Що наше життя? Проєкт! Управління проєктами — Університет «КРОК»

Новини та події

Що наше життя? Проєкт! Управління проєктами

20 квітня 2022 Новини та події

Здається, що вже знаєте майже усе? Багато працюєте? Впевнені в очікуваних результатах, бо вже маєте вищу освіту, а може і не одну? Але наче чогось не вистачає, аби встигнути за дедлайнми, зрозуміти, наскільки важливим є те, що робите, нарешті, усвідомити, що проєкти можуть бути не лише спільними, комерційними, соціальними, волонтерськими, освітніми, але і власними, тобто абсолютно унікальними? Здається, що зараз вчитися не на часі? Бо хто зна що буде далі та й наразі вже задіяні в багатьох проєктах? Попри все, життя триває. 

І знаєте, що насправді є наше життя? Проєкт! То може має сенс зробити цей проєкт кращим? Де б Ви не були і що б не робили, тренд попиту на фахівців з управління проєктами впевнено перевищує пропозицію. І хтозна, можливо ідеї тих унікальних проєктів, які наблизять нашу перемогу, або тих, що будуть драйверами найуспішнішої версії вашого життя, вже генеруються саме тут? Чому ми так сміливо запрошуємо? Маємо перевірене понад двадцятирічним досвідом і сотнями історій успіху наших випускників і випускниць кредо: «Життя триває, допоки ми навчаємося».

Навчально-науковий інститут менеджменту та освіти дорослих Університету «КРОК» запрошує тих, хто вже має диплом спеціаліста або магістра з будь-якої спеціальності опанувати одну й найпопулярніших освітніх програм «Управління проєктами» (спеціальність 073 «Менеджмент»).

Все буде Україна і вступ 2022 буде! Не проґавте і не зволікайте!

Дізнавайтеся більше: [email protected]

Тривалість навчання – 1 рік 4 місяці (3 семестри)

Початок занять – травень 2022

 

Оновлено: Четвер, 21 квітня 2022 16:33
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Що наше життя? Проєкт! Управління проєктами