Фільтрувати матеріали за датою: липня 2015 — Університет «КРОК»

Минулі події

17 липня 2015 Новини та події

Свято вручення дипломів, яке цього року в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій проходило 7–13 липня, – надзвичайна подія. Подія, яка запам'ятовується на все життя. До неї з хвилюванням готувалися всі: випускники, працівники Коледжу та Університету, Студентська рада Коледжу. Хвилювання читалося і на обличчях батьків. І це зрозуміло, адже КЕПІТ мав сказати «До побачення!» студентам, які за роки навчання стали частиною великої родини «КРОКу». Не обійшлося без теплих вітальних слів від кураторів та викладачів. Представники Студентської ради Коледжу та екологічного клубу «ЛОТОС» вручили подяки тим випускникам, які віддали свої серця студентству та розвитку нових проектів.

10 липня 2015 Новини та події

4–5 липня 2015 року відбулася літня виїзна сесія стратегічного планування проектної групи «SPG» та медіа-групи «KMG».

Учасники груп протягом двох днів жили в наметовому містечку поблизу Дніпра, де мали змогу ефективно проаналізувати свою діяльність за рік і спланувати роботу на 2015–16 н. р. Періоди інтенсивної роботи поєднувалися із командоутворювальними іграми, вільним спілкуванням та відпочинком на природі.

Головною метою першого дня літньої виїзної сесії було командоутворення. Студенти, розподілені на команди за допомогою жеребкування, проходили квест. Його завдання дозволили учасникам виїзду перевірити, наскільки добре вони володіють інформацією про цінності, корпоративну культуру медіа- та проектної груп. Також квест включав цікаві головоломки, що були засобом розкриття та об’єднання команд. Вечір завершився історіями успіху випускників проектної групи в затишній атмосфері біля вогнища.

Другий день був насичений майстер-класами. Студенти мали змогу зрозуміти, як знайти себе у житті, та навчитися ефективно планувати власний час, прослухавши тренінг з тайм-менеджменту.

Завершилась стратегічна сесія планування врученням корпоративних відзнак учасникам «SPG» та «KMG», які розвинули свої професійні, особистісні та лідерські навики. Також кращим учасникам студентських команд, що були найактивнішими і продемонстрували найбільший професіоналізм, вручили заохочувальні подарунки.

Учасники поверталися додому, сповнені натхненням для нових ідей та відкриттів у наступному навчальному році.

10 липня 2015 Новини та події

3 липня 2015 року викладачі та студенти кафедри психології Університету «КРОК» взяли участь у зустрічі з австрійським психологом, доктором медицини та психології Альфрідом Ленгле. Відомий психолог прочитав лекцію на тему «Відчай та безсилля: життя все ще має сенс?»

Альфрід Ленгле – автор оригінальної теорії фундаментальних екзистенційних мотивацій, розробленої на основі логотерапії та екзистенційного аналізу В. Франкла. Ця теорія значно розширила теоретичну й методичну базу екзистенційно-аналітичного консультування та психотерапії.

07 липня 2015 Новини та події

Земля, Повітря, Вода та Вогонь зустрілися 13 червня 2015 року в парку «Нивки», де з успіхом пройшов «КРОК-КВЕСТ – 4 стихії». Це проект Студентської ради Університету та департаменту зі студентських питань, учасниками якого є студенти різних факультетів Університету, Коледжу, випускники, представники шкіл-партнерів та співробітники «КРОКу».

Захід мав 4 етапи:

Етап 1. Земля
У житті є місце для багатьох перепон. Маршрут нашого КВЕСТУ – не виключення.

Етап 2. Повітря
Туман у сонячний день? Ні! Це змагання із борошном!

Етап 3. Вода
Забруднилися? Мрієте про свіжість та чистоту? Тоді саме для вас змагання-гра з водою!

Етап 4. Вогонь
Змокли? Будемо сушитися під час яскравої та запальної «танцювальної битви»!

Студенти випробовували себе і показували, як вони можуть протидіяти «стихіям». Об’єднавшись у команди, проходили квест, брали участь у змаганнях, влаштовували яскравий та запальний танцювальний «батл» і демонстрували шоу веселих та кмітливих. Під час квесту студенти опановували різні організаційні навички, розвивали свої здібності та таланти, вчилися працювати в команді.

На всіх чекали приємні подарунки та призи. Учасники були виснажені, проте щасливі: стихії підкорено, а настрій і наснага до нових справ – на найвищому рівні!

Тож вперед – долати нові стихії студентського життя!


07 липня 2015 Новини та події

27–28 червня 2015 року департамент зі студентських питань та Культурний центр провели виїзну школу студентського активу в Пущі-Водиці.

Усе, навіть погода, сприяло плідній праці та активному відпочинку. Розпочався захід зі встановлення наметового табору в мальовничому місці та відкриття банки з «мріями студента», яка була запакована під час минулорічного виїзду. Прочитавши листи, залишені в ній, вражені студенти зробили висновок: «Гарні студентські мрії здійснюються!»

Під час виїзду учасники школи проаналізували та підбили підсумки роботи за 2014–2015 навчальний рік, подякували один одному за яскраві проекти, підготували питання до майбутньої студентської конференції, створили план дій і пропозицій на наступний рік. Також було проведено тренінг з командоутворення та мистецтва публічних виступів, квест, брейн-ринг, театральний конкурс.

Кожен «КРОКівець» написав для себе програму-мінімум і програму-максимум діяльності в Університеті. Студенти мріяли про мандрівки яскравими містами нашої мальовничої України, проводили спортивні змагання, вчилися готувати смачні страви на вогнищі, співали пісні під гітару, фотографувалися та знімали відео. Здавалося, природа співала та раділа разом з ними.

Активісти Університету побували на цікавій екскурсії в Національному заказнику «Пуща-Водиця», відомому тим, що в XI столітті на його території любили полювати київські князі, зокрема в літописах 1009–1010 років згадується про полювання в цих місцях князя Володимира.

На завершення виїзду кожен учасник школи написав, чого він хоче в майбутньому і як цього досягатиме, та вже традиційно довірив свої сподівання банці «Мрії студента».

Додому «КРОКівці» поверталися щасливі, готові творити та реалізовувати цікаві проекти, крокуючи до нових вершин.

У виїзній школі студентського активу взяли участь 22 студенти під керівництвом директора департаменту зі студентських питань Ковальчук Наталії та менеджера департаменту Дубенського Романа.


04 липня 2015 Архів оголошень

4 липня 2015 року запрошуємо відвідати Університет «КРОК» і Коледж економіки, права та інформаційних технологій і дізнатися про умови вступної кампанії 2015 року з усіма змінами й доповненнями (враховуючи новий Закон України «Про вищу освіту»), правила прийому та вартість навчання у 2015 році, а також отримати інформацію про спеціалізовані програми і додаткові можливості, що пропонуються вступникам цього року.Також програмою Дня відкритих дверей передбачена екскурсія навчальним закладом.

03 липня 2015 Новини та події

21 червня 2015 року в Інституті магістерської підготовки та післядипломної освіти Університету «КРОК» відбувся захист магістерських дипломних робіт іноземних студентів за спеціальностями «Бізнес-адміністрування» та «Управління проектами». Захищалися представники різних країн Африки: Нігерії, Гани, Намібії, Сьєрра-Леоне.

Голова екзаменаційної комісії Ірина Леонідівна Петрова, д. е. н., професор, завідувач кафедри менеджменту та маркетингу, зазначила, що в неї залишилися приємні враження від захисту і рівня підготовки магістрів, та наголосила на кількох особливостях:

«Вибір тематики дипломних робіт. З одного боку, роботи були присвячені актуальній тематиці (інноваційний розвиток, реформування освіти, компетентний підхід), з іншого – обрана тематика дозволила студентам дослідити ключові проблеми економічного розвитку їхніх рідних країн.

Високий рівень подання матеріалу (добре структурований, логічний, включав усі основні елементи, необхідні для написання дипломної роботи з управління проектами). Більшість робіт містила власні розрахунки економічного ефекту від запропонованих ідей.

Практично по кожній роботі відбувалася полеміка, студенти вільно володіли матеріалом і чітко відстоювали свою точку зору навіть тоді, коли комісія вважала її дискусійною».

Також своїми враженнями від захисту поділилася Олена Борисівна Данченко, к. т. н., доцент, в. о. завідувача кафедри бізнес-адміністрування та управління проектами, член екзаменаційної комісії:

«П'ять представлених робіт з бізнес-адміністрування (спеціалізація «Економічна безпека») були присвячені проблемам розвитку бізнесу в конкретних компаніях тих міст, звідки приїхали слухачі. Теми були досить цікавими й різноманітними. Особливо хочеться відзначити наукову спрямованість досліджень, оскільки у всіх дипломних роботах були використані наукові методи і моделі, розроблені викладачем, представником наукової школи – професором Валентином Анатолійовичем Рачем, який є натхненником і керівником даного навчального напрямку в Університеті «КРОК». Навчання цих студентів проводилося англійською мовою. Магістерські роботи були презентовані також англійською.

У контексті управління проектами кожна дипломна робота розкривала проекти з розвитку країн, які представляли студенти. Багато проектів були соціальними. У комісії виникала велика кількість питань не тільки щодо інструментів проектного менеджменту, які були застосовані в роботах, а й стосовно особливостей як проектів, так і самих країн, їхнього економічного розвитку.

Слухачі показали гідний рівень методологічної і практичної підготовки у сфері управління проектами. Усі дипломні роботи включали використання спеціалізованих програмних засобів проектного менеджменту.

Думаю, що проект із захисту іноземних студентів був успішним!»

03 липня 2015 Новини та події

25 червня учасники освітнього практико-орієнтованого проекту «Школа журналістики» відвідали перший український інформаційний телеканал «5 канал».

Програма екскурсії була дуже насиченою, тому студентам вдалося побачити багато цікавого і водночас недоступного звичайному глядачу.

На початку екскурсії студентам розповідали, що означає «бути в шкурі журналіста»: писати тексти, планувати виїзди, знімати стендапи, монтувати їх. Працівники пояснили, що зазвичай це все робить одна людина. Для того щоб показати «внутрішню кухню» інформаційного каналу, «КРОКівців» провели до найпотаємніших кімнат – туди, де проходять процеси монтажу, написання текстів для новин тощо.

Студенти Університету «КРОК» вже можуть похизуватися своїми знаннями про те, як відбуваються зйомки новин або передач наживо, адже вони були присутніми під час підготовки студії до ефіру, могли поспілкуватися з ведучими та операторами, дізнатися в них деякі особливості професії журналіста. Учасники проекту уважно спостерігали за прямим ефіром телепередачі «Україна понад усе» і тепер знають, що означає повністю супроводжувати випуск, зокрема як контролювати звук, камери або світло.

Співробітники «5 каналу» дуже тепло прийняли «КРОКівців», охоче відповідали на всі їхні запитання, дозволили проводити фото- та відеозйомку. Тепер у гостьовій книзі першого інформаційного телеканалу України зберігатиметься спогад про Університет «КРОК».

Наприкінці зустрічі «КРОКівці» зробили маленький подарунок Катерині, дівчині, яка знайомила їх з каналом та ділилася секретами журналістського ремесла.

Студенти «КРОКу» висловлюють подяку адміністрації Університету та співробітникам «5 каналу» за надану можливість відвідати перший інформаційний телеканал України.


01 липня 2015 Новини та події

«Національний Еразмус+ офіс» за участю команд від Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича, Харківського національного автомобільно-дорожного університету, Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна та Університету «КРОК» здійснив1 липня 2015 року моніторинг проекту EANET у нашому навчальному закладі.

Моніторинг є обов’язковим етапом у процесі реалізації «Темпус»-проектів. Команди презентували очікувані та отримані результати проекту, спілкувалися з представниками «Національного Еразмус+ офісу» щодо питань менеджменту, фінансів, комунікації, сталості та розповсюдження інформації про проект, провели зустрічі з викладачами та випускниками-підприємцями Університету «КРОК».

Представники «Національного Еразмус+ офісу» позитивно оцінили результати роботи української команди та консорціуму в цілому, надали рекомендації щодо подальшої імплементації проекту.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Найближчі проекти та події » Архів (Незабаром) » Фільтрувати матеріали за датою: липня 2015