Фільтрувати матеріали за датою: листопада 2015 — Університет «КРОК»

Минулі події

30 листопада 2015 Архів оголошень

Студентська рада юридичного факультету запрошує всіх і кожного в понеділок, 30 листопада, о 14:30 в актову залу на тренінг із самооборони.

Ви дізнаєтеся, що допоможе убезпечити життя і здоров'я своє та близьких людей, і отримаєте відповіді на питання:

  • Яким чином людина може контролювати свій страх?
  • Як швидко і безболісно вийти з сутички на вулиці?
  • Що робити, якщо на Вас напали з ножем?
  • Які методи самооборони можна використовувати легально?
  • Що таке «нокаутуючий удар» і як ним користуватися?

Тренінг проводитиме розрядник з боротьби в греко-римському стилі, бронзовий призер кубка України, а також володар другого юнацького розряду з муай-тань – Крамаренко Борис – студент юридичного факультету Університету «КРОК»

30 листопада 2015 Архів оголошень

Із 30 листопада ми будемо відзначати День народження факультету міжнародних відносин!

В Університеті «КРОК» дні народження святкують протягом тижня :)

На Вас чекають Тематичні дні: Понеділок, 30/11 – Австрія; Вівторок, 1/12 – Україна; Середа, 2/12 – Іспанія. 

У вівторок під час лотереї відбудеться розіграш подарунків. 

3 грудня, у четвер, ми чекаємо на Вас о 14:30 в актовій залі на концерті до Дня народження факультету міжнародних відносин Університету «КРОК»

Приєднуйтеся до святкування разом зі Студентською радою ФМВ!

30 листопада 2015 Новини та події

До захисту на засіданні Спеціалізованої вченої ради Університету Д 26.130.01 подано докторську дисертацію Собкевич Оксани Володимирівни

Тема дисертації:

  • «Забезпечення економічної безпеки держави у процесі реалізації інноваційної політики у промисловості України»
30 листопада 2015 Архів оголошень

Шановні співробітники Університету «КРОК»!

30 листопада 2015 року об 11:30 в холі на I поверсі розпочинає роботу благодійна виставка, на якій будуть представлені роботи, власноруч виготовлені учнями спеціальної школи-інтернату № 15 для дітей з наслідками поліомієліту та церебральними паралічами.

Життя цих дітей – це щоденна боротьба з хворобою, приклад героїчного оптимізму, нескореності перед випробуваннями, які ввійшли в долю цих дітей. Не будьте байдужими!

У вас є можливість не просто матеріально підтримати цих дітей, а подарувати їм трохи тепла й уваги.

Сподіваємось вас зустріти на виставці.

З повагою адміністрація та працівники Коледжу економіки, права та інформаційних технологій

30 листопада 2015 Новини та події

19 листопада 2015 року відбулося засідання Вченої ради Університету «КРОК». Це було перше засідання Вченої ради після оновлення її складу у зв’язку із завершенням 5-річного терміну діяльності попереднього складу.

Відповідно до нового закону «Про вищу освіту» засідання розпочалося з виборів голови та заступника голови Вченої ради. Головою шляхом таємного голосування одноголосно обрано Сергія Михайловича Лаптєва, ректора Університету «КРОК». Після цього відкритим голосуванням обрано заступника голови Вченої ради. На підставі одноголосного рішення ним став Міщенко Володимир Спиридонович.

На початку засідання Сергій Михайлович вручив дипломи кандидатам наук – викладачам Больботенко І.В. і Оласюк Г.П. Вчене звання доцента було присвоєне кандидату технічних наук Шаровій Олені Степанівні та кандидату економічних наук Свердану Михайлу Михайловичу. Ухвалено рішення подати відповідні атестаційні справи доцентів на затвердження до МОН України. На посаду завідувача кафедри бізнес-адміністрування та управління проектами обрано Данченко О.Б.

Під час засідання Міщенко Володимир Спиридонович та Шикова Олена Миколаївна доповідали про запровадження переліку галузей знань і спеціальностей, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 29 квітня 2015 року № 266.

Також члени Вченої ради заслухали Наконечну Наталію Василівну та Іщенко Людмилу Володимирівну, які звітували про роботу Приймальної комісії за 2015 рік та інформували про задачі з набору на наступний рік.

На засіданні було затверджено Положення про вчені ради структурних підрозділів. Доповідачем виступив Лободаєв В.М.

За ініціативою Рача Валентина Анатолійовича було затверджено неакредитовану освітньо-наукову програму підготовки доктора філософії Асаре Жозефа.

Вітаємо викладачів Університету з отриманням наукових ступенів і вчених звань та новими призначеннями і бажаємо новообраному складу Вченої ради плідної роботи!

Вчена рада (19.11.2015)

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

28 листопада 2015 Архів оголошень

28 листопада о 16:00 студенти КРОКу приєднуються до традиційної акції «Запали свічку» у День пам'яті жертв голодоморів

Щороку, в четверту суботу листопада, пам'ять загиблих під час геноциду українського народу вшановують загальнонаціональною хвилиною мовчання та покладають символічні горщики з зерном та свічками до пам'ятників жертвам голодоморів в Україні. По всій країні проходить  акція «Запали свічку» в рамках якої всі охочі запалюють свічку вдома на підвіконні або несуть свічки до пам'ятників жертвам геноциду

28 листопада 2015 Новини та події

26 листопада в Університеті розпочало новий сезон «Літературне кафе» – проект Студентської ради «КРОКу».

Автором проекту є Євтушенко Валерія (студентка 2 курсу ФМВ), координатором – Луцюк Христина (студентка 1 курсу ФЕП).

Нагадаємо, що головна функція «Літературного кафе» – інтелектуальний відпочинок. Мета проекту – виховувати інтерес до культури, підвищувати престиж книги та любов до читання, долучати молодь до літературних скарбів, формувати в студентів естетичний смак і духовні цінності, збагачувати їхній емоційний світ. «Кафе» покликане об’єднати талановитих молодих авторів, сприяти розвитку в них навичок роботи з текстом, вміння порівнювати, узагальнювати, уваги до психологізму, художньої деталі тощо.

Темою зустрічі стала поезія про «золоту осінь». Розпочалося зібрання піснею на слова Єсеніна «Закружилась листва золотая». Потім виступила автор проекту Євтушенко Валерія, яка розповіла про ідею та заснування цього чудового проекту в минулому році. Ведучою зустрічі була Христина Луцюк.

У першому засіданні «Літературного кафе» цього сезону взяли участь 17 осіб. Вони читали вірші про осінь різних авторів. Зустріч сподобалася студентам, і вони, як і в минулому році, планують проводити якомога більше заходів у рамках проекту: обговорень літературних творів, зустрічей із письменниками, переглядів фільмів про поетів, письменників та видатних людей мистецтва, музичних вечорів та ін.

Також учасники проекту планують надавати студентам інформацію про літературні новинки, цікаві літературні заходи у м. Києві. У планах – видання збірки віршів студентів «КРОКу».

Дякуємо нашим студентам за участь: Луцюк Христині (1 курс ФЕП), Євтушенко Валерії (2 курс ФМВ), Єловській Євгенії (2 курс ФМВ), Слободяник Єлизаветі (1 курс ФМВ), Омельченко Юлії (1 курс ФЕП), Пефтієву Миколі (1 курс ЮФ), Притулі Владиславу (1 курс ЮФ), Аббасову Музаффару (1 курс ФЕП), Горкушину Олександру (1 курс ІІКТ), Полозюку Роману (1 курс ІІКТ), Корсунівському Дмитру (4 курс КЕПІТ), Саєнку Вадиму (2 курс КЕПІТ), Січевлюку Антону (2 курс ФМВ), Заярній Ніні (1 курс ФЕП), Андреєвій Анні (1 курс ФМВ), Клименко Анастасії (1 курс ФЕП), Жиленій Аліні (2 курс КЕПІТ).

Наступна літературна зустріч відбудеться у грудні. Слідкуйте за новинами!

Літературне кафе. 26.11.2015

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

28 листопада 2015 Новини та події

Листопад у Коледжі економіки, права та інформаційних технологій став місяцем наближення молоді до науки. Ось що кажуть про це самі студенти:

«На початку листопаду групи перших курсів КЕПІТy відвідали музей популярної науки і техніки «Експериментаніум» у супроводі своїх кураторів – Степаненко Наталії В’ячеславівни та Головко Світлани Анатоліївни. Музей позиціонує себе як науково-розважальний центр, у якому демонструються закони науки та явища навколишнього світу.

Сама концепція музею є унікальною, далекою від кліше – тут немає грізних «наглядачів», задачею яких є спостерігати за тим, щоб ніхто ні до чого не торкався, не заходив за огорожу тощо. У «Експериментаніумі» ти не тільки можеш, а й повинен простягнути руку, щоб ввімкнути, повернути, розкрутити, натиснути, потягти, штовхнути і на власні очі побачити, як працює той чи інший закон, про який йшлося на шкільних уроках. Більш того, кількість інтерактиву у всій триповерховій будівлі музею зашкалює – нудно бути просто не може.

Постійна експозиція музею присвячена таким розділам фізики, як механіка, оптика, електрика, магнетизм і акустика. В окремому залі представлені вражаючі експонати, тематикою яких є анатомія. Також у музеї ви знайдете різноманітні оптичні ілюзії та головоломки.

«Торкайся експонатів, експериментуй, проводь досліди!» − закликають в «Експериментаніумі». Саме завдяки цьому наука перестає бути нудною і до неї з'являється інтерес у молоді, яку, здавалося б, уже неможливо відірвати від їхніх гаджетів та примітивних ігор».

Студенти групи РПЗ-15

«16 листопада я та ще три студенти групи РПЗ-15 – Нікітін Володимир, Роменський Олександр та Ковальчук Дмитро – відвідали турнір з фізики в якості глядачів і для отримання досвіду під керівництвом Камінського Юрія Олеговича, нашого викладача з фізики.

Турнір мав декілька етапів. На одному з етапів показували приклади на практиці, а потім ставили окремі питання щодо дослідів. Усього було 6 дослідів.

Практичні приклади були цікавими, але набагато цікавішим було слухати пояснення команд. Один із найбільш яскравих прикладів – дослід, що показує дифракцію лазерного променю.

Найпростішим, але водночас таким, що найбільше запам’ятався, був дослід з кулькою у мертвій петлі. Дослід розрахований на розуміння закону зберігання енергії – це просто та захоплююче!

Також важливим етапом турніру були презентації на різноманітні теми з фізики, представлені командами.

Даний захід зацікавив нас. Після відвідування турніру ми зробили висновок, що дуже хотіли би взяти участь у подібних змаганнях в наступному році».

Юдаков Микита, група ОПСІК-15
27 листопада 2015 Архів оголошень

Запрошуємо на чергове засідання Клубу успішних викладачів «TeachWell»

27 листоапада о 17:00 в ауд. 246 Університету «КРОК» два тренінги з конфліктології:

  1. Фасилітація як технологія вирішення спорів
  2. Профілактика та вирішення конфліктів у колективі ВНЗ

Вартість участі у двох міні-тренінгах (3 год.) – 80 грн. Для співробітників, студентів та випускників Університету «КРОК» – участь безкоштовна

26 листопада 2015 Новини та події

23 листопада 2015 року директор Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Сумбаєва Людмила Петрівна і завідувач кафедри туризму Мелько Людмила Федорівна відвідали презентацію Міжнародного проекту дистанційного навчання «10minschool», яка відбулася у Київському міському будинку учителя.

Проект «10minschool» розроблено й успішно реалізовано в Ізраїлі. Це зручна система інтернет-навчання, що допомагає зекономити час. Одночасно нею можуть користуватися 150 тис. школярів. Система створювалася для учнів, які мають проблеми з навчанням, але згодом стала незамінним помічником для всіх вчителів та школярів. Уроки в рамках проекту «10minschool» для України розроблено за затвердженою шкільною програмою, яку доступно викладають заслужені українські педагоги.

Під час презентації виступили керівник проекту в Ізраїлі, екс-замміністра освіти Ізраїлю Даліт Штаубер, партнер проекту, власник Gaga Production Шалом Асаяр, керівник програми в Україні Олександр Жебровський та представники українських навчальних закладів.

26 листопада 2015 Новини та події

У рамках вивчення дисципліни «Маркетинг» 12 листопада студенти ІІІ курсу КЕПІТУ за спеціальністю «Маркетингова діяльність» в супроводі викладача циклової комісії комерційної та маркетингової діяльності Червінської Тетяни Миколаївни відвідали компанію «Ашан», що на Петрівці. У конференц-залі студентам розповіли про історію заснування холдингу, його розвиток; можливості студентів при проходженні практики з подальшим працевлаштуванням, перспективи кар’єрного росту; соціальні проекти, які запроваджує та підтримує підприємство.

Майбутнім маркетологам провели екскурсію по гіпермаркету, під час якої розповіли про прийом продуктів, гігієну персоналу та приміщень, методи роботи у різних відділах та на касах. Студенти дізналися про різні групи товарів, правила та способи їхнього розташування на полицях, методи привернення уваги споживачів. Екскурсія справила на групу дуже позитивне враження. Це був цікавий досвід!

26 листопада 2015 Новини та події

У рамках вивчення дисципліни «Організація та технологія обслуговування в готелях» 6 листопада 2015 року студенти ІІІ курсу КЕПІТу за спеціальністю «Готельне обслуговування» в супроводі викладача циклової комісії з готельного обслуговування Романової Марії Ігорівни та завідувача відділенням сфери обслуговування та економіки нерухомості Червінської Тетяни Миколаївни відвідали Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу, що проходив 4–6 листопада у приміщенні виставкового центру «КиївЕкспоПлаза» за адресою: вул. Салютна, 2-Б. Також для відвідання експофоруму було запрошено викладача Сокол Тетяну Георгіївну.

Викладачі та студенти отримали на виставці велику кількість рекламно-інформаційних матеріалів від компаній-виробників обладнання та інвентаря  для готелів, миючих та чистячих засобів (ця тема саме вивчалась 3-м курсом на лекційно-семінарських заняттях). Також велику зацікавленість викликали стенди підприємств, що пропонують текстиль, декор, дизайн, меблі, охоронні системи та обладнання як для готелів, так і для ресторанів.

Переважна більшість учасників подібних виставок – представники готельно-ресторанного бізнесу та усіх галузей, які з ним пов’язані. Та все ж майбутні готельєри з великою цікавістю відкривали для себе деякі принади виробничої сфери, представлені на виставці, адже ресторани та готелі – чи не найближчі партнери, успіх яких часто залежить від взаємовигідної тісної співпраці.

Студенти висловили палке бажання відвідувати якомога більше подібних заходів профільної тематики! 

26 листопада 2015 Новини та події

У листопаді 2015 року у рамках вивчення дисципліни «Рекреаційні комплекси світу» студенти ІІ курсу КЕПІТу за спеціальністю «Готельне обслуговування»  в супроводі викладача Романової Марії Ігорівни і завідувача відділенням сфери обслуговування та економіки нерухомості Червінської Тетяни Миколаївни побували на пішохідній екскурсії стародавнім центром Києва: від Золотих воріт через Софійську площу до Михайлівської площі. Екскурсоводом виступала викладач Романова М.І.

Студентам було запропоновано розповідь з демонстрацією багатьох історико-культурних об’єктів та пам’яток Києва – як історичних, так і сучасних. Екскурсантами було оглянуто:

  • Золоті ворота (зовні), Софійський собор (з площі); пам’ятники славетним історичним особам: князю Ярославу Мудрому, гетьману Богдану Хмельницькому, на Михайлівській площі – княгині Ользі, апостолу Андрію та монахам Кирилу і Мефодію;
  • зворушливі сучасні пам’ятники: бронзовому коту Пантюші біля Золотих воріт, знаменитому мультперсонажу «Їжачку в тумані»;
  • Михайлівський Золотоверхий собор;
  • виставку військової техніки із зони АТО «Сила нескорених», яка саме в ті дні демонструвалася на Михайлівський площі.

За результатами практичного заняття студенти дізналися, наскільки багатим і різноманітним є культурно-історичний рекреаційний потенціал навіть такої невеличкої частинки нашого стародавнього міста! 

26 листопада 2015 Архів оголошень

26 листопада відбудеться семінар для викладачів та голів циклових комісій Коледжу економіки, права та інформаційних технологій на тему «Впровадження сучасних освітніх технологій»

Аудиторія 122. Початок о 15:00

26 листопада 2015 Архів оголошень

26 листопада запрошуємо на чергову зустріч Літературного кафе. 

В аудиторії 144 пануватиме атмосфера «Золотої осені»: цікаві авторські проза та поезія під звуки приємної музики – Літературне кафе Студентської ради Університету

Запрошуємо всіх бажаючих поділитися власними творами!

25 листопада 2015 Архів оголошень

25 листопада закінчується прийом документів на дистанційну форму навчання на міжгалузеві магістерські програми:

Управління інноваційною діяльністю

Якість, стандартизація та сертифікація

Управління фінансово-економічною безпекою

Детальна інфомація про умови вступу за тел.: (044) 455-57-13 (вн. 134) та на сайті

 

25 листопада 2015 Архів оголошень

25 листопада закінчується прийом документів на заочну форму навчання на міжгалузеві магістерські програми:

Адміністративний менеджмент

  • Вступні випробування: 1) Основи менеджменту; 2) Іноземна мова
  • Заочна форма: 1 р. 6 міс. | 8900 грн. × 3 періоди оплати

Бізнес-адміністрування

  • Вступні випробування: 1) Основи менеджменту; 2) Іноземна мова
  • Заочна форма: 2 роки | 22500 грн. × 4 періоди оплати

Управління інноваційною діяльністю

Управління проектами

  • Вступні випробування: 1) Основи менеджменту; 2) Іноземна мова
  • Заочна форма: 1 р. 6 міс. | 10600 грн. × 3 періоди оплати

Якість, стандартизація та сертифікація

Педагогіка вищої школи

Управління навчальним закладом

  • Вступні випробування: 1) Основи менеджменту; 2) Іноземна мова
  • Заочна форма: 1 р. 6 міс. | 4000 грн. × 3 періоди оплати

Інтелектуальна власність

Управління фінансово-економічною безпекою

Детальна інфомація про умови вступу за тел.: (044) 455-57-57 та на сайті

23 листопада 2015 Архів оголошень

23 листопада 2015 року в Університеті «КРОК» о 15:00 в 305 аудиторії відбудеться відкриття Україно-угорського центру

На зустрічі будуть присутні:
Ерно Кешкень – Надзвичайний і Повноважний Посол Угорської республіки в Україні
Ткач Дмитро Іванович – Надзвичайний і Повноважний Посол України
Тарасюк Борис Іванович – народний депутат України, Міністр закордонних справ України (1998–2000, 2005–2007 рр.)
Климпуш Орест Дмитрович – Надзвичайний і Повноважний Посол України в Угорській Республіці(1997–2002 рр.)
Дурдинець Василь Васильович – Надзвичайний і Повноважний Посол України в Угорській Республіці (2002–2003 рр.), заслужений юрист України
Віднянський Степан Васильович – доктор історичних наук, професор
Бошицький Юрій Ладиславович – ректор Київського університету права НАН України, заслужений юрист України, професор, кандидат юридичних наук

Під час відкриття Центру пройдуть установчі збори зі створення ГО «Товариство Українсько-угорської дружби»

23 листопада 2015 Новини та події

19 листопада 2015 року в Економічному коледжі Державного вищого навчального закладу «КНЕУ імені Вадима Гетьмана» відбулася наукова конференція «Лауреати Нобелівської премії з економіки».

Бузовецька Анна студентка ІІ курсу спеціальності «Фінанси і кредит» (ексклюзив) Коледжу економіки, права та інформаційних технологій підготувала доповідь на тему «Життя та досягнення американського економіста та публіциста Пола Робіна Кругмана» і презентувала її у відділенні економіки Малої академії наук учнівської молоді.

Анна розкрила зміст економічної теорії обраного лауреата, описала його життєвий шлях та професійні досягнення.

Вітаємо Бузовецьку Анну з вдалим виступом та бажаємо їй подальших успіхів!

23 листопада 2015 Новини та події

Активісти Студентської ради Університету Крайова Тетяна та Рось Богдан 18 листопада взяли участь у міжнародному конгресі юних посланців миру «Усім світом за мир».

Під час конгресу відбулося нагородження юних послів миру, а також презентація представниками київських шкіл реалізованих протягом року проектів, що були спрямовані на виховання мирної молоді.

За підсумками конгресу розроблено звернення, яке буде передане керівництву нашої держави та уряду. Основні положення документа стосуються питань миру та містять заклики до президента й уряду щодо вирішення воєнного питання мирним шляхом, а не за рахунок людських життів. Кожен бажаючий мав змогу підписати дане звернення власноруч, зробити свій вклад у світле й мирне майбутнє нашої Батьківщини та планети в цілому.

«Мета конгресу, – говорить учасниця від «КРОКу» Тетяна Крайова, – була близькою для кожного, адже ми всі бажаємо миру нашій державі. Після конгресу залишилися лише добрі думки про краще майбутнє та гордість за те, що ми зробили і свій внесок. Завершили конгрес слова «Мир нашому дому, мир вашому дому, мир планеті Земля!»

Цікавим є те, що одночасно з конгресом у Києві відбувались аналогічні зібрання у Єревані, Мінську, Бресті, а також у Польщі і Чехії. 

23 листопада 2015 Новини та події

15 листопада активісти Студентської ради Університету відвідали Театр імені Лесі Українки, де подивилися виставу «Насмішкувате моє щастя» (сценічний роман у листах).

Студенти могли насолодитися грою найталановитіших метрів нашої сцени: В'ячеслава Єзепова (заслужений артист УРСР, народний артист РСФРР), Миколи Рушковського (народний артист України, лауреат Національної премії ім. Т. Г. Шевченка), Лариси Кадочникової (народна артистка України, народна артистка Росії, лауреат Національної премії ім. Т. Г. Шевченка), Наталії Долі (народна артистка України).

Режисер вистави, її творець Михайло Юрійович Резникович так каже про п’єсу:

«Я думаю, головне криється в п'єсі, тобто в разюче сучасних, таких, що западають у душу кожної людини, думках Чехова. Вони такі розумні, тонкі, пронизливі, сповідальні, правдиві, парадоксальні, образні – вони на всі часи. І якщо артисти доносять їх до глядача щиро, з душею, розумом і серцем, то глядач щасливо слухає їх, замислюється над своїм життям і внутрішньо емоційно дякує і Чехову, і театру за ковток морального кисню, який потрібен людям завжди.

У листах Чехова звучить непідробний біль, майже відчай від трагічного нерозуміння суспільством дару таланту, біль, що не допускає банальності у сприйнятті літератури і мистецтва.

Ставлячи і граючи «Насмішкувате моє щастя», ми мимоволі торкаємося і глибоко прихованої особистої драми Чехова. Гіркота Чехова, помножена на вимушену самотність – майже в'язницю – в Ялті, де йому доводилося проводити зими через хвороби, народжувала ці дивовижні за своєю тверезістю і мудрою безнадією думки, під якими й сьогодні може багато хто підписатися».

Цей спектакль, дія якого розгортається у 1884–1904 роках, двічі бачив підмостки Театру російської драми. Вперше це сталося майже сорок років тому, в 1966 році. Поставлений тоді спектакль із незмінним успіхом йшов на сцені вісімнадцять років. І от через тридцять сім років «Насмішкувате моє щастя» знову на сцені.

Чудовий спектакль! Тонка, надзвичайно інтелігентна гра. Вистава серйозна і глибока, для людей, які вміють цінувати мистецтво. Дуже ніжно й лірично. Спектакль про Чехова, по-чехівськи. Враження найкращі. Вишуканість, глибина і витонченість цієї постановки запам'ятаються надовго.

Велика вдячність за приголомшливий вечір! Після вистави хочеться перечитати п'єси Чехова.

22 листопада 2015 Новини та події

17 листопада – Міжнародний день студентів. «КРОКівська» родина традиційно відзначала його цілий тиждень. У яскраво вбраному холі щоранку лунали пісні, проводилися конкурси та вікторини, Студентська рада заряджала святковим настроєм усіх, хто переступав поріг «КРОКу».

17 листопада  було організовано свято страв 4 країн: Студрада Університету готувала страви української кухні, Студрада ФЕПу радувала італійськими, Студрада ЮФ познайомила з кухнею Німеччини, а Студентська рада ФМВ – із французькою кухнею. Дякуємо нашим талановитим кулінарам, завдяки старанням яких усі бажаючі мали змогу стати учасниками справжнього свята смаку.

Потім на «КРОКівців» чекав брейн-ринг, який пройшов з великим успіхом. У битві ерудитів взяли участь усі факультети. А перемогу в запеклій боротьбі здобули майбутні юристи. Друге місце дісталося факультету економіки та підприємництва, третє виборов факультет міжнародних відносин, четверте зайняла команда юридичного факультету (психологи).

18 листопада «КРОКівці» насолоджувалися «Днем живої музики!» –  прекрасним співом і грою на музичних інструментах. Дякуємо студентам, що зробили для нас цей день особливим: Зирянову Вячеславу, Поботіну Роману, Щеці Олександрі, Халімон Олександрі, Сулеймановій Гюнель, Мулику Олексію, Андрєєвій Анні.
Керівник проекту – Щека Олександра. 

Також у другій половині дня голова Студентської ради Університету Степанченко Ігор провів для активістів тренінг з першої медичної допомоги.

19 листопада Студентська рада факультету міжнародних відносин організувала для всіх змагання з армрестлінгу, в якому взяли участь понад 30 учасників.

Потім відбувся святковий концерт, присвячений Міжнародному дню студентів. Концерт проходив у форматі новин студентської газети «KROK Times». Глядачів вітали Театр танцю «КРОК», Вокальна студія «КРОК», студенти-активісти та адміністрація навчального закладу. 

Дякуємо Роману Дубенському за чудову студентську постановку і нашим талановитим акторам:

Гусаковій Марині – департамент зв’язків з громадськістю та реклами,
Степанченку Ігорю – голова Студентської ради Університету,
Шупило Анні – Міс «КРОК» – 2015,
Донцову Вадиму – Містер «КРОК» – 2015,
а також Атрощенку Георгію (звукорежисер), Горкушину Олександру та Корсунівському Дмитру (світло).

Вечір четверга «КРОКівці» провели на яскравій вечірці в клубі «Форсаж».

20 листопада на всіх чекала найбільш студентська гра «Мафія» від  «KROK Mafia Club». Досвідчені гравці ділилися своїм досвідом з новими учасниками. Сподіваємося на нове поповнення членів клубу за рахунок першокурсників. Приєднуйтеся і ви! Деталі – у керівника проекту Мельник Ірини.

Дякуємо всім  розумним, успішним і талановитим «КРОКівським» студентам, які брали активну участь у заходах під час святкового тижня!

Студентство Університету економіки та права «КРОК» висловлює подяку ректору Лаптєву Сергію Михайловичу, адміністрації, усім підрозділам за підтримку студентських ініціатив і проектів!

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

21 листопада 2015 Архів оголошень

21 листопада в рамках проекту «Kino-KROK» в актовій залі Університету відбудеться перегляд студентських короткометражних відео та визначення переможців у конкурсі на краще відео про студентське життя

Запрошуємо всіх бажаючих!

20 листопада 2015 Новини та події

До захисту на засіданні Спеціалізованої вченої ради Університету К 26.130.03 подано кандидатську дисертацію Панчук Ірини Олегівни

Тема дисертації:

  • «Правосвідомість як фактор утвердження демократичних основ державного та суспільного ладу України».
20 листопада 2015 Новини та події

До захисту на засіданні Спеціалізованої вченої ради Університету К 26.130.03 подано кандидатську дисертацію Баликіної Людмили Ігорівни

Тема дисертації:

  • «Становлення та розвиток парламентаризму в Україні та Республіці Білорусь: порівняльні аспекти»
20 листопада 2015 Новини та події

11 листопада 2015 року відбулася ХІ Звітно-виборча конференція Студентської ради Коледжу економіки, права та інформаційних технологій. Голова Студради Тела Джонатан відзвітував про роботу за рік і подякував усім за співпрацю.

Кандидати, які балотувалися до Студентської ради, підготували змістовні промови. Хвилювання, виступ перед великою аудиторією з мікрофоном – все це залишиться доброю згадкою про перші лідерські випробування. Звичайно ж, не всі кандидати були обрані, але всім у Коледжі, за бажання, знайдеться робота.

Вітаємо новий склад Студентської ради:

голова – Поварчук Альона (ІІІ курс, РПЗ)
заступник голови – Табачек  Павло (ІІ курс, П)
голова комітету зі студентських питань – Бабенко Юлія (ІІ курс, П)
голова спортивного комітету – Чепчак Дмитро (ІІ курс, П)
голова розважального комітету – Коваль Владислава (ІІ курс, ФК-екс.)
голова культурознавчого комітету – Пеньковська Ольга (І курс, ФК-екс.)
голова комітету з міжнародних питань –  Семерников Микола (І курс, РПЗ)
голова інформаційного комітету – Петричко Юрій (І курс, РПЗ)
редактор «колежанської» газети – Бузовецька Анна (ІІ курс, ФК-екс.)

Гарних ідей вам! Хай ваша праця приносить задоволення!

Звітно-виборча конференція КЕПІТу. 11.11.2015

Університет «КРОК» – зручні фотозвіти для Вас!


20 листопада 2015 Новини та події

 29 жовтня 2015 року в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій студентів переповнювали романтичні емоції. Відповідальним завданням було для них перевтілитися у героїв художніх фільмів про кохання: «У джазі тільки дівчата», «Красуня», «Приборкання норовливого», «Кавказька полонянка», «Зіта і Гіта»…  

Усі чекали на неймовірне. І не помилилися! Герої, які були на сцені, своїми емоційними виступами  змушували глядачів також відчувати себе дійовими особами. Членам журі довелося плідно попрацювати, щоб гідно оцінити виступи. Без нагороди не залишився ніхто. Вітаємо! Так тримати! 

Презентація перших курсів

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!


20 листопада 2015 Новини та події

17 листопада 2015 року студенти ІІ та ІІІ курсів Коледжу економіки, права та інформаційних технологій під керівництвом Чепіги Лідії Михайлівни та Кудряшової Світлани Вікторівни відвідали мультимедійну виставку «Ренесанс. Епоха геніїв».

Завдяки інноваційним технологіям студенти мали можливість споглядати найвизначніші шедеври десяти найвідоміших Майстрів епохи Відродження. Леонардо да Вінчі, Мікеланджело, Рафаель, Сандро Боттічеллі, Тиціан, Караваджо – ось неповний список тих, чиї роботи із численних музеїв різних країн світу могли оцінити відвідувачі. Відвідавши виставку, студенти отримали незабутні враження, поринули у світ природніх емоцій і змогли відволіктися від буденності та повсякденних турбот. Завдяки супроводу класичної музики ефект присутності в епосі Ренесансу підсилювався ще більше.

Дякуємо організаторам виставки та рекомендуємо всім відвідувати подібні культурні заходи якомога частіше. А знайомство «колежан» з виставкою триває…

18 листопада 2015 Новини та події

12 листопада 2015 року Студентська група KMG розпочала своє навчання в Медіа-школі. Вже відбулися перші заняття з режисури, планується проведення team-building команди, майстер-класів з операторського мистецтва, монтажу та фотографії. 8 грудня пройде захист випускних робіт нових KMGшок, які продемонструють всі отриманні знання на практиці.

З питань співпраці звертайтеся до координатора Медіа-школи Анастасії Курочкіної (ел. пошта: [email protected]).

Деталі про Медіа-школу

17 листопада 2015 Новини та події

10 листопада 2015 року в Університеті «КРОК» відбувся чемпіонат з настільного тенісу.  Аби позмагатися за звання кращого гравця, понад 25 учасників зібрались у спортивній залі.

Як виявилося, настільний теніс полюбляють усі: студенти Університету, Коледжу, а також учні Київського ліцею бізнесу. Запекла спортивна боротьба панувала в залі, проте переможців багато не буває.

Отже, перше місце серед хлопців посів студент 1 курсу Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Ключук Роман. Серед дівчат перше місце зайняла Горбунович Анастасія, яка навчається у 8 класі Київського ліцею бізнесу.

Вітаємо переможців і всіх учасників та бажаємо не зупинятися на досягнутому й продовжувати займатися фізичною активністю і вести здоровий спосіб життя!

17 листопада 2015 Новини та події

12–14 листопада 2015 року Університет економіки та права «КРОК» брав  участь у щорічній міжнародній спеціалізованій виставці «Освіта та кар’єра – День студента 2015», що проходила в Києві у приміщенні Центру ділового та культурного співробітництва «Український дім».

Серед учасників виставки були навчальні заклади таких країн, як Польща, Франція, Чехія, Словаччина, Велика Британія, Канада. Українські виші представляли Київський університет імені Бориса Грінченка, Національний університет харчових технологій, Харківський авіаційний інститут, Херсонська морська академія та ін.

Під час виставки Університет «КРОК» було нагороджено дипломом за активну профорієнтаційну роботу серед молоді. Уже вкотре наш Університет відзначається саме такою нагородою.

Слід зазначити, що для українців питання освіти є актуальним – вони були дуже активними учасниками виставки, відвідували стенди навчальних закладів та організацій, які надають освітні послуги. 

17 листопада 2015 Новини та події

12 листопада 2015 року на базі Національного центру ділового та культурного співробітництва «Український дім» відбулася науково-практична конференція «День 1С:Кар’єри».

У заході взяли участь студенти 3 курсу спеціальності «Обслуговування програмних систем і комплексів» Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Богатчук Владислав, Максименок Дмитро та Сахно Артем під керівництвом викладача Коледжу Сакаля В.В.

Організаторами конференції виступили фірма «1С України» та її регіональні партнери. На конференції були представлені можливі вакансії, які пропонує компанія, та проведений майстер-клас з роботи із програмним забезпеченням «1С:Підприємство», на якому презентувалися можливості програми та інтерфейс роботи користувачів.

Студенти Коледжу ознайомилися з програмними компонентами та отримали практичні навики роботи.

17 листопада 2015 Архів оголошень

17 листопада Університет «КРОК» і Коледж економіки, права та інформаційних технологій святкують Міжнародний день студента!

Програма Святкового тижня :)

16 листопада 2015 Новини та події

11 листопада 2015 року відбулася зустріч лідерів студентського самоврядування з ректором Університету Сергієм Михайловичем Лаптєвим. Студенти обговорювали проблемні питання в Університеті, шукали шляхи їхнього вирішення, планували майбутні заходи.

Сергій Михайлович поділився історією Університету «КРОК». Наприкінці зустрічі студенти отримали декілька завдань від ректора, до виконання яких вже приступили.

«КРОКівці» висловлюють Сергію Михайловичу подяку за такий теплий прийом, чудову атмосферу, вільне, проте продуктивне спілкування та, як завжди, відкритість до студентів. 

16 листопада 2015 Новини та події

13 листопада 2015 року в конференц-залі Торгово-промислової палати України відбулися ІІІ Міжнародні арбітражні читання пам’яті академіка І.Г. Побірченка «Застосовуване право в міжнародному комерційному арбітражі. Практика застосування віденської конвенції про договори міжнародної купівлі-продажу товарів».

Науково-практичний захід високого рівня не пройшов без участі активних представників «КРОКівської» громади. Зокрема, в арбітражних читаннях взяли участь студент 3-го курсу юридичного факультету, голова Студентського наукового товариства Коледжу Пижов Олександр та заслужений юрист України, член-кореспондент Національної академії правових наук, д. ю. н., професор, арбітр Міжнародного комерційного арбітражного суду при ТПП України, радник ректора Університету «КРОК» Заєць Анатолій Павлович.

Головною проблематикою арбітражних читань стало питання застосування віденської конвенції про договори міжнародної купівлі-продажу товарів, з якою всі бажаючі можуть ознайомитися у навчально-науковій бібліотеці Університету «КРОК».

13 листопада 2015 Новини та події

10 листопада 2015 року завершився перший тур конкурсу проектів у рамках Всеукраїнського молодіжного економічного форуму «Економіка України: шляхи виходу із кризи». Цей масштабний соціальний проект отримав підтримку Міністерства освіти і науки України та Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

За 2 місяці Форум об’єднав 205 учнівських та студентських команд з 23 областей України. Понад 700 надзвичайно мотивованих та талановитих молодих людей з різних куточків нашої держави згуртувалися в команди, щоб донести своє власне бачення розвитку економіки країни. Організатори Форуму отримали в І турі конкурсу проектів 153 листи з розв’язаними конкурсними завданнями.

За умовами конкурсу серед усіх команд-учасників експертне журі обрало лише сім фіналістів, які візьмуть участь у другому турі. Учасники матимуть можливість розширити своє бачення, представлене в І турі у вигляді есе, до конкретних проектів розвитку своїх регіонів. Проекти будуть презентовані командами-фіналістами під час фіналу Форуму, що проходитиме 10–11 грудня в Києві в приміщенні Університету «КРОК». Переможці конкурсу – одна учнівська та одна студентська команди – отримають грошові премії у розмірі 10 тисяч гривень.

Тож за висновками експертного журі у фінал конкурсу вийшли студентські команди Ізмаїльського державного гуманітарного університету, Університету економіки та права «КРОК», Івано-Франківського національного технічного університету нафти й газу, Львівського державного університету фізичної культури. Серед шкільних команд до фіналу конкурсу пройшли Шевченківська ЗОШ І–ІІІ ступенів Жовтневого району Миколаївської області, Мелітопольська гімназія № 5 та Ліцей № 227 ім.  М.М. Громова міста Києва.

Організатори заходу щиро вітають фіналістів, бажають їм натхнення для подальшої роботи і дякують усім учасникам за дійсно плідну й цікаву співпрацю!

Запрошуємо учнів 6–11 класів, студентів та всіх, хто зацікавлений у розвитку економіки України, на фінал Форуму, що відбудеться 10–11 грудня. Програма заходу включає презентації проектів фіналістами конкурсу, профорієнтаційні майстер-класи та майстер-класи з фінансової грамотності. Гості Форуму зможуть дізнатися про секрети відкриття стартапів від успішних підприємців, взяти участь у ділових економічних іграх та в розіграші подарунків від партнерів проекту. У рамках другого дня заходу проходитиме міжвузівська студентська конференція та презентація електронного збірника проектів учасників Форуму.

Дізнатися більше про захід та зареєструватися на участь у першому чи другому дні роботи Форуму можна за посиланням.

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтеся до координатора проекту Тамари Поліщук за телефонами: (+38) 063-163-27-88, (+38 044) 455-57-12 (вн. 157) або пишіть на e-mail: [email protected]

12 листопада 2015 Архів оголошень

12–14 листопада 2015 року Університет «КРОК» візьме участь у щорічній міжнародній спеціалізованій виставці «Освіта та кар’єра – День студента 2015», що відбудеться в Києві в приміщенні Центру ділового та культурного співробітництва «Український дім» (вул. Хрещатик, 2).

Запрошуємо всіх бажаючих відвідати наш стенд, дізнатися про особливості навчання та особисто поспілкуватися із представниками Університету

11 листопада 2015 Архів оголошень

11 листопада відбудеться Звітно-виборча конфренція студентів Коледжу економіки, права та інформаційних технологій, де буде представлено річний звіт діяльності Студентської ради КЕПІТу та обрано новий склад Студради

Початок о 14:30 в актовій залі

10 листопада 2015 Новини та події

6 жовтня 2015 року Стонога Андрій, студент 2 курсу Коледжу економіки, права та інформаційних технологій за спеціальністю «Маркетингова діяльність», виборов золоту медаль на Кубку України з пауерліфтингу. А наступного дня, 7 жовтня, отримав срібло за вправу «жим лежачи».

Андрію, ми пишаємося тобою, бажаємо успіхів у подальшій роботі та нових звершень! 

10 листопада 2015 Новини та події

Презентація перших курсів є давньою традицією «КРОКу». Щороку студенти і викладачі Університету з нетерпінням чекають на цю подію, щоб познайомитися з новими «КРОКівцями». Мета заходу – об’єднати і подружити першокурсників, дати їм можливість представити себе всьому Університету, сприяти розвитку командного духу. Це фінальний етап Посвяти в студенти.

5 листопада  2015 року в Університеті «КРОК» відбулася презентація студентів-першокурсників Університету.

Студенти всіх факультетів Університету й Інституту інформаційних та комунікаційних технологій ретельно готувалися до довгоочікуваного заходу. Адже презентація перших курсів є важливою подією в житті кожного нового студента «КРОКу». Це чудова нагода показати себе з найліпшої сторони перед однокурсниками, студентами старших курсів, викладачами.

Під час презентації  студенти виявляли свої таланти, танцювали, співали, демонстрували відеопрезентації. На урочистому закритті заходу їх нагородили грамотами, а куратори перших курсів отримали заохочувальні цінні подарунки від адміністрації «КРОКу».

Дякуємо організаторам – департаменту зі студентських питань, Культурному центру, Студентській раді Університету, а також кураторам – наставникам груп:  Донцову Вадиму, Мельник Ірині, Шупило Анні, Степанченку Ігорю, Рачинському Дмитру, Коцур Марині, Гараніній Ользі, Тартаку Костянтину, Єловській Євгенії, Бикаленку Юрію, Святненку Євгенію, Барбон Олександрі та Матвієнку Тимофію.

Бажаємо всім наснаги до подальших звершень!

Презентація перший курсів Університету

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

10 листопада 2015 Новини та події

28 та 29 жовтня 2015 року в холі першого поверху Університету «КРОК» панувала атмосфера студентського свята Happy Halloween, організованого Студентською радою Університету під керівництвом Ковальчук Вікторії – голови студентського благодійного товариства «Серце в долоньках».

Уже стало гарною традицією, що саме цього дня наш Університет перетворюється на місце чарівних подій. Адже не щодня можна побачити гарну відьмочку та милого їжачка, які разом танцюють і роблять спільні фото. 

«КРОКівці» поринули в казковий світ: приміряли різні костюми та образи, знімали відео та  яскраві фото, малювали всілякі візерунки хною, співали та танцювали.

Особлива подяка за організацію та проведення заходу: Ковальчук Вікторії, Кисіль Анні, Харчук Валентині, Пєфтієву Миколі, Степанченку Ігорю, Мельник Ірині, Заярній Ніні, Кисіль Анастасії, Отрошенко Ксенії, Полозюку Роману, Притулі Владиславу, Горкушину Олександру, Мацкевич Вікторії, Крайовій Тетяні.

10 листопада 2015 Новини та події

Продовжує діяти і збирати довкола себе небайдужих «КРОКівців» проект Студентської ради «Іскра запалює полум’я, а крапля крові запалює життя».

29 жовтня  2015 року чотири  студенти –  

Рачинський Дмитро (2 курс, ЮФ),  
Степанченко Ігор (3 курс, ЮФ),  
Рось Богдан (2 курс, ЮФ),  
Січевлюк Антон (2 курс, ФМВ) –

здали два  літра крові в Київському міському центрі крові.

Запрошуємо і Вас взяти участь у проекті, спрямованому на допомогу якомога більшій кількості людей, зокрема дітям і пораненим воїнам. Пам’ятайте, що на Вашу допомогу дуже чекають. Віримо, що Ви не залишитеся осторонь. А ми допоможемо Вам дарувати надію і запалювати життя!

Умови участі незмінні:

1. Мати бажання допомогти людям, які цього потребують

2. Відповідати критеріям, необхідним для донорства: будь-яка практично здорова людина у віці від 18 до 60 років, якщо немає протипоказань. Люди з масою тіла менше 50 кг або зростом менше 150 см допускаються до донорства в індивідуальному порядку

3. Зв'язатися з керівниками проекту для отримання інформації за телефоном 093-978-80-11 (Степанченко Ігор) або в групі ВКонтакті

4. Прийти до пункту збору крові та здати її з такими ж донорами, як Ви.

Ми чекаємо на Вас!

Кличте друзів та знайомих, щоб робити добро РАЗОМ, адже це так просто!

10 листопада 2015 Архів оголошень

10 листопада запрошуємо студентів Університету та Коледжу взяти участь у чемпіонаті Університету з настільного тенісу, а також прийти та підтриматаи своїх друзів!

Початок о 15:00

09 листопада 2015 Новини та події

7 листопада 2015 року в Університеті економіки та права «КРОК» відбувся День відкритих дверей.

Гості Університету спілкувалися з проректором з навчально-наукової роботи (корпоративне управління) Наталією Василівною Наконечною, знайомилися з інформацією про підготовчі курси, а також дізнавалися про програми і додаткові можливості, що пропонуються вступникам. Також програмою Дня відкритих дверей була передбачена екскурсія навчальним закладом.

Сподіваємося, що відвідувачі були так само задоволені спілкуванням, як і організатори заходу.

Інформацію про наступні дні відкритих дверей шукайте на сайті або запитуйте за телефоном 044 455-57-57 (департамент зв'язків з громадськістю, каб. 316).

09 листопада 2015 Новини та події

Молодіжний освітній центр – це підрозділ Університету «КРОК», який проводить профорієнтаційну роботу в навчальних закладах Київської області та допомагає у виборі майбутньої професії і відповідної навчальної програми, а також надає інформацію про широкий спектр можливостей для студентів і випускників Університету «КРОК»

У жовтні директор центру Наталія Іванівна Панченко відвідала декілька районів Київської області з презентаціями. Зокрема, у Броварському районі спільно з тренером Лізою Крапівіною вона провела для школярів Лідерську школу.

А вже 30 жовтня Наталія Іванівна завітала на КВК учнів Баришівського району на тему «Обери майбутнє».

Нагадуємо, що домовитися про майстер-клас, профорієнтаційну зустріч, співпрацю або запросити представника МОЦ Ви можете за телефоном (044) 455-57-57

07 листопада 2015 Архів оголошень

7 листопада 2015 року розпочинають свою роботу підготовчі курси для учнів 9-х класів до ДПА-2016 і вступу в Коледж та для учнів 11-х класів до ЗНО-2016.

Триває реєстрація слухачів курсів в суботні групи на другий набір.

Детальна інформація та реєстрація за посиланням.

07 листопада 2015 Архів оголошень

7 листопада 2015 року запрошуємо відвідати Університет «КРОК» і Коледж економіки, права та інформаційних технологій, щоб дізнатися про підготовчі курси 2016 року, а також отримати інформацію про програми і додаткові можливості, що пропонуються вступникам. Також програмою Дня відкритих дверей передбачена екскурсія навчальним закладом.

Початок об 11:00. Реєстрація з 10:30 в холі Університету. Детальніше – за посиланням.

07 листопада 2015 Новини та події

6 листопада 2015 року відбулася урочиста церемонія вручення дипломів.

Вітаємо з отриманням дипломів випускників міжгалузевих магістерських програм: «Адміністративний менеджмент», «Бізнес-адміністрування», «Управління проектами», «Якість, стандартизація та сертифікація».

Зичимо, щоб знання, які Ви отримали в стінах Університету, сприяли Вашому кар'єрному зростанню, матеріальному благополуччю і особистому щастю! Бажаємо творчих успіхів і нових досягнень!
Цього року Ви отримали нові дипломи Університету «КРОК» та додатки до дипломів європейського зразка.

Університет «КРОК» запрошує всіх бажаючих продовжити навчання.
За детальною інформацією звертайтеся до Приймальної комісії: 455-57-57, кабінет 316.

Запрошуємо випускників долучитися до Асоціації випускників «КРОКу», яка дозволяє підтримувати зв’язки на основі спільних особистісних, професійних, персональних та суспільних цінностей тим, хто отримав освіту в нашому Університеті. Більше інформації можна дізнатися на офіційному сайті АВУ «КРОК»

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

06 листопада 2015 Архів оголошень

6 листопада 2015 року Коледж економіки, права та інформаційних технологій, Видавництво Кембриджського університету, Екзаменаційний департамент Кембриджського університету, офіційний дистриб’ютор видавництва в Україні компанія «Лінгвіст» та Всесвітня організація вчителів англійської мови IATEFL запрошують викладачів англійської мови на методичний семінар «Екзамени з англійської мови. Критерії оцінювання та підготовка»

Місце проведення: Університет «КРОК» (вул. Лагерна, 30–32), аудиторія 120. Початок о 14:00.

Зареєструватися на семінар можна за посиланням.

Під час реєстрації та на перерві буде працювати книжкова виставка, організована компанією «Лінгвіст». Ви також матимете можливість поспілкуватися з представниками екзаменаційних центрів Cambridge English.

Усі учасники семінару отримають сертифікати.

05 листопада 2015 Архів оголошень

Час переглянути свої паперові архіви, щоб з користю позбавитись макулатури, адже 5 та 6 листопада відбудеться традиційна екоакція «День врятованого дерева»!

Кожен «КРОКівець» матиме можливість зробити практичний внесок у захист навколишнього середовища, здавши будь-яку кількість використаного паперу. Адже всього 60 кг макулатури – це одне збережене від вирубки дерево. Вся зібрана макулатура буде передана на вторинну переробку

Акція триватиме 5 та 6 листопада 2015 року з 8:20 до 16:00 перед центральним входом до Університету «КРОК». Приєднуйтеся! Будьмо екологічнішими!

Організатори: Екологічний клуб однодумців «ЛОТОС» і Коледж економіки, права та інформаційних технологій

Сторінка 1 з 2
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Найближчі проекти та події » Архів (Незабаром) » Фільтрувати матеріали за датою: листопада 2015