Конкурс на здобуття стипендії АВУ «КРОК» – 2016 — Університет «КРОК»

Минулі події

Конкурс на здобуття стипендії АВУ «КРОК» – 2016

18 квітня 2016 Архів оголошень

Правління Асоціації випускників Університету «КРОК» оголошує Конкурс на здобуття стипендії АВУ «КРОК» – 2016!

Конкурс стипендій традиційно орієнтований на кращих студентів нашої alma-mater і проводиться до дня народження Університету, який ми будемо святкувати 15 травня.

Метою Конкурсу є визнання, заохочення та нагородження студентів Університету, які мають високий інтелектуальний рівень, значні особисті досягнення і демонструють потенціал розвивати спільноту випускників та підтримувати Університет у майбутньому.

За результатами Конкурсу може бути надано не менше двох стипендій студентам Університету (починаючи з третього курсу) та/або студентам випускних курсів Коледжу денної форми навчання, що мають значні особисті досягнення в науці, культурному житті, спорті або розвитку студентства.

Однією з умов участі у Конкурсі цього року є подання проектної ідеї, яка могла би бути реалізована Асоціацією випускників у таких сферах: соціальна, освітня, бізнес, екологія.

Звертаємо увагу, що окремі члени та партнери АВУ «КРОК» також можуть присудити учасникам додаткові чи заохочувальні нагороди, які можуть полягати як у матеріальному, так і в моральному заохоченні. Зокрема, цього року ми знову будемо готові вручити «Зелену премію» за практичний внесок у розвиток «зелених» ідей.

Прийом заявок триває до 18:00 18 квітня 2016 року!

Положення про Конкурс-2016, заявка на участь, резюме особистих досягнень, форма рекомендаційного листа та форма для подання проектної ідеї розміщені на сайті АВУ «КРОК»

Матеріали також необхідно попередньо вислати на [email protected]

Запрошуємо випускників «КРОКу» та партнерів нашої Асоціації долучатися до формування призового фонду Конкурсу!

Оновлено: Четвер, 21 квітня 2016 12:11
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Найближчі проекти та події » Архів (Незабаром) » Конкурс на здобуття стипендії АВУ «КРОК» – 2016