Фільтрувати матеріали за датою: червня 2015 — Університет «КРОК»

Минулі події

30 червня 2015 Архів оголошень

30 червня 2015 року в приміщенні актової зали Київського національного університету ім. Тараса Шевченка відбудеться З’їзд представників юридичних вищих навчальних закладів та наукових установ.

Мета заходу – забезпечення реалізації частини другої статті 131 Конституції України, статті 12 Закону України «Про Вищу раду юстиції» та пункту 2 частини першої статті 92 Закону України «Про судоустрій і статус суддів», беручи до уваги пункт 4 розділу II «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про забезпечення права на справедливий суд», і створення умов для добору кандидата до Вищої ради юстиції з числа суддів або суддів у відставці.

27 червня 2015 Архів оголошень

27–28 червня 2015 року студенти візьмуть участь у цікавому і пізнавальному проекті. Мова йде про Школу студентського активу, що має на меті формування організаторських здібностей, розвиток талантів, підтримку ініціатив, роботу в команді тощо. Крім цього, на студентів чекають майстер-класи, квести, різноманітні конкурси, екскурсії, спортивні змагання.

24 червня 2015 Архів оголошень

Шановні студенти, співробітники та відвідувачі Університету «КРОК»!

24 червня 2015 року вільний допуск у корпус та робота всіх підрозділів розпочнуться о 14:30 після завершення ЗНО з географії

23 червня 2015 Архів оголошень

23 червня 2015 року Клуб успішних викладачів запрошує на 2 корисних та актуальних тренінги для викладачів, учителів, тренерів і коучів:

22 червня 2015 Архів оголошень

Шановні студенти, співробітники та відвідувачі Університету «КРОК»!

22 червня 2015 року вільний допуск у корпус та робота всіх підрозділів розпочнуться о 15:00 після завершення ЗНО з фізики

19 червня 2015 Архів оголошень

Шановні студенти, співробітники та відвідувачі Університету «КРОК»!

19 червня 2015 року вільний допуск у корпус та робота всіх підрозділів розпочнуться о 14:30 після завершення ЗНО з історії України

18 червня 2015 Новини та події

Нарешті довгоочікувана поїздка для студентів Коледжу відбулася! Вона розпочалася 4-го і тривала до 7-го червня 2015 року. Кілька днів студенти груп «Фінанси і кредит – ексклюзив», «Правознавство» та по декілька найактивніших представників інших груп 1-го курсу в супроводі кураторів Лесі Олександрівни, Наталії В’ячеславівни та Мирослави Олександрівни могли насолоджуватися атмосферою Львова – унікального міста, де поєднуються культури Сходу і Заходу.

О 6-й ранку 5 червня «колежани» прибули до місця призначення. Уже під час 10-хвилинної пішої прогулянки студенти могли спостерігати чудові зразки української, польської, вірменської, єврейської, німецької, австрійської та інших культур в архітектурі міста та зрозуміли, що Львів – це прихована перлина Європи, яку поволі відкриває для себе світ.

Першого дня була запланована екскурсія містом. Студенти відвідали різні місця Львова. Спочатку прогулювалися Площею Ринок, яка протягом 500 років залишається центром політичного, громадського, культурного і торгового життя міста, серцем Львова, історичним початком європеїзації України. Далі вони відвідали Львівський оперний театр – архітектурну перлину Львова в стилі неоренесансу. Потім студенти мали можливість побачити деякі з найстаріших місць – Вірменську вулицю та Італійське подвір’я – і познайомитися з підземеллям стародавнього Львова.

Наступного дня відбулася екскурсія центром старого міста. «Колежани» відвідали одне з найважливіших місць Львова – Львівську ратушу, вежа якої має висоту 65 метрів та є найвищою в Україні.

У вільний час усі студенти трималися разом і ознайомилися з багатьма іншими цікавими місцями. Одне з них – майстерня шоколаду. Наші мандрівники могли спостерігати процес виробництва справжнього львівського шоколаду ручної роботи, а також відвідали маленьку кав’ярню, де скуштували гарячий шоколад і вишукану каву.

Крім того, студенти побували в ресторані «Масонська ложа», який є найдорожчим закладом Західної України. Там вони відкрили для себе таємничий світ масонства з його знаками та символами.

Уся поїздка була насичена яскравими емоціями. Студенти були в захваті від теплоти міста. Тож, Львове, КЕПІТ ще обов’язково повернеться до тебе!

18 червня 2015 Новини та події

Протягом тижня з 8 червня 2015 року учні київських шкіл брали участь у проекті «Media Week». Організували його Київський ліцей бізнесу і медіа-група «KMG», зокрема її координатор фотограф Владислава Боброва. Учасникам проекту пропонувалися різні тренінги та майстер-класи в галузі фотографії від членів медіа-групи. Також у юних медійників була чудова можливість попрактикуватися у зйомці та попрацювати з професійними моделями.

Вулична зйомка проходила в парку «Нивки» під керівництвом Владислави Бобрової. Студійна зйомка відбувалася в приміщенні студії-партнера «XXL». Керував роботою школярів фотограф Владислав Булгаков.

Учасники «Media Week» отримали сертифікати про закінчення проекту та подарунки від організаторів.

17 червня 2015 Новини та події

3 червня 2015 року в стінах Університету «КРОК» відбулась І-ша Звітно-виборча конференція Студентського наукового товариства Коледжу економіки, права та інформаційних технологій, на якій було представлено звіт про роботу та обрано новий склад товариства.

Вітаємо з обранням:

  • Пижова Олександра – голову Студентського наукового товариства
  • Воробйова Олександра – голову секції правових наук
  • Батуріну Ольгу – голову секції економічних наук
  • Десятнюк Інну – голову секції інформаційних технологій
  • Бабенко Юлію – голову секції наук загальноосвітньої підготовки
17 червня 2015 Новини та події

Три роки поспіль Коледж економіки, права та інформаційних технологій плідно співпрацює з волонтерською організацією «Спільнота Святого Егідія» і молодіжним рухом «Молодь за мир». Багато важливих справ зроблено студентами КЕПІТу завдяки цій співпраці. Одна з них – створення волонтерської музичної групи «FD» («FORCE the DREAM»). Протягом року група кілька разів виступала на благодійних заходах, новорічних та різдвяних святах для малозабезпечених людей.

31 травня групі запропонували виступити на фестивалі авторської пісні «Play music – stop violence» в італійській столиці Римі в якості особливого гостя. Цей захід дуже популярний в Італії і направлений на протидію насиллю, війні, расизму та жорстокості через мову музики.

Авторська пісня української групи «FD» «MY MOTHER – UKRAINE» справила велике враження на публіку, адже італійці добре знають про воєнні дії в Україні. Мовою пісні наша молодь вкотре заявила Європі про своє бажання жити в мирі на вільній землі.

Даючи інтерв'ю перед концертом, учасники групи підкреслили, що, незважаючи на жахливу війну, молодь України вірить в майбутнє і прагне змінити світ на краще.

Коледж пишається своїми вихованцями – студентами ІІ курсу Бутенко Марією, Ященко Юлією та Кудряшовим Євгенієм, які пропагують мир в Європі, виявляють свій патріотизм та небайдужість.

17 червня 2015 Новини та події

16 червня в спеціалізованій школі № 85 м. Києва психолог Анна Сазонова-Беньковська для студентів-психологів з Університету «КРОК» провела майстер-клас з правопівкульного малювання.

Правопівкульне малювання – це не просто інструмент для створення прекрасних творчих робіт, а й ціла система, що допомагає людям змінювати своє життя, розкривати потенціал, нові можливості й дивитися на ситуації під іншим кутом.

17 червня 2015 Новини та події

З 8 червня розпочалась ознайомча практика студентів 2 курсу заочної форми навчання напряму підготовки «Психологія».

Студенти, які проходять практику в спеціалізованій школі № 85 м. Києва, під керівництвом шкільного психолога Анни Сазонової-Беньковської знайомляться з психологічними методами та інструментами, які допомагають всебічному розвитку учнів.

15 червня студенти-психологи вивчали техніку «Акватипія», яка розвиває уяву та фантазію, дозволяє стати більш розкутими. Акватипія – один з видів арт-терапії. Це імпровізація на тему вільної плями, захоплююче заняття навіть для того, хто не вміє малювати – від дітей 3 років до дорослих людей різного віку. 

17 червня 2015 Архів оголошень

Шановні студенти, співробітники та відвідувачі Університету «КРОК»!

17 червня вільний допуск у корпус та робота всіх підрозділів розпочнуться о 14:00 після завершення ЗНО з біології

16 червня 2015 Новини та події

12 червня 2015 року 15 активістів «КРОКу» побували на державному підприємстві «Антонов», де відвідали музей з метою ознайомлення з флагманським вітчизняним підприємством у сфері авіабудування.

Для «КРОКівців» була проведена цікава екскурсія, присвячена легендарному конструктору Олегу Костянтиновичу Антонову (літакобудівник, один із провідних авіаконструкторів, доктор технічних наук, академік). Антонов є одним з основоположників планеризму. Він створив близько 30 типів планерів, у тому числі і серійні.

Під керівництвом Антонова розроблено транспортні літаки Ан-8, Ан-12, Ан-22, Ан-26, Ан-32, Ан-72, Ан-124, багатоцільові літаки Ан-2, Ан-14, Ан-28, що здатні базуватися на непідготованих смугах довжиною до 550 метрів, пасажирські літаки Ан-10, Ан-24, суцільнометалеві планери А-11, А-13, А-15, мотопланер Ан-13, ракетний планер А-17, безпілотний літальний апарат і дельтаплани серії «Славутич». Також під керівництвом Олега Костянтиновича розроблено систему автоматизованого проектування транспортних літаків, запроваджено клеєзварні з'єднання і композиційні матеріали, розвинено методи авіабудівної економіки.


16 червня 2015 Новини та події

10 червня 2015 року Студентська рада Університету організувала і провела для студентів «КРОКу» тренінг з надання першої медичної допомоги. Тренером виступив голова Студради юридичного факультету Степанченко Ігор.

У заході взяли участь 15 студентів, які вивчали, як поводити себе під час евакуації, надавати першу допомогу при інсульті та інфаркті, робити бандаж, накладати джгут, допомагати при серцевому нападі, опіках, тепловому ударі.

Учасники тренінгу залишилися задоволені отриманими знаннями.


16 червня 2015 Новини та події

2 червня 2015 року в червоному корпусі Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулась відкрита лекція «Introduction to law of the EU».

Спікерами на заході були пан Йоханес Айгнер – заступник посла Австрії в Україні, що розповів про основні засади європейського права, джерела його формування, співвідношення європейського права та законодавчих систем окремих країн ЄС, а також про вплив міжнародних організацій і установ на формування європейського права, та пані Лариса Антощук – директор Палати податкових консультантів, партнер ЮФ «Такс Терра», яка говорила про можливості для започаткування бізнесу на території Європи, про навчання та роботу в ЄС, систему оподаткування, податкові ризики, способи їх уникнення та мінімізації.

Активну участь у заході взяли студентка юридичного факультету Університету економіки та права «КРОК» Лілія Лавренюк і студент Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Олександр Воробйов.

16 червня 2015 Новини та події

В Університеті «КРОК» триває проект «Іскра запалює полум’я, а крапля крові запалює життя». Небайдужі «КРОКівці» беруть в ньому участь, щоб подарувати надію і допомогти людям, які потребують переливання крові. Багато з тих, хто вже здавав кров у рамках проекту, знову до нього долучаються.

Так, 4 червня 2015 року повторно стали донорами, здавши півтора літра крові у Київському міському центрі крові:

  • Олександр Карапетян – співробітник Університету «КРОК»;
  • Дмитро Рачинський – студент 1 курсу ЮФ («Правознавство»);
  • Поліна Костиря – друг та активістка «КРОКу».

Закликаємо усіх не залишатися осторонь від дуже важливої студентської ініціативи та приєднуватися до проекту!

Зробити це просто, потрібно лише:

  1. Мати бажання допомогти людям, які цього потребують
  2. Відповідати критеріям, необхідним для донорства: будь-яка практично здорова людина у віці від 18 до 60 років, якщо немає протипоказань. Люди з масою тіла менше 50 кг або зростом менше 150 см допускаються до донорства в індивідуальному порядку
  3. Зв'язатися з керівниками проекту для отримання інформації за телефоном 093-978-80-11 (Степанченко Ігор) та в групі ВКонтакті
  4. Прийти до пункту збору крові та здати її з такими ж донорами, як Ви.

Ми чекаємо на Вас! Кличте друзів та знайомих, щоб робити добро РАЗОМ!


15 червня 2015 Новини та події

11 червня 2015 року студент Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Свечніков Руслан, який пройшов відбірковий тур огляду-конкурсу художньої самодіяльності «Україна – єдина країна» серед студентів ВНЗ І–ІІ рівнів акредитації м. Києва, виборов можливість виступати разом з іншими представниками коледжів перед особовим складом 101 Окремої бригади охорони генерального штабу Збройних сил України.

Вітаємо Руслана! Поки у нас є така наполеглива молодь, ми можемо бути спокійні за майбутнє країни. Слава Україні!

15 червня 2015 Новини та події

Ми лежали в холодній землі.
Ми сто років сиділи у схроні.
Я пропав би в цій повній імлі,
Якби не твої долоні.
Ми забули свої голоси.
Ми ставали схожі на тишу.
Я щоночі у Бога просив,
Щоб мене не залишив...

5 червня 2015 року студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій відвідали центральний військовий госпіталь. На кошти, які були зібрані в рамках акції «З Україною в серці! Єдині назавжди!», студенти закупили потрібні матеріали (дієтичні продукти харчування, медикаменти) і передали пораненим. Спілкуючись з бійцями, вони намагалися їх підтримати, підбадьорити.

Госпіталь відвідали: Бобков Олексій, Попов Денис (ОПСІК, І курс), Арбузов Костянтин (РПЗ, І курс), Поварчук Альона (РПЗ, ІІ курс), Гольцева Аліна (Правознавство, ІІІ курс), заступник директора Коледжу з виховної роботи Чепіга Лідія Михайлівна. Супроводжували студентів волонтери – викладач історії Хорошенюк Андрій Павлович та випускник Університету Галак Костянтин.

15 червня 2015 Новини та події

З 1 по 5 червня 2015 року у Чернівцях проходила чергова робоча зустріч учасників проекту «Темпус» «Мережа випускників-підприємців» (EANET), в якому беруть участь провідні університети Німеччини, Нідерландів, Грузії, Молдови, Румунії та України.

Під час зустрічі оргкомітету учасники проекту представили свій досвід зі створення асоціацій випускників-підприємців, обговорили проблеми та виклики проекту, запланували ключові активності на наступні 6 місяців, а також взяли участь у трьохденному семінарі-тренінгу, який провели Michael Tuguntke і Anoesjka Timmermans (Нідерланди) та Oliver Schmidt (Німеччина).

13 червня 2015 Архів оголошень

Шановні студенти!

13 червня 2015 року запрошуємо вас до участі у заході «КРОК-КВЕСТ: 4 стихії» (парк «Нивки»). Команди-учасниці мають пройти квест, взяти участь у змаганнях із борошном, влаштувати танцювальний «батл» і продемонструвати шоу веселих та кмітливих. На всіх чекають приємні подарунки та призи!

13 червня 2015 Архів оголошень

13 червня 2015 року запрошуємо всіх на ALUMNI-МАРАФОН-VI+!

Нагадуємо, що наші МАРАФОНи – це не лише чудова платформа для саморозвитку та насиченого дозвілля, а й можливість знайти нових друзів і партнерів!

12 червня 2015 Архів оголошень

Шановні студенти, співробітники та відвідувачі Університету «КРОК»!

12 червня вільний допуск у корпус та робота всіх підрозділів розпочнуться о 15:30 після завершення ЗНО з математики

10 червня 2015 Новини та події

«КРОКівці» продовжують опановувати основи журналістського ремесла. 10 червня 2015 року відбулося чергове заняття  Школи журналістики. Цього разу студенти вчилися копірайтингу, майстер-клас з якого охоче погодилася провести Ірина Ященко, представник прес-центру Руслани Лижичко.

10 червня 2015 Новини та події

Університет «КРОК» пропонує школярам та студентам безліч можливостей отримати додаткові знання. Наші випускники – успішні фахівці своєї справи, яких ми з радістю залучаємо, як спікерів, для проведення тренінгів та майстер-класів.

9 червня Олексій Ястребов, випускник Університету «КРОК» напряму підготовки «Психологія», взяв участь у проекті‪ MediaWeek, організованому cтудентською проектною групою SPG для школярів Спеціалізованої школи № 85.

Дякуємо Олексію за тренінг для учнів з особистісного розвитку.

10 червня 2015 Архів оголошень

Шановні студенти, співробітники та відвідувачі Університету «КРОК»!

10 червня вільний допуск у корпус та робота всіх підрозділів розпочнуться о 14:00 після завершення ЗНО з англійської мови

09 червня 2015 Архів оголошень

Шановні докторанти, аспіранти та здобувачі!

9 червня о 17:30 в актовій залі Університету розпочнеться відкритий семінар-лекція Крутова В.В. на тему: «Основи розвитку свідомості людини та управління мисленням»

Для отримання сертифікатів про участь у семінарі-лекції необхідно подати заявку до 08.06.2015 на електронну адресу [email protected]

09 червня 2015 Новини та події

9 червня 2015 року в актовій залі Університету «КРОК» відбувся відкритий семінар-лекція Василя Васильовича Крутова. Тема зустрічі: «Основи розвитку свідомості людини та управління мисленням».

09 червня 2015 Новини та події

9 червня 2015 року «КРОКівці» відвідали наступне заняття Школи журналістики – проекту неформальної освіти, який проходить в Університеті.

09 червня 2015 Новини та події

6 червня 2015 року за участю мера Києва Віталія Кличка в парку «Нивки» відбувся екофестиваль, на якому було презентовано проект першого в Україні інноваційного екопарку «Нивки».

09 червня 2015 Новини та події

5 червня Студентська рада юридичного факультету провела брейн-ринг «Ерудит КРОКУ». У грі взяли участь 5 команд, до складу яких ввійшло 20 студентів.

Учасники, отримуючи задоволення від захоплюючої гри, активно демонстрували свої інтелектуальні здібності.

09 червня 2015 Архів оголошень

Шановні студенти, співробітники та відвідувачі Університету «КРОК»!

9 червня вільний допуск на 2-й поверх та частину 1-го поверху (від ауд. 116-1), а також в касу розпочнеться о 14:30 після завершення додаткової сесії ЗНО з української мови та літератури

08 червня 2015 Новини та події

3 червня 2015 року в Університеті «КРОК» відбулось третє засідання Туристичної вітальні в цьому навчальному році. Тема зустрічі: «Древній Київ у «Парку Київська Русь» як туристична родзинка світового рівня».

У гості до «КРОКівців» завітала Коваль Наталія, керівник відділу з розвитку центру «Парк Київська Русь» – унікального осередку подієвого туризму, культури й історії.

Зустріч урочисто відкрили студенти 1 курсу напряму підготовки «Туризм» Університету «КРОК» Кіцмен Вікторія та Цибенко Марія.

До присутніх з вітальним словом звернулась декан факультету економіки та підприємництва Кахута Надія Дмитрівна, яка наголосила на важливості проведення подібних заходів і подякувала кафедрі туризму за цікавий практико-орієнтований проект «Туристична вітальня», який збирає «КРОКівську» родину.

Завідувач кафедри туризму Мелько Людмила Федорівна підсумувала роботу протягом навчального року за проектом, що реалізується у рамках програми «Школа професійного зростання» для майбутніх фахівців туристичної сфери. Вона зазначила, що завдяки Туристичній вітальні студенти мали можливість не лише дізнатися про осередки сільського зеленого, спортивно-оздоровчого, подієвого туризму в Україні, а й познайомитися з цікавими особистостями, фахівцями своєї справи, серед яких Череп Микола та Триліс Володимир.

Пані Наталія, представник «Парку Київська Русь», з великою любов’ю та знанням справи розповіла про свій центр як унікальний осередок подієвого, фестивального туризму на Київщині, який вже сьогодні є туристичним брендом України. Надзвичайно цікаво було послухати про історію створення парку, різноманітний спектр заходів, а головне – про відданих справі людей, які створюють унікальне середовище «живої» історії та культури. Студентів і співробітників, що прийшли на зустріч, пані Наталя запросила відвідати парк, а за бажанням стати волонтерами та допомагати в організації заходів.

На зустрічі були присутні студенти 1 курсу напряму підготовки «Туризм», студенти факультетів економіки та підприємництва і міжнародних відносин, юридичного факультету, Коледжу економіки, права та інформаційних технологій, активісти Студентської ради Університету «КРОК», співробітники, а також гості. Зокрема, серед почесних гостей – Вертегел Андрій Григорович, президент громадської організації «Київський слов’янський університет».

Пані Наталія провела вікторину на краще знання історії Київської Русі. П’ять студентів-переможців отримали право на безкоштовне відвідування парку.

З більш детальною інформацією про «Парк Київська Русь» можна ознайомитися на сайті www.parkkyivrus.com


08 червня 2015 Новини та події

28 травня 2015 року в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій відбувся вже традиційний «Концерт для батьків», приурочений до Міжнародного дня сім'ї в рамках святкування Дня народження Університету.

На світі білому єдина,
Як і Дніпрова течія,
Домашнє вогнище родинне –
Оселя наша і сім'я

Адміністрація Коледжу, куратори запросили на свято батьків студентів, щоб висловити їм вдячність за допомогу в навчально-виховному процесі, відзначити та вручити подяки за постійну підтримку, розуміння та небайдужість у створенні ефективних умов для виховання наших дітей.

Дуже приємно було зустріти в залі цілі родини – з братами та сестрами, бабусями та маленькими дітьми. Ведучими концерту стали студенти І курсу, Міс та Містер Коледжу 2015 року Коваль Владислава і Віштал Леонтій. Вони на відмінно впоралися з відповідальною роллю.

Батьки мали можливість побачити на сцені своїх дітей. Представники Студентської ради Коледжу у своїй постановці «Сімейна ідилія» під керівництвом Гольцевої Аліни розповіли про нелегкі будні сучасного студентства і отримали в нагороду гучні аплодисменти.

Висловлюємо щиру вдячність адміністрації Університету та Коледжу за створення сприятливих, комфортних і теплих умов для навчання, розвитку та підтримки сімейних цінностей у сьогоднішніх непростих соціальних і політичних умовах.


06 червня 2015 Архів оголошень

Запрошуємо дізнатися інформацію про особливості вступу в 2015 році, нюанси нового Закону України «Про вищу освіту», ознайомитися зі спеціальностями Коледжу та напрямами підготовки в Університеті, а також поспілкуватися з представниками Приймальної комісії.

Також програмою Дня відкритих дверей передбачена екскурсія навчальним закладом.

Початок об 11:00. Реєстрація з 10:30 в холі Університету

04 червня 2015 Новини та події

Ректорська екскурсія завершилася, а «КРОКівці» продовжують ділитися приємними спогадами про подорож та активно обмінюються фотографіями. Щоб визначити та відзначити авторів найкращих фото, департамент зі студентських питань вирішив провести фотоконкурс.

Протягом 22–31 травня до студентської онлайн-газети «KROK Times» надходили конкурсні фотографії. Для прийняття рішення про найкращу роботу було створено журі. Оскільки якісних та яскравих фотографій виявилося декілька, журі вирішило відзначати роботи аж у 8 номінаціях.

Отже, перемогу в номінаціях здобули:

  • Прилипко Ксенія – найяскравіше фото
  • Коцур Марина – корпоративне фото
  • Атрощенко Георгій – найпозитивніше фото
  • Мельник Ірина – заворожуюче фото «Світ моїми очима»
  • Зирянов В’ячеслав – нестандартне фото
  • Степанченко Ігор – змістовне фото
  • Лавренюк Лілія – натхненне фото
  • Бацкова Дар’я – динамічне фото

Призові місця посіли:

  • Прилипко Ксенія – 1 місце
  • Мельник Ірина – 2 місце
  • Степанченко Ігор – 3 місце

Приз глядацьких симпатій отримав Атрощенко Георгій.

Вітаємо переможців та всіх учасників конкурсу!

04 червня 2015 Новини та події

2 червня в Університеті «КРОК» стартував унікальний освітній проект «Школа журналістики». Цей практико-орієнтований проект спрямований на створення умов для отримання студентами Університету та Коледжу знань і компетенцій у сфері журналістики.

Під час роботи Школи студенти відвідуватимуть майстер-класи відомих журналістів, які взялися крок за кроком навчати їх володінню, збору, обробці та висвітленню інформації. У програмі заходу заплановані такі майстер-класи, як «Копірайтинг», «Газетні репортажі та інтерв’ю», «Новини», «Video та Photoproduction», «SMM».

Також «КРОКівці» візьмуть участь у тренінгах особистісного розвитку (цілепокладання, командоутворення, ораторське мистецтво), що допоможуть їм стати більш впевненими та організованими. Паралельно учасники відвідають редакції відомих видань та побувають на одному з українських телеканалів.

Перший тренінг з командоутворення, який провела Єлизавета Крапівіна, пройшов жваво та виявився змістовним. Учасники настільки занурилися в атмосферу, що 3 години заняття промайнули мов 15 хвилин.

До вітального слова було запрошено Наталію Титаренко, директора департаменту зв’язків з громадськістю та реклами, яка побажала всім учасникам успіхів.

Навчання в Школі триватиме до 26 червня і завершиться захистом випускних робіт. Найкращі студенти, які активно проявлять себе протягом проекту, отримають приємні та корисні призи.

Зичимо учасникам творчої наснаги для підготовки власних робіт та бажаємо їм отримати максимум ефективних знань від проекту!

03 червня 2015 Архів оголошень

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас до участі 3 червня у Звітно-виборчій конференції Студентського наукового товариства Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Університету «КРОК»

Початок о 13:05, аудиторія 120

03 червня 2015 Архів оголошень

Шановні студенти, колеги та однодумці!

Запрошуємо взяти участь у зустрічі з працівниками унікального осередку  подієвого туризму, центру культури й історії «Парк Київська Русь», яка відбудеться 3 червня в актовій залі Університету «КРОК». Початок о 14.30.

Тема зустрічі: Древній Київ у «Парку Київська Русь» як туристична родзинка світового рівня.

Чекаємо на Вас!

03 червня 2015 Новини та події

2–3 червня 2015 року відбулося вручення сертифікатів від «Корпорації ПАРУС» студентам ІІ курсу Коледжу економіки, права та інформаційних технологій за результатами проходження виробничо-імітаційної (комп'ютерної) практики. Керівниками цієї практики були висококваліфіковані викладачі Коледжу: Хорошенюк А.П., Азоян А.А., Романович Н.В., Гофман М.О., Карпенко М.О., Тульчинська Д.М., Полєтаєв В.В., Українець І.В., Пазєєва Г.М.

02 червня 2015 Новини та події

Центр міжнародних проектів НДІ прикладних інформаційних технологій опублікував рейтинг університетів України III і IV рівнів акредитації «Топ-200 Україна», у якому «КРОК» став кращим серед приватних вищих навчальних закладів нашої країни.

Рейтинг «Топ-200 Україна» формується на підставі індикаторів прямого вимірювання, експертного оцінювання якості підготовки випускників вишів представниками роботодавців і академічного співтовариства, а також із використанням міжнародних наукометричних і веб-метричних даних.

Варто нагадати, що в минулому році згідно з цим рейтингом наш Університет посідав друге місце серед недержавних ВНЗ. Цього ж року «КРОК» не поступився жодному українському приватному вишу, виборовши перше місце. А загалом серед 200 кращих ВНЗ України, представлених у рейтингу, Університет зайняв 59 місце.

Вітаємо Університет «КРОК» та усіх, хто причетний до його успіхів, і бажаємо не зупинятися на досягнутому та гідно утримувати лідерство в освітній галузі!

02 червня 2015 Новини та події

Викладачі кафедри психології взяли участь у Другому всеукраїнському конгресі з організаційної та економічної психології, який відбувся 28–30 травня 2015 року в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка.

Організатори Конгресу – лабораторія організаційної психології Інституту психології імені Г.С. Костюка НАПН України й Українська асоціація організаційних психологів та психологів праці.

02 червня 2015 Новини та події

Романтика туристичних подорожей, походів завжди приваблює активних і спраглих до нових вражень людей. Особливо це стосується молоді. А попереду літо – час подорожей і пригод!  І саме напередодні цієї яскравої пори, 27 травня, в Університеті «КРОК» пройшла зустріч в рамках проекту кафедри туризму «Туристична вітальня». Тема зустрічі: «Туристичний клуб «Університет» –  осередок активного оздоровчого туризму».

Розказати про клуб до «КРОКу» завітав його керівник Триліс Володимир Васильович – еколог, кандидат біологічних наук, експерт Всеукраїнської асоціації активного і екологічного туризму, майстер спорту зі спортивного туризму.

До присутніх на заході з вітальним словом звернулась Мелько Людмила Федорівна, яка розказала про важливість проекту «Туристична вітальня» для популяризації туризму, різноманітних його видів в Україні і світі. Вона наголосила, що зустріч присвячена спортивно-оздоровчому туризму.

Пан Володимир перезентував діяльність туристичного клубу «Університет», із захопленням розказавши про його багаторічну історію, відзначив важливість тренувань для здійснення туристичних походів, продемонстрував фотопрезентацію про найбільш популярні маршрути членів клубу не лише в Україні, а й у Грузії, Чорногорії, Росії, Туреччині, Непалі, Марокко та інших країнах.

Надзвичайно цікаво було послухати про клубні традиції, про клуб як осередок справжньої дружби та взаємодопомоги.

Участь у заході взяли студенти 1 курсу напряму підготовки «Туризм», студенти факультету економіки та підприємництва на чолі з деканом Кахутою Надією Дмитрівною, представники екологічного клубу «ЛОТОС», студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій зі своїм наставником – директором коледжу Сумбаєвою Людмилою Петрівною та ін.

Гості заходу були запрошені до участі в роботі клубу і виявили бажання здійснити похід вихідного дня.

З діяльністю туристичного клубу «Університет» можна ознайомитися на сайті www.tourclub.kiev.ua

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Найближчі проекти та події » Архів (Незабаром) » Фільтрувати матеріали за датою: червня 2015