала про знання та навички, які необхідно для цього освоїти, а також описала основні ризики, які трапляються на шляху підприємця. Головна порада для наших студентів від Аліни: «Необхідно робити більше і краще, ніж від вас очікують. Тільки так можна стати профі». Олег Саламаха змалював учасникам портрет успішного підприємця, надав поради з організації власного бізнесу, а також поділився головними принципами інвестування. Студенти отримали цінну інформацію, що зможе допомогти їм у кар’єрному старті.

Центр розвитку кар’єри висловлює велику подяку спікерам Аліні Кулік та Олегу Саламасі за проведення цікавого й надихаючого майстер-класу. Наступним етапом у знайомстві студентів «КРОКу» з економічною сферою стане відвідання уроків фінансової грамотності. Економісти, готуйтесь до цікавих зустрічей уже цього тижня! 

Медіа

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Студенти «КРОКу» переймають досвід успішних підприємців