Відкриття проекту «Стежками Києва» на кафедрі туризму — Університет «КРОК»

Новини та події

Відкриття проекту «Стежками Києва» на кафедрі туризму

21 вересня 2016 Новини та події

У п’ятницю, 16 вересня 2016 року, студенти-другокурсники спеціальності «Туризм» відкрили власний проект «Стежками Києва» в рамках програми «Школа професійного зростання для майбутніх фахівців туристичної сфери», координатором якого є Луцюк Христина.

Проект, що створений з метою ознайомлення з туристичними ресурсами столиці України, стартував з Національного ботанічного саду ім. М.М. Гришка НАН України та Видубицького монастиря. Екскурсію проводила Мелько Людмила Федорівна – завідувач кафедри туризму Університету «КРОК».

Національний ботанічний сад – це не тільки провідна наукова установа України, а й найспокійніше і одне з найгарніших місць у Києві. Під час прогулянки ботанічним садом можна побувати в різних куточках України і світу.

Першою зупинкою студентів став «Корейський традиційний сад». Це копія павільйону, в якому бували корейські королі. Павільйон знаходиться в Сеулі, у Палаці Чангдук, що визнаний ЮНЕСКО частиною світової культурної спадщини.

Наступна зупинка – «Українські Карпати». Тут можна відчути всю силу карпатських гір, не покидаючи столицю, піднятися на найвищу точку саду і побачити могутній Дніпро та казковий Київ.

Спустившись з гори, студенти одразу потрапили у «Степи України». Дикі поля, своєрідна рослинність ніби перенесли їх до південної частини нашої країни.

Також студенти познайомилися з іншими ботаніко-географічними ділянками, з історією Свято-Троїцького Іонинського монастиря, зі сторінками історії цієї частини Києва.

Наступним був Видубицький монастир. Це стародавній монастир у Києві та визначна пам’ятка архітектури. Він оточений крутими схилами, на яких висаджено релікти ботанічного саду. На території монастиря знаходяться поховання видатних діячів науки та культури, серед яких Костянтин Ушинський – педагог, основоположник вітчизняної наукової педагогіки і народної школи, Богдан та Варвара Ханенки – колекціонери, меценати, засновники Національного музею Західного та Східного мистецтва у Києві, Євген Афанасьєв – доктор медицини, професор Київського університету Святого Володимира, Володимир Бец – український видатний анатом і гістолог, педагог, громадський діяч, професор Київського університету Святого Володимира.

Також на території монастиря є стародавній колодязь, з якого можна випити холодної освяченої води, що учасники студентського проекту й зробили із задоволенням.

Закривали «першу стежку» студентів сади бузків та гірський сад. Це найдивовижніше і найгарніше місце Києва. Особливо навесні, коли все починає квітнути. Неймовірна кількість різноманітних бузків зачарують кожного.

Національний ботанічний сад – це чудове місце, де можна відпочити від гамірного міста, зануритися у власні думки та насолодитися різноманітною природою.

Федорук Катерина / 2 курс / Туризм

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Стежками Києва / 16.09.2016

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Середа, 21 вересня 2016 19:48
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Відкриття проекту «Стежками Києва» на кафедрі туризму