Новий випуск «Open Talk» вже на нашому YouTube — Університет «КРОК»

Новини та події

Новий випуск «Open Talk» вже на нашому YouTube

20 квітня 2022 Новини та події

Черговий випуск «Open Talk» було відзнято за декілька діб до нападу росії. Цього разу випуск молодіжного інтелектуально-розважального ток-шоу «Open Talk» присвячено тінейджерам, їх турботам та хвилюванням.

Учасниками відеопроєкту стали: заступник директора Коледжу, викладачка, науковиця й просто чудова матуся підлітка Наталія Степаненко та її син-тінейджер Даня; директорка ННІ психології Університету «КРОК», кандидатка психологічних наук, доцентка, бізнес-тренерка та експертка з особистісного розвитку й теж прекрасна матуся підлітка – Ірина Сингаївська. Дистанційно до участі долучились також студенти I-II курсів Коледжу з власними відеозапитаннями.

Модерували зустріч чудові ведучі – кандидатка політичних наук, доцентка кафедри міжнародних відносин та журналістики, головний менеджер інформаційних медіа Університету, керівниця проєкту Тетяна Далявська та менеджер департаменту реклами та зв’язків з громадськістю, вокаліст Вокальної студії «КРОК», студент Валентин Янчарук.

Поза об’єктивом камери працювали – авторка ідеї проєкту та режисерка, заступник директора Коледжу, кандидатка політичних наук, доцентка кафедри міжнародних відносин та журналістики Ірина Рибак, керівник знімальної групи проєкту та режисер монтажу,проєктний лідер Школи медіа-контенту, студент Коледжу Олександр Куренков.

У результаті вийшла позитивна та змістовна зустріч, з надзвичайно цікавим спілкуванням учасників проєкту з проблематики, яка завжди на часі та не втрачає своєї актуальності.

Бажаємо приємного перегляду! І обов’язково – все буде Україна!

 

 
 
Оновлено: Четвер, 21 квітня 2022 16:10
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Новий випуск «Open Talk» вже на нашому YouTube