Казка для найменших «КРОКівців» — Університет «КРОК»

Новини та події

Казка для найменших «КРОКівців»

25 грудня 2014 Новини та події

21 грудня на «КРОКівську» малечу, дітей співробітників Університету, чекала новорічна казка «Дюймовочка та чарівний ліхтарик».

Святкова історія розпочиналася одразу за дверима Університету, де дітей зустрічали герої різних казок і мультфільмів. Перед актовою залою лунали композиції гурту саксофоністів, а кожен бажаючий міг сфотографуватися на пам’ять.

Малята із задоволенням та великим зацікавленням стежили за перебігом вистави. На сцені свою майстерність їм демонстрували студенти та випускники «КРОКу». За талант і щирість маленькі глядачі щедро винагороджували акторів своїми оплесками.

Крім вистави, на дітей чекало багато приємних сюрпризів. Додому вони поверталися переповнені радістю і приємними емоціями, з гарним передноворічним настроєм.

Та не лише в малечі залишаться хороші спогади про «казковий» день. Своїми враженнями про нього поділилася цьогорічна «КРОКівська» Снігуронька, студентка факультету міжнародних відносин Марина Гусакова:

«Мабуть, найбільш довгоочікуваною подією зими в Університеті «КРОК» можна вважати новорічну казку. І це не дивно, адже до створення чарівної атмосфери залучено стільки людей, що навряд чи можна їх вмістити в нашому КЦ, зібравши всіх разом одночасно. До того ж, погодьтеся, не кожного дня в стінах «КРОКу» можна побачити Діда Мороза, мавпочок, жаб, тигрів, папуг, жуків, дюймовочок, кротів і багатьох інших персонажів, які безупинно звеселяють маленьких дітлахів.

Мені цього року випала особлива честь – я була Снігуронькою. Напевно, кращої ролі я б і не змогла вигадати для себе. Протягом двох днів мене всюди оточували дітлахи, які розповідали віршики Діду Морозу і співали пісні про Святого Миколая. Найцікавіше те, що більшість малюків дійсно вірять в існування казкових героїв і просять у них дуже багато подарунків. Я так розчулилася, коли малюк запитав у Діда Мороза, чому його можна побачити лише сьогодні. Ми, звичайно ж, щоб не руйнувати казку, стали розповідати про свій щільний графік протягом року.

Також казкову атмосферу підтримували й інші учасники нашого свята: поруч із нами розташувалися загальні улюбленці – талановиті юні музиканти, які дарували новорічний настрій, граючи відомі композиції на саксофонах.

На щастя, мені вдалося проскочити до зали і подивитися саму постановку «Дюймовочка», яку студенти і випускники нашого Університету так старанно готували для дітлахів протягом місяця. Відчуття, які отримуєш під час перегляду казки, неможливо передати! Особливо в той момент, коли розумієш, що не лише діти сміються над витівками героїв, а й дорослі тішаться, дивлячись на прекрасну гру акторів.

Від усієї душі дякую всім, хто був причетний до того, щоб чудове свято зими відбулося. Особливу вдячність хочу висловити режисеру-постановнику казки «Дюймовочка» Роману Дубенському. Упевнена, що жоден глядач не залишився байдужим до побаченого, а це головне!»


Оновлено: Середа, 21 січня 2015 12:53
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Казка для найменших «КРОКівців»