Управління проєктами в агробізнесі — Університет «КРОК»

Новини та події

Управління проєктами в агробізнесі

20 квітня 2022 Новини та події

«Секрет успіху в житті полягає в тому, аби їсти те, що вам подобається…» Секрет успіху у кожного свій. До прикладу, Марк Твен, який багато подорожував і навіть свого часу навідувався до України, вважав, що секрет успіху в житті полягає в тому, аби їсти те, що подобається.

За останні майже два місяці ми усі вимушені були «пристати на пропозицію» війни і дещо змінити наші смакові звички. І, погодьтеся, це не те «задоволення», яким хотілося б тішитися. Однак значно більше, ніж минулим, ми опікуємося майбутнім, і тому замислюємося над тим, наскільки будемо успішними за ознаками безпеки харчування у локальному сенсі та зміцнення продовольчої безпеки у національному масштабі? А перейнялися ми цими питаннями, як і лічить справжнім рушіям освіти, заздалегідь, створивши спеціальну освітню програму «Управління проєктами в агробізнесі».

Агробізнес – це величезна система, яка поєднує різні сфери економіки і комплекси галузей, взаємодія котрих забезпечує виробництво, переробку і збут продукції, виробленої на основі сільськогосподарської сировини. Це не лише виробники і переробники сільськогосподарської продукції, але і торгівельні мережі, представники різних видів інфраструктури, фінансових, біржових, інформаційних, консультаційних, освітніх та багатьох інших установ, а також органів різних гілок влади. Наразі вітчизняний агробізнес перебуває на продовольчі передовій і боронить не лише наші гастрономічні уподобання, але і тримає фронтири продовольчої безпеки багатьох країн світу. Сьогодні, як ніколи раніше, агробізнес є одним із драйверів економічного зростання. Відтак – саме зараз найкращий час для втілення своїх найамбітніших цілей не лише для тих, хто вже є представниками агробізнесу, але й тих, хто ще тільки планує долучитися зо царини «Агро».

Навчально-науковий інститут менеджменту та освіти дорослих Університету «КРОК» запрошує тих, хто вже має диплом спеціаліста або магістра з будь-якої спеціальності опанувати життєво необхідну освітню програму «Управління проєктами в агробізнесі» (спеціальність 073 «Менеджмент»).

 

Все буде Україна і вступ 2022 буде! Не проґавте і не зволікайте!

Дізнавайтеся більше: [email protected]

Тривалість навчання – 1 рік 4 місяці (3 семестри)

Початок занять – травень 2022

Оновлено: П'ятниця, 29 квітня 2022 11:18
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Управління проєктами в агробізнесі