Свято українських традицій від студентів КЕПІТу — Університет «КРОК»

Новини та події

Свято українських традицій від студентів КЕПІТу

29 грудня 2014 Новини та події

15 і 16 грудня 2014 року студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій відтворювали українські традиції під час дегустації страв традиційної української кухні в рамках «Смачної країни».

Так, група «ЕП/КД» відтворила перед глядачами традицію сватання дівчини. Їхній яскравий народний танок у супроводі пісні «Одна родина за столом...» підкорив усю аудиторію. Група «ОПСІК», де навчаються практично самі хлопці, перенесла нас на весілля. Та зробила це так майстерно, що всі присутні взяли участь у викупі нареченої. Завдяки групі «ФК/МД» глядачі змогли відчути чарівну атмосферу Великодня. А студенти «ФіК-ексклюзив» нагадали присутнім, що відбувається у ніч перед Різдвом. І звичайно, їхня «розповідь» не обійшлася без чортика та Солохи. Група «РПЗ-2» перенесла всіх у квітуче літо на святкування Івана Купали, нагадавши про його незмінні атрибути: русалок, водяників, стрибки через вогнище. Засіяли аудиторію житом-пшеницею та побажали добра студенти групи «Правознавство», які відтворили свято Василя. Завершувало постановку свято Андрія від групи «РПЗ-1»: майбутні програмісти показали «КРОКівцям», як треба ворожити.

Отже, виставка та дегустація української традиційної кухні пройшли на славу – весело та пізнавально. Щиро дякуємо студентам-кураторам, які не шкодували свого часу, допомагаючи готувати номери. Також висловлюємо подяку членам журі: заступнику директора КЕПІТу, викладачу української мови Прохоренко В.О., завідувачу економічним відділенням КЕПІТу, викладачу світової літератури Новіцькій Н.К., викладачу української літератури Степаненко Н.В., викладачу історії Іщенко Л.В., Студентській раді Коледжу та заступнику директора з виховної роботи Чепізі Л.М. за організацію, підтримку,  відновлення та збереження традицій і виховання патріотизму в підростаючого покоління.


Оновлено: П'ятниця, 23 січня 2015 08:58
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Свято українських традицій від студентів КЕПІТу