Офіційне відкриття Студентського офісу — Університет «КРОК»

Новини та події

Офіційне відкриття Студентського офісу

01 вересня 2016 Новини та події

31 серпня 2016 року в Університеті «КРОК» урочисто відкрито новий структурний підрозділ – Студентський офіс – який забезпечуватиме комплексне обслуговування організації навчального процесу, а також здійснюватиме інформаційну підтримку студентів та їхню взаємодію з навчальними, науковими та іншими структурними підрозділами.

Була і традиційна червона стрічка, і привітання та побажання від засновників, адміністрації, співробітників, студентів.

Були і слова ректора, які надихали на роботу: «За 25 років діяльності Університету відкриття Студентського офісу – це визначна подія, що торкається масштабних структурних змін саме щодо забезпечення студентських потреб. А, як відомо, одні кардинальні зміни призводять до нових і нових наступних КРОКів. Створивши Студентський офіс, ми це розуміли. Тож усіх нас, і адміністрацію, і викладачів, і студентів чекають зрушення в роботі із забезпечення навчального процесу, студентського самоврядування тощо. Звичайно, будуть певні труднощі, адже це лише початок, тому закликаю всіх, а понад усе – працівників Офісу: наберіться терпіння, врівноваженості, розуміння.  Втім, вірю, що нова структура набуде популярності та поваги в нашій КРОКівській родині».

В Університеті з’явився абсолютно новий клієнторієнтований підрозділ, який створюватиме умови для комфортного перебування студента в навчальному закладі. Тож запрошуємо переконатися у цьому особисто, завітавши в кабінет 103, де відтепер щоденно менеджери по роботі зі студентами: Дар’я, Валерія, Марія і Мілана під керівництвом директора Студофісу Володимира Миколайовича Кудака готові допомагати Вам у вирішенні питань, пов’язаних із навчанням в Університеті «КРОК».

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Офіційне відкриття Студентського офісу