Екологічний Клуб Однодумців «ЛОТОС» – волонтери проекту «Подаруй Землі затишок» — Університет «КРОК»

Новини та події

Екологічний Клуб Однодумців «ЛОТОС» – волонтери проекту «Подаруй Землі затишок»

18 вересня 2017 Новини та події

16 вересня 2017 року студенти КЕПІТу – волонтери Екологічного Клубу Однодумців «ЛОТОС» долучилися до щорічного заходу «Подаруй Землі затишок», що проводиться восени екологічним рухом «За затишну Землю».

Волонтери ЕКО «ЛОТОС» – Карина Цирин та Поліна Целованська – наводили лад на клумбах Солом’янського ландшафтного парку, висаджували однорічні рослини: чорнобривці, айстри, настурції та ін.

«Тепер ці прекрасні квіти стануть приємним нагадуванням про наше піклування і вдячність землі», – відзначила волонтер акції, студентка II курсу КЕПІТу, активістка ЕКО «ЛОТОС» Поліна Целованська.

На думку ж юної лідерки Екологічного Клубу Однодумців «ЛОТОС», студентки II курсу КЕПІТу Карини Цирин, подія традиційно пройшла під мелодії Українського Серця. Немає марної роботи, що йде від серця, і те тепло душі, що кожен вкладає, створюючи клумбу або просто затишне місце, – живе, його точно знає і пам’ятає земля. І це вже зовсім інше місце, не таке, яким воно було до моменту, коли його торкнулася турботлива рука небайдужої людини.

Оновлено: Понеділок, 30 жовтня 2017 14:36
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Екологічний Клуб Однодумців «ЛОТОС» – волонтери проекту «Подаруй Землі затишок»