Бізнес-гра Start Up IT — Університет «КРОК»

Новини та події

Бізнес-гра Start Up IT

13 квітня 2016 Новини та події

Ти лише мрієш побудувати власний бізнес? А «КРОКівці» вже роблять до цього перші кроки!

6 квітня 2016 року в стінах Університету «КРОК» відбулася бізнес-гра Start Up IT для студентів, що бажають у майбутньому побудувати власний бізнес. Гра проводилася за підтримки партнерів – мережі центрів інновацій IHUB в рамках Програми розвитку жіночого підприємництва. У заході взяли участь 20 студентів 3–5 курсів різних спеціальностей. Автор, модератор гри й головний суддя – Михайло Тустов, сертифікований бізнес-тренер із 13-річним досвідом, що провів більш ніж 1000 навчальних заходів, є автором 8 бізнес-ігор, ігротехнологом, експертом зі створення та розвитку бізнесу в Інтернеті.

Усі учасники мали можливість примірити на себе ролі топ-менеджерів компаній, які пройшли всі етапи побудови, управління та розвитку власного бізнесу. Гравці ділилися на команди та розподіляли між собою ролі стратегів і тактиків. У кожного гравця була своя зона відповідальності: одні приймали глобальні рішення та визначали напрямок руху компанії, а інші більш детально продумували концепцію та кожен наступний крок для розвитку бізнесу. Перед командами стояло завдання вивести на ринок IT-послуг нові продукти, привабити клієнтів, найняти працівників, сплачувати податки та оцінювати вигоди й ризики від кожного нового кроку. Метою гри була побудова успішної компанії. При цьому команди змагалися між собою, намагаючись отримати найбільшу кількість балів.

Майбутнім підприємцям довелося зазнавати труднощів і знаходити шляхи виходу із складних ситуацій. У процесі гри учасники вчилися стратегічному мисленню, а також отримували безмежну кількість позитиву й задоволення, цінних порад з розвитку навичок планування та прийняття рішень від модератора. Дві команди-переможниці отримали в подарунок сертифікати на безкоштовне проходження одного з тренінгів Михайла Тустова.

Подібні бізнес-ігри й надалі будуть проходити в Університеті, тому слідкуйте за новинами на сайті «КРОКу», а також у групах в соціальних мережах. Усі бажаючі розвинути в себе підприємницькі здібності зможуть взяти участь у наступних іграх.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Бізнес-гра Start Up IT