Фільтрувати матеріали за датою: квітня 2022 — Університет «КРОК»

Минулі події

29 квітня 2022 Архів оголошень

Шановні вступники,
звертаємо Вашу увагу, що прийом документів до аспірантури подовжено до 29 квітня 2022 року.

28 квітня 2022 Новини та події

Шановні студенти!
Для зручності проведення оплат за навчання, проживання в гуртожитку та інші послуги, було створено qr-код.

27 квітня 2022 Новини та події

26 квітня 2022 року Андрій Лотарєв, начальник управління міжнародного співробітництва, та Анна Дробина, керівник проєктів та програм, взяли участь у заході Open Day Event, організатором якого виступила мережа Businet.

27 квітня 2022 Новини та події

19-23 квітня 2022 року відбувся навчальний візит та тренінг в Університеті Туріба, м.Рига (Латвія) у рамках проєкту «Синергія освітніх, наукових, управлінських та промислових компонентів для управління кліматом та запобігання зміні клімату/ CLIMAN».

26 квітня 2022 Архів оголошень

Шановні колеги!
26 квітня 2022 року на базі Університету «КРОК» відбудеться Наукова конференція «Сучасний менеджмент організації: витоки, реалії та перспективи розвитку».

22 квітня 2022 Новини та події

Сьогодні відбулася зустріч-презентація студентів Фахового коледжу Університету «КРОК» присвячена світлому й найвеснянішому Великодню. Студенти другого та третього курсів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» підготували презентації про те, як святкують Великдень у різних куточках нашої планети.

22 квітня 2022 Архів оголошень

Все буде Україна! Війна спробувала завадити вступу до магістратури з психології. Та ми – вперті й наполегливі, адже навчатися в магістратурі Університету «КРОК», ми впевнені, багато хто вважає за щастя (так, ми ще й скромні).

20 квітня 2022 Новини та події

«Секрет успіху в житті полягає в тому, аби їсти те, що вам подобається…» Секрет успіху у кожного свій. До прикладу, Марк Твен, який багато подорожував і навіть свого часу навідувався до України, вважав, що секрет успіху в житті полягає в тому, аби їсти те, що подобається.

20 квітня 2022 Новини та події

Шановні студенти!
Незабаром чудове свято Великдень. Обов'язково слід створити для своєї родини затишну атмосферу.

20 квітня 2022 Новини та події

Здається, що вже знаєте майже усе? Багато працюєте? Впевнені в очікуваних результатах, бо вже маєте вищу освіту, а може і не одну? Але наче чогось не вистачає, аби встигнути за дедлайнми, зрозуміти, наскільки важливим є те, що робите, нарешті, усвідомити, що проєкти можуть бути не лише спільними, комерційними, соціальними, волонтерськими, освітніми, але і власними, тобто абсолютно унікальними? Здається, що зараз вчитися не на часі? Бо хто зна що буде далі та й наразі вже задіяні в багатьох проєктах? Попри все, життя триває. 

20 квітня 2022 Новини та події

Черговий випуск «Open Talk» було відзнято за декілька діб до нападу росії. Цього разу випуск молодіжного інтелектуально-розважального ток-шоу «Open Talk» присвячено тінейджерам, їх турботам та хвилюванням.

20 квітня 2022 Новини та події

Відповідно до концепції освітньої діяльності Університету «КРОК» та з метою постійного вдосконалення змісту освітніх програм, Університет «КРОК» презентує для суспільного обговорення проєкт оновленої освітньо-професійної програми «Менеджмент організацій» другого рівня вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» за спеціальністю 073 «Менеджмент».

20 квітня 2022 Новини та події

Впродовж декількох тижнів у Коледжі тривають організаційні збори зі студентами випускних курсів.

20 квітня 2022 Новини та події

Відповідно до концепції освітньої діяльності Університету «КРОК» та з метою постійного вдосконалення змісту освітніх програм, Університет «КРОК» презентує для суспільного обговорення проєкт оновленої освітньо-професійної програми «Менеджмент» другого рівня вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» за спеціальністю 073 «Менеджмент».

19 квітня 2022 Архів оголошень

Шановні студенти!
28 квітня 2022 року о 14:00 в Microsoft Teams відбудеться КОНКУРСНИЙ відбір студентів Університету «КРОК» на програми мобільності (обміну).

19 квітня 2022 Новини та події

18 квітня 2022 року в Microsoft Teams відбувся інформаційний захід «Erasmus Day», організатором якого виступило управління міжнародного співробітництва, зокрема начальник УМС Лотарєв А.Г., керівник проєктів та програм Дробина А.О. та менеджер з адміністративної діяльності Євченко М.С.

18 квітня 2022 Архів оголошень

Шановні вступники! Все буде Україна! І вступу 2022 бути!
Інформація для вступників на бакалаврат у 2022 році.

18 квітня 2022 Архів оголошень

Мрієш провести навчальний семестр в Європі? Бажаєш дізнатися про програми мобільності (обміну), які пропонує Університет «КРОК»?

13 квітня 2022 Новини та події

Війна є дуже сильним чинником трансформації моральних цінностей. Кожен із нас відчув це одразу після усвідомлення факту – мирне життя залишилось в минулому.

12 квітня 2022 Новини та події

Війна не зупинить життя. Адже кожен з нас несе своє полум'я, щоб постала Велика Перемога України. Студентська молодь не виключення.

12 квітня 2022 Новини та події

Шановні студенти 1-3 курсів бакалаврату закладів вищої освіти, а також шановні студенти невипускних курсів коледжів!

08 квітня 2022 Новини та події

6 квітня 2022 року була проведена онлайн-зустріч консорціуму міжнародного проєкту ЄС Erasmus+ «Медіація: навчання і трансформація суспільства / MEDIATS».

07 квітня 2022 Новини та події

Шановні студенти,
партнерський університет ім.Миколаса Ромеріса (Вільнюс, Литва) пропонує Вам взяти участь у відборі на отримання державної стипендії від Республіки Литва на участь у програмі короткотермінового (семестрового) обміну («Short term (1-2 semesters) studies»).

06 квітня 2022 Новини та події

Шановні студенти та викладачі,
перепрошуємо за можливі технічні збої у роботі сайту Університету!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Найближчі проекти та події » Архів (Незабаром) » Фільтрувати матеріали за датою: квітня 2022