Фотовиставка «Києво-Печерська лавра – святиня України» — Університет «КРОК»

Новини та події

Фотовиставка «Києво-Печерська лавра – святиня України»

05 грудня 2014 Новини та події

26 листопада 2014 року в Університеті «КРОК» відкрилася фотовиставка сучасних художніх фотографій «Києво-Печерська лавра – святиня України» в рамках договору про партнерство та співпрацю Університету і Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника.

 До учасників заходу з вітальним словом звернулася проректор з навчально-педагогічної роботи Університету Наконечна Наталія Василівна. Заступник генерального директора Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника Пивоваров Сергій Володимирович зробив пізнавальний екскурс в історію становлення заповідника, окреслив основні напрямки його діяльності.

За старою доброю традицією була перерізана стрічка як символ започаткування дійства.

Завідувач кафедри туризму Мелько Людмила Федорівна акцентувала увагу на тому, що Національний Києво-Печерський заповідник є об’єктом Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, а Недзельська Дарина Юріївна, провідний науковий співробітник наукового відділу міжнародного співробітництва та протоколу заповідника, прочитала присутнім лекцію на тему «Міжнародні організації у сфері охорони Всесвітньої культурної та природної спадщини».

Серед почесних гостей Університету, організаторів виставки були Єгорова Катерина Володимирівна, начальник наукового відділу міжнародного співробітництва та протоколу Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника, та Федорова Владислава Валентинівна, провідний науковий співробітник цього ж відділу.

Захід відвідали працівники і студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій, факультетів економіки та підприємництва, міжнародних відносин, юридичного факультету, зокрема представники Студентської ради Університету та майбутні фахівці туристичної сфери.

На виставці представлено понад 20 фотографій, на яких зображена Києво-Печерська лавра в різні історичні часи, унікальні архітектурні об’єкти, фрагменти стародавніх розписів і внутрішнього оздоблення храмів.

Запрошуємо всіх бажаючих відвідати фотовиставку, що розмістилася в читальній залі навчально-наукової бібліотеки Університету «КРОК».  

Оновлено: Субота, 06 грудня 2014 11:05
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фотовиставка «Києво-Печерська лавра – святиня України»