Яскраве свято від першокурсників Коледжу — Університет «КРОК»

Новини та події

Яскраве свято від першокурсників Коледжу

06 грудня 2014 Новини та події

Презентація студентських груп І курсу КЕПІТу, що відбулася 7 листопада 2014 року, була феєричною. Ще ніколи в актовій залі Університету не було стільки глядачів. Усі хотіли побачити, що ж для нас підготували першокурсники. І недарма! Цьогорічна презентація запам'ятається найсмішнішими ведучими, найкреативнішими виступами студентів та неймовірною підтримкою залу.

Учасники подарували глядачам масу позитивних емоцій. Усі групи були на висоті. Чого лише вартий Доктор Хаус із Нікі Мінаж у МД/ФК, красуня Катя Пушкарьова у РПЗ-2 або крутий фізрук ОПСІКів! Серед такої кількості талантів членам журі було надзвичайно важко визначити переможців.

Та все ж перше місце здобули студенти ФіК-екскюзив і їхня знаменита Ханна Монтана. Загадкова пліткарка від РПЗ-1 отримала друге місце. Третє місце вибороли яскраві та рок-н-рольні Ранетки юристів.

Інші групи були відзначені журі за такими позиціями: найкраще відео – ЕП/КД, найкращий вокальний виступ – РПЗ-2, найкраща жіноча роль – МД/ФК, приз глядацьких симпатій – ОПСІК.

Адміністрація Коледжу вітає всіх учасників і висловлює щиру подяку батькам, які знайшли час підтримати це яскраве свято!


Оновлено: Субота, 20 грудня 2014 16:20
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Яскраве свято від першокурсників Коледжу