Фільтрувати матеріали за датою: травня 2016 — Університет «КРОК»

Минулі події

31 травня 2016 Архів оголошень

Запрошуємо 31 травня о 17:00 на чергову зустріч Клубу успішних викладачів TeachWell.

1-й майстер-клас «Управління персональною енергією й працездатністю»

Викладацька робота – дуже енергозатратна. А враховуючи навантаження, необхідність ще працювати вдома увечері й у вихідні – виснажлива.

Зниження працездатності й енергетичного потенціалу – явище дуже розповсюджене для сучасної людини, особливо жителя мегаполіса. Людський організм не здатний функціонувати подібно до машини, яку потрібно завести – і вона буде працювати, поки «завод» не скінчиться. Якщо ресурси використовувати неефективно, неминуче виникає загальне зниження працездатності. У підсумку люди вигорають, піддаються стресу й функціонують набагато гірше від їхніх реальних можливостей. Персональною працездатністю й енергією – фізичною, емоційною, розумовою і духовною – можна навчитися управляти.

Запрошуємо на майстер-клас «Управління персональною енергією й працездатністю» від Запорожець Тетяни Василівни, кандидата філософських наук, доцента кафедри управлінських технологій Університету «КРОК», бізнес-тренера.

2-й майстер-клас «Толерантність як елемент педагогічної майстерності викладача»

Що означає толерантність у роботі педагога? Дізнайтеся думку члена Клубу успішних викладачів Хорошенюка Андрія Павловича.

Спікер розкриє питання:

  • Толерантність у сучасному суспільстві та освіті
  • Толерантний простір
  • Поведінкові прояви толерантності викладача
  • Виховання толерантності в молоді – це шлях до гуманізації суспільства

Чекаємо на Вас 31 травня 2016 (17:00 – 19:50) в Унiверситеті «КРОК» (Київ, вул. Лагерна, 30–32)

Вартість участі (2 майстер-класи з кава-брейком): 80 грн. Для викладачів та випускників Університету «КРОК» участь безкоштовна

Реєстрація: goo.gl/forms/EJVPzWvCYq

31 травня 2016 Архів оголошень

31 травня в актовій залі Університету відбудеться урочисте вручення слухачам на базі 9-ти класів свідоцтв про закінчення підготовчих курсів департаменту довузівської підготовки

Початок о 18:00

Департамент довузівської підготовки запрошує на додаткові безкоштовні консультаційні курси

За додатковою інформацією з приводу підготовчих курсів звертайтеся – 044-455-57-11

31 травня 2016 Новини та події

Щороку в травні 50 найбільш активних студентів Університету вирушають у подорож до найгарніших куточків нашої країни. Уже третій рік поспіль «КРОКівці» відвідують Закарпаття, яке славиться неповторними місцями. Зокрема, національним парком «Синевир», що береже справжню перлину закарпатської України – Синевирське озеро. З 22 по 24 травня студентський актив «КРОКу» мав щастя насолоджуватися красою цих місць.

Студентів знову гостинно приймав ресторанно-готельний комплекс «Арніка». А насичена програма подорожі не поступалася минулорічним. Першого дня – знайомство у форматі speed dating, на якому учасники розповідали один одному найцікавіші факти про себе. А потім місцевий колорит та дуже смачна кухня, похід до озера Синевир та підняття в гори. 22 травня «КРОКівці» знову підкорили гору Озерна, де з гордістю розгорнули прапор нашого Університету.

Другий день подорожі студенти провели дуже активно – змагання з футболу, волейболу, більярду, настільного тенісу, подолання гірських доріг на велосипедах. Також цього дня вони провели захоплюючий квест на території бази. Завершився насичений день улюбленими піснями біля багаття.

Майже весь третій день студенти-мандрівники провели на екстремальних дорогах Закарпаття, які завели їх спочатку до центру реабілітації ведмедів Синевиру, а потім до канатної дороги.

Чарівні місця, надзвичайні краєвиди, щасливе спілкування з друзями – усе це збережеться в пам’яті студентів та на безлічі яскравих світлин. Ректорська екскурсія вдалася!

Студенти Університету «КРОК» пишаються своїм вишем, що дає змогу побачити Україну у всій її красі та величі, насолодитися найкращими місцями та ще більше полюбити рідну землю. «КРОКівці» висловлюють вдячність ректору Університету Сергію Михайловичу Лаптєву за чудову подорож, яка на довгі роки залишиться в їхніх серцях!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Ректорська - 2016

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

30 травня 2016 Новини та події

До захисту на засіданні Спеціалізованої вченої ради Університету К 26.130.04 подано кандидатську дисертацію Голуб Тетяни Іванівни

Тема дисертації:

  • «Державний протекціонізм в аграрному секторі економіки в умовах членства України в СОТ»
30 травня 2016 Новини та події

До захисту на засіданні Спеціалізованої вченої ради Університету К 26.130.04 подано кандидатську дисертацію Немировської Оксани Вікторівни

Тема дисертації:

  • «Формування ефективного механізму взаємодії національної економіки з транснаціональними корпораціями»
30 травня 2016 Новини та події

24 травня Центр розвитку кар’єри спільно із партнером – рекрутинговою компанією Zhuko.net організували майстер-клас «Гарячий IT-рекрутинг». Спікерами були Наталія Балабанова та Тетяна Мелікова, які мають більш ніж 10-річний досвід роботи у сфері підбору персоналу. Цікаво те, що проведення майстер-класу ініціювали студенти-психологи 1–2 курсу, які цікавляться рекрутментом і прагнуть більше дізнатися про всі тонкощі роботи в цій галузі.

На майстер-класі студенти дізналися про професію рекрутера, про те, з чого складається процес пошуку персоналу та які його інструменти. Також спікери відповіли на головні питання: з чого розпочати кар’єру в рекрутингу, як стати у ній професіоналом і досягти успіху.

Майстер-клас був наповнений позитивними емоціями. Студенти проявляли велику зацікавленість та допитливість, ставили багато запитань про специфіку роботи ІТ-рекрутера. Спікерам вдалося повністю задовольнити інтерес студентів до даної теми. Вони розповіли багато цікавих історій та навели чимало прикладів із власного досвіду. Кожен присутній на майстер-класі зміг примірити на себе роль рекрутера та визначити, чи хотів би він і надалі поповнювати свої знання та розвиватися у сфері підбору персоналу.

Від Центру розвитку кар’єри хочемо висловити подяку нашим партнерам – компанії Zhuko.net, спікерам за підтримку ініціативи студентів та проведення цікавого майстер-класу.

29 травня 2016 Новини та події

Центр міжнародних проектів НДІ прикладних інформаційних технологій оприлюднив результати ювілейного десятого рейтингу вищих навчальних закладів ІІІ, ІV рівнів акредитації «ТОП-200 Україна». Започаткований у 2006 році, він є єдиним в нашій країні академічним рейтингом, в основу якого покладено порівняння університетів різних типів із застосуванням універсальної системи критеріїв.

Цього року оргкомітетом Національного академічного рейтингу «ТОП-200 України» за підтримки міжнародної наглядової експертної ради рейтингу додатково було введено критерій «Інноваційна діяльність університетів», який вимірювався обсягом інвестицій, зроблених приватним, високотехнологічним бізнесом в стартапи університетів.

За результатами рейтингу 2016 року Вищий навчальний заклад «Університет економіки та права «КРОК» посів 1 місце серед недержавних ВНЗ і 59 місце у загальному рейтингу з-поміж двох сотень українських вишів, представлених у «ТОП-200 Україна», зберігши минулорічні позиції.

Вітаємо всіх, хто вважає себе «КРОКівцями» і вболіває за долю Університету, з цим досягненням і бажаємо нашій alma mater нових перемог!

25 травня 2016 Архів оголошень

Бізнес школа КРОК запрошує 25 травня на KeepInMind Conference Kyiv на тему «Підприємництво - умови, тренди, запуск та розвиток інноваційних стартап проектів в Україні»

KeepInMind Conference Kyiv – гарна нагода для знайомства з інвесторами, підприємцями, менеджерами, власниками бізнесу і стартаперами, місце для спілкування, обміну інформацією, отримання корисних контактів та відповідей на питання.

Мета Конференції - познайомити учасників з можливостями для підприємницької діяльності, зростання і розвитку стартап проектів в українській індустрії інновацій, людьми, що змінюють країну, з особистими кейсами талановитих, обдарованих людей, які досягли успіхів, вийшли за рамки пересічності і стали, по суті, агентами позитивних змін в нашій країні.

Під час Конференції мова йтиме про:

  • тенденції розвитку стартап індустрії в Україні
  • інвестиційні можливості та пошук фінансування стартап проектів
  • практичні поради по створенню успішних інноваційних бізнес-проектів в Україні та за кордоном
  • цікаві, ефективні і надихаючі бізнес-кейси і нові проекти

Кожен спікер конференції – це особистість, талановитий менеджер, людина, яка має в своєму активі декілька успішних реалізованих проектів і ініціатив.

Місце проведення: HUB 4.0 (м. Київ , Ярославський провулок, 1/3)

Вартість квитків (без ПДВ) до 24 травня 2016 року включно – 300 грн, в день події – 400 грн

Зверніть увагу! Для студентів КЕПІТ, Університету, викладачів участь безкоштовна (при реєстрації введіть код – Partner)

зареєструватися

21 травня 2016 Архів оголошень

Щороку студенти-«КРОКівці» з нетерпінням чекають на останній місяць весни: тепле сонечко, чудовий пташиний спів, квітучі каштани. Але є ще вагоміша причина цього очікування, адже кожного травня 50 найбільш активних студентів вирушають у подорож до найгарніших куточків нашої країни.

Унікальне за своєю красою Закарпаття славиться безліччю неповторних місць. Серед них – національний парк «Синевир», у заповідній зоні якого розташована найцінніша перлина Міжгір’я – Синевирське озеро або Морське око. Саме цим прекрасним місцем з 21 травня насолоджуватиметься студентський актив «КРОКу»!

21 травня 2016 Архів оголошень

21 травня Київський ліцей бізнесу святкує 25-річчя! Гарна нагода ліцейській родині та друзям ліцею зібратися разом!

У суботу 21 травня запрошуємо всіх причетних до минулого й теперішнього Київського ліцею бізнесу – випускників і співробітників усіх років, ліцеїстів нинішніх і майбутніх, друзів, партнерів і просто зацікавлених у новій школі всією родиною відвідати відкритий сімейний фестиваль – свято дитинства, спогадів, зустрічей, знайомства і мрій.

Детальна іноформація за посиланням

21 травня 2016 Новини та події

19 травня в рамках святкування Дня народження Університету і до Міжнародного дня сім’ї в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій відбувся концерт для батьків. Уже четвертий рік поспіль у ці святкові дні студенти готують сюрпризи для своїх рідних. І черговий захід пройшов не без подарунків та хвилювання. Батьки студентів отримали подяки від кураторів та обмінялися з ними  приємними побажаннями.

Концерт був проведений у стилістиці телевізійної програми «Коли ми вдома». І в привітальному слові директор Сумбаєва Людмила Петрівна висловила думку про те, що студенти і справді відчувають себе в Коледжі, як удома.

Учасники концерту демонстрували гумористичні сценки, співали, танцювали настільки майстерно, що деякі батьки цього дня навіть зробили відкриття про рівень таланту своїх дітей.

Під час заходу була визначена родина, яка протягом року найактивніше вболівала за свого студента. Це сім’я Влада Олександра-Лівіу. Вітаємо переможців! Наступного навчального року на них чекає сюрприз від Коледжу.

Наприкінці концерту чимало приємних, вдячних слів сказали батьки студентів. Дякуємо всім, хто створював родинну атмосферу свята і ще раз вітаємо з Міжнародним днем сім’ї!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

День сім’ї в Коледжі / 19.05.2016

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

21 травня 2016 Архів оголошень

21 травня 2016 року запрошуємо відвідати Університет «КРОК» і Коледж економіки, права та інформаційних технологій, щоб дізнатися про Правила прийому у 2016 році, перелік спеціальностей та сертифікатів ЗНО, необхідних для вступу цього року, а також отримати інформацію про нові програми і додаткові можливості, що пропонуються вступникам. Також програмою Дня відкритих дверей передбачена екскурсія навчальним закладом.

Початок об 11:00. Реєстрація з 10:30 в холі Університету. Детальніше – за посиланням.

20 травня 2016 Новини та події

17 травня 2016 року в рамках проекту «Україна – Норвегія» до Університету економіки та права «КРОК» з офіційним візитом завітала представник Університету Норд (м. Будьо, Королівство Норвегія), PhD, науковець Джун Дорніч.

На час її візиту було заплановано кілька подій та зустрічей. Зокрема, зустріч з керівництвом «КРОКу», на якій обговорювалися питання ефективної взаємодії університетів. Учасники обмінялися досвідом з організації навчального процесу та наукової діяльності.

Також спеціально до візиту Джун Дорніч організовано круглий стіл з аспірантами Університету економіки та права «КРОК». На захід було запрошено близько 15 аспірантів, докторів філософії, які нещодавно захистили свої дисертації. У круглому столі також взяли участь директор Навчально-наукового інституту менеджменту безпеки Захаров Олександр Іванович та начальник Науково-організаційного відділу Лічман Тетяна Володимирівна.

Третя подія, яка була запланована в рамках візиту, – проведення лекції на тему «Стратегічний менеджмент та соціальний капітал» для слухачів курсів підвищення кваліфікації проекту «Україна – Норвегія» – військовослужбовців та членів їхніх сімей, які навчаються на базі Навчально-наукового інституту менеджменту безпеки за спеціальністю «Забезпечення безпеки підприємницької діяльності суб'єктів господарювання в Україні». До слухачів лекції  також приєднався президент Міжнародного фонду соціальної адаптації Рубцов Володимир Сергійович.

Загалом учасники заходу отримали позитивні враження. Тож сподіваємося на подальшу плідну співпрацю. 

19 травня 2016 Архів оголошень

19–20 травня 2016 року в Університеті «КРОК» відбудеться другий етап Всеукраїнської студентської олімпіади 2015–2016 навчального року з дисципліни «Стратегічне управління».

До участі в Олімпіаді запрошуються переможці першого етапу, які навчаються за економічними спеціальностями і вивчають дисципліну «Стратегічне управління» в поточному або закінчили її вивчати в минулому році (не більше 3 осіб від ВНЗ).

Більш детальна інформація – каб. 121, науково-організаційний відділ – тел.: 455-57-13 (вн. 131)

19 травня 2016 Новини та події

16 травня «КРОК» святкував своє 24-річчя. Бажання привітати друзів, колег, однодумців привело до актової зали Університету велику «КРОКівську» родину. Урочисте зібрання трудового колективу відкрив своїм вітальним словом ректор Університету Сергій Михайлович Лаптєв.

Сергій Михайлович відзначив найкращих представників «КРОКівської» спільноти та вручив їм нагороди.

За вагомий особистий внесок у розвиток Вищого навчального закладу «Університет економіки та права «КРОК», за особливі заслуги перед Університетом Знаком Шани нагороджено: Ткача Дмитра Івановича, проректора з міжнародних зв’язків, доктора політичних наук, професора, Надзвичайного і Повноважного Посла України; Павловську Тамару Дмитрівну, помічника проректора з науково-педагогічної роботи (ліцензування та акредитація).

За особисті заслуги перед Вищим навчальним закладом «Університет економіки та права «КРОК» Відзнакою Університету нагороджені: Гурінова Леся Олександрівна, провідний методист Коледжу економіки, права та інформаційних технологій; Карпова Ольга Михайлівна, виконавчий директор Бізнес-школи; Кравченко Людмила Миколаївна, старший менеджер з адміністративної діяльності навчально-методичного управління; Негода Марія Петрівна, менеджер з адміністративної діяльності департаменту заочного навчання; Ніколаєв Дмитро Геннадійович, старший викладач кафедри міжнародних економічних відносин; Паюк Ірина Юріївна, керівник проектів та програм у сфері матеріального (нематеріального) виробництва Навчально-наукового інституту магістерської підготовки та післядипломної освіти; Поліщук Тамара Сергіївна, директор Центру розвитку кар’єри; Судденко Тетяна Іванівна, прибиральниця службових приміщень господарського відділу; Тищенко Леся Василівна, старший менеджер з адміністративної діяльності навчально-методичного управління; Тонконог Ірина Аліківна, керівник проектів та програм у сфері матеріального (нематеріального) виробництва департаменту зв’язків з громадськістю та реклами; Хворостяна Інна Сергіївна, старший методист департаменту довузівської підготовки; Чаюн Надія Степанівна, доцент кафедри управлінських технологій.

Перший проректор, кандидат економічних наук, професор Міщенко Володимир Спиридонович, проректор з науково-педагогічної роботи (навчальна робота), кандидат економічних наук, доцент Олена Миколаївна Шикова та проректор з науково-педагогічної роботи (корпоративне управління) Наконечна Наталія Василівна вручили Почесну грамоту Університету за багаторічну плідну працю, вагомі досягнення в професійній діяльності та значний особистий внесок у розвиток Вищого навчального закладу «Університет економіки та права «КРОК»: Атрощенку Георгію Ігоровичу, Баликіній Людмилі Ігорівні, Баран Світлані Олександрівні, Беличенко Галині Петрівні, Вертегелу Андрію Григоровичу, Галиці Ігорю Олександровичу, Головко Світлані Анатоліївні, Голоті Олексію Миколайовичу, Грушку Віктору Івановичу, Дайнецькій Любові Вікторівні, Двірській Оксані Василівні, Демидову Івану Платоновичу, Дунаєву Олександру Володимировичу, Заєцю Анатолію Павловичу, Захарову Олександру Івановичу, Ігнатіковій Валерії Віталіївні, Іщенко Людмилі Володимирівні, Кавун Галині Олександрівні, Карп Анні Юріївні, Карапетяну Олександру Робертовичу, Картунову Олексію Васильовичу, Касянюк Марині Володимирівні, Кахуті Надії Дмитрівні, Кириченко Оксані Сергіївні, Клочко Зінаїді Володимирівні, Коверзі Катерині Григорівні, Корольовій Вікторії Вікторівні, Корсакевич Святославу Сергійовичу, Кудаку Володимиру Миколайовичу, Кудряшовій Світлані Вікторівні, Кушим Галині Михайлівні, Кушлик Ользі Миколаївні, Лисенко Ользі Петрівні, Літвін Наталії Миколаївні, Лободаєву Володимиру Миколайовичу, Лук’яненко Світлані Анатоліївні, Лук’янець Валентині Станіславівні, Луценко Ірині Андріївні, Мамчур Антоніні Олександрівні, Матат Вікторії Володимирівні, Мелько Людмилі Федорівні, Мельник Валентині Анатоліївні, Метельській Олені Сергіївні, Миколайчук Тетяні Петрівні, Міловідову Юрію Олеговичу, Одягайлу Борису Михайловичу, Остапенко Анастасії Михайлівні, Пановій Ірині Юріївні, Панченко Тетяні Григорівні, Перепелиці Галині Миколаївні, Петренко Марині Іванівні, Петровій Ірині Леонідівні, Пижову Олександру Михайловичу, Поскрипку Юрію Анатолійовичу, Радіоновій Ірині Федорівні, Реві Ліні Павлівні, Романовій Марії Ігорівні, Россошанській Ользі Валентинівні, Рудавці Олені Миколаївні, Сакалю Василю Васильовичу, Сингаївській Ірині Валентинівні, Скуратівській Марині Олегівні, Слепенко Людмилі Василівні, Сокол Тетяні Георгіївні, Сороці Ірині Анатоліївні, Стародубцевій Олені Іванівні, Степаненко Наталії В’ячеславівні, Студзінському Максиму Юрійовичу, Сумбаєвій Людмилі Петрівні, Тарасовій Ірині Вікторівні, Терешковій Наталії Олегівні, Терещенко Тетяні Андріївні, Титаренко Наталії Вікторівні, Уваровій Ганні Шевкетівні, Усатюк Катерині Миколаївні, Французу Анатолію Йосиповичу, Хитрук Валентині Володимирівні, Хмелю Володимиру Вікторовичу, Червінській Тетяні Миколаївні, Чернишук Катерині Миколаївні, Чуйко Ганні Едуардівні, Шаровій Олені Степанівні, Шейко Ларисі Володимирівні.

За багаторічну плідну працю, значний особистий внесок у розвиток Вищого навчального закладу «Університет економіки та права «КРОК» оголошено Подяку: Бутенко Вікторії Сергіївні, Бруяці Аліні Віталіївні, Васяєвій Світлані Олексіївні, Гелецькій Ірині Олександрівні, Глушковій Надії Степанівні, Горєловій Вероніці Юріївні, Гофман Мирославі Олександрівні, Денисенко Ларисі Миколаївні, Довченко Семену Олександровичу, Догадіній Надії Кирилівні, Кисілю Леоніду Івановичу, Кононенко Тетяні Сергіївні, Кравець Оксані Андріївні, Кравчук Любов Сергіївні, Лелюк Олесі Олександрівні, Лещенко Павлу Сергійовичу, Лєбєдевій Зінаїді Гаясівні, Лєдовській Ірині Віталіївні, Мітус Людмилі Іванівні, Мультах Ользі Миколаївні, Невгад Людмилі Василівні, Носуру Михайлу Олексійовичу, Панченко Наталії Іванівні, Плетенецькій Світлані Михайлівні, Романенко Олені Валеріївні, Румику Ігорю Івановичу, Савельєву Євгенію Віталійовичу, Сідляр Вікторії Володимирівні, Скорій Наталії Іванівні, Темченко Валентині Петрівні, Тимощенко Марії Михайлівні, Тулушу Леоніду Дмитровичу, Хорошенюку Андрію Павловичу, Чабалі Катерині Григоріївні, Червінській Людмилі Миколаївні, Черновол Ользі Петрівні, Шемякіній Ользі Олегівні, Шинкоренко Лідії Іванівні, Шкловцову Ігорю Михайловичу, Шоці Ганні Степанівні, Яченку Павлу Анатолійовичу.

Проректор з наукової роботи, доктор історичних наук, професор Володимир Степанович Сідак нагородив наукових керівників студентів – переможців конкурсів: Рокочу Віру Володимирівну, доктора економічних наук, професора, декана факультету міжнародних відносин; Рача Валентина Анатолійовича, доктора технічних наук, професора, директора Навчально-наукового інституту інформаційних та комунікаційних технологій; Шарову Олену Степанівну, кандидата технічних наук, доцента кафедри бізнес-адміністрування та управління проектами; Данченко Олену Борисівну, доктора технічних наук, доцента, завідувача кафедри бізнес-адміністрування та управління проектами; Сингаївську Ірину Валентинівну, кандидата психологічних наук, доцента, завідувача кафедри психології.

За ефективне наукове керівництво аспірантами та здобувачами нагороджені: Француз Анатолій Йосипович, доктор юридичних наук, доцент; Алькема Віктор Григорович, доктор економічних наук, професор; Бобров Євген Анатолійович, доктор економічних наук, доцент; Петрова Ірина Леонідівна, доктор економічних наук, професор; Сингаївська Ірина Валентинівна, кандидат психологічних наук, доцент; Січевлюк Володимир Антонович, кандидат юридичних наук, доцент; Ященко Володимир Арсентійович, доктор юридичних наук, професор.

Голова Студентського наукового товариства КЕПІТу Олександр Пижов вручив Подяки від товариства за активну життєву позицію, вагомий внесок у формування майбутньої наукової еліти України та створення позитивного іміджу Університету в освітньо-науковому просторі: Сідаку Володимиру Степановичу, Двірській Оксані Василівні, Лелюк Олесі Олександрівні, Лічман Тетяні Володимирівні, Пазєєвій Ганні Михайлівні, Степаненко Наталії В’ячеславівні, Хорошенюку Андрію Павловичу.

У 2014 році в Університеті було започатковано вручення Відзнаки «Кращий проект» для працівників «КРОКу» за активну проектну діяльність та створення позитивного іміджу Університету. З нагоди 24-ї річниці Університету цією відзнакою нагороджені: Ткач Дмитро Іванович за проект «Україно-Угорський культурний центр»; Літвін Наталія Миколаївна і Ніколаєв Дмитро Геннадійович за проект «Науково-аналітичний центр факультету міжнародних відносин з вивчення світових ринків»; Маринович Вікторія Володимирівна і Сорока Ірина Анатоліївна за проект «Інтелектуальна гра знавців англійської мови»; Мелько Людмила Федорівна за практико-орієнтований проект «Школа професійного зростання для майбутніх фахівців туристичної сфери»; Поліщук Тамара Сергіївна за проект для студентів KRОK Career Camp; Чепіга Лідія Михайлівна за проект «КЕПІТ-family».

Завершили церемонію нагородження голова Екологічного клубу однодумців «ЛОТОС» Ліана Шмакова та голова проектного офісу Олексій Мельник, які вручили відзнаки за активну участь в діяльності екологічного клубу.

Щиро вітаємо «КРОКівців» з почесними нагородами! Бажаємо всім членам «КРОКівської» спільноти натхнення та успіхів, професійних перемог та особистого щастя.

З Днем народження, Університете!

Урочисте зібрання трудового колективу /16.05.2016

19 травня 2016 Новини та події

16 травня з нагоди 24-річчя Університету «КРОК» відбувся святковий збір студентської родини.

В актовій залі Університету зустрілися представники факультетів, інститутів та коледжу, щоб привітати один одного зі святом. Урочистості розпочалися спільною піснею про «КРОК» і «КРОКівським» девізом: «БОЇШСЯ – НЕ РОБИ, РОБИШ – НЕ БІЙСЯ!»

З вітальним словом до «КРОКівської» родини звернувся ректор Університету Сергій Михайлович Лаптєв.

Присутні на святкуванні змогли пригадати найбільш значні події та заходи, які проводив Університет. Серед них – Всеукраїнський молодіжний економічний форум, що об’єднав понад 200 учнівських та студентських команд з усієї країни, та Міжвузівська студентська конференція «Економіка України: шляхи виходу з кризи», в якій взяли участь 150 учасників із 35 навчальних закладів. Також було згадано перемогу відеороботи студентської медіа-групи KMG в конкурсі «7 мільярдів» від ООН. Студенти представляли ролик «Гадаєш, є різниця?», присвячений проблемам екології.

Було відзначено та високо оцінено діяльність благодійного товариства «Серце в долоньках» та благодійного проекту Студради «Іскра запалює полум’я, а крапля крові запалює життя».

Протягом року «КРОКівці» брали активну участь у міжнародних та всеукраїнських студентських олімпіадах і конкурсах, спортивних змаганнях, культурних заходах, гідно представляли навчальний заклад на Відкритому фестивалі гумору та сміху Kyiv Open Smile. Були активні, творчі та, як завжди, сповнені ідей і оптимізму.

Найкращі зі студентів-«КРОКівців» цього дня отримали заслужені нагороди.

За активну участь у науковому житті та вагомий внесок у формування позитивного іміджу Університету Почесною грамотою та премією нагороджені переможці всеукраїнських студентських олімпіад, всеукраїнських конкурсів студентських наукових робіт: Бойко Євген, Марущак Інна, Москов Олексій, Нєдєліна Любов та Ннаджарі Айірі.

Почесною грамотою Університету нагороджені:

  • За сумлінність і наполегливість у навчанні та вагомий внесок у формування позитивного іміджу Університету: Агаєва Тамілла, Бабій Василь, Барбаян Юлія, Благодір Юлія, Бовтюх Мирослав, Вароді Тетяна, Волчкова Софія, Волянська Ірина, Данченко Любов, Дяченко Вікторія, Єдинак Тетяна, Зайцева Юлія, Кардаш Катерина, Коритник Юлія, Котюков Олексій, Куца Лілія, Лавренюк Лілія, Лисенко Олена, Львова Анастасія, Магдич Надія, Мороз Параскева-Христина, Осадча Аліна, Остапенко Вікторія, Поліщук Анастасія, Скрипачов Богдан, Стаховський Євген, Фастовець Ясміна, Христосенко Анелія, Чубатько Андрій, Шевченко Катерина, Шевчук Олена, Шелест Дар’я та Шиян Анна.
  • За активну участь у науковому житті та вагомий внесок у формування позитивного іміджу Університету учасники всеукраїнських конкурсів, міжнародних конкурсів, всеукраїнських студентських олімпіад: Андріяк Андрій, Близнюкова Олександра, Бойко Богдан, Борисенко Олександр, Бурська Ірина, Карп Анна, Кириленко Євгеній, Класон Ілля, Кнут Вікторія, Ланкін Микита, Лаптєв Сергій, Осипенко Микола, Панченко Владислав, Прохоренко Ольга, Шостак Ілля та Щукін Віталій.
  • За активну участь у громадському і науковому житті та вагомий внесок у формування позитивного іміджу Університету: Задорожна Наталія, Удод Катерина та Лукасєвич Юлія.
  • За активну участь у технічному та комп’ютерному забезпеченні навчальних занять та корпоративних заходів: Герасьов Дмитро, Марценюк Дмитро та Комендяк Альвіан.
  • За розвиток екологічного та волонтерського руху і вагомий внесок у формування позитивного іміджу Університету: Бірченко Тетяна, Бутенко Марія, Влад Олександр-Лівіу, Гричик Євгенія, Іванченко Анна, Каленченко Дарина, Козловський Михайло, Кудряшов Євгеній, Лобанов Сергій, Подойніцин Михайло, Руденко-Квятківська Анастасія та Сторчеус Анастасія.
  • За активну участь у культурному і громадському житті та вагомий внесок у формування позитивного іміджу Університету: Вовчок Вікторія, Горкушин Олександр, Груба Юрій, Донченко Тетяна, Заярна Ніна, Зирянов Вячеслав, Клименко Анастасія, Книш Віктор, Луцюк Христина, Мельник Ірина, Омельченко Юлія, Пєфтієв Микола, Пижьянов Сергій, Піщев Євгеній, Полозюк Роман, Пушкарук Віктор, Харчук Валентина, Чернишенко Ірина, Шупило Анна, Голота Адам, Ніколко Вікторія, Сулейманова Гюнель, Шмакова Ліана, Асадлі Табріз, Терещук Олексій, Дудік Андрій та Михаленко Марія.
  • За активну участь у культурному й громадському житті, створення та реалізацію соціальних проектів і вагомий внесок у формування позитивного іміджу Університету: Андрієтті Олександр, Громей Дмитро, Деректоренко Анна, Дерябкін Андрій, Кисіль Анна, Ковальчук Вікторія, Корсунівський Дмитро, Коцюба Анастасія, Магдік Анастасія, Романов Михайло, Барсуков Владислав, Коцур Марина, Крайова Тетяна, Калюжна Антоніна, Пижов Олександр, Численко Дарина, Атаманчук Вікторія, Грохольський Олександр, Крамаренко Борис та Мумрієнко Анастасія.
  • За сумлінність і наполегливість у навчанні, вагомий внесок у розвиток оздоровчого руху та пропаганду ідей здорового способу життя, активну участь у культурному і громадському житті, створення та реалізацію соціальних проектів і вагомий внесок у формування позитивного іміджу Університету: Донцов Вадим та Степанченко Ігор.

Крім того, під час святкового зібрання було нагороджено переможців сьомого конкурсу на здобуття стипендії Асоціації випускників Університету «КРОК». Результати конкурсу оголосила голова Правління Асоціації випускників Світлана Зульфирівна Заріпова. Вітаємо стипендіатів АВУ «КРОК» 2016 року: Євгенія Савельєва (ФЕП, 4 курс) та Аліну Гольцеву (КЕПІТ, 4 курс)! «Зелену премію» було вручено Євгенії Гричик (КЕПІТ, 3 курс)

Усіх нагороджених та причетних до діяльності одного з найкращих недержавних навчальних закладів України вітали Вокальна студія та Театр танцю «КРОК». Для присутніх у залі лунала «Червона рута» у виконанні Вікторії Ніколко.

Завершуючи зібрання ведучі наголосили, що «КРОК» є місцем, де здійснюються мрії. Тож бажаємо усім «КРОКівцям» натхненно мріяти і наполегливо втілювати свої задуми в життя.

З Днем народження, дорога студентська «КРОКівська» родино!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Великий студентський збір / 16.05.2016

Конкурс стипендій АВУ-2016 / 16.05.2016

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

19 травня 2016 Новини та події

16 травня «КРОК» святкував 24-річчя від дня заснування. Радісна атмосфера заполонила подвір’я і коридори Університету, де протягом дня звучала музика, лунали поздоровлення.

Музичні привітання дарували «КРОКівцям» талановиті Ліана Шмакова, Гюнель Сулейманова, Анастасія Клименко та Іван Березко. Біля мікрофону натхненно працював Борис Крамаренко. Листівками та солодощами вітали Анастасія Коцюба, Анастасія Магдік, Валентина Харчук, Михайло Романов.

Цього дня відбулися святкові збори студентства та збори трудового колективу Університету і було вручено стипендію АВУ «КРОК». В актовій залі було людно й урочисто. Задля піднесеного, святкового настрою присутніх сумлінно працювали Вікторія Ковальчук, Анна Кисіль, Анна Шупило, Микола Пефтієв, улюблені ведучі «КРОКівської» родини Вадим Донцов та Ігор Степанченко. Під час церемоній вручення нагород найкращим «КРОКівцям» відповідально працювали Міс та Містер «КРОКу» – 2016 Альона Бабат і Дмитро Корсунівський.

Бездоганну роботу апаратури забезпечували Андрій Дерябкін, Дмитро Громей, Павло Табачек, Олександр Робертович Карапетян. Радість мистецтва дарували учасники Вокальної студії під керівництвом Сергія Віталійовича Дудка та Театру танцю «КРОК», яким керує Інна Миколаївна Бєлозор.

Корпоративне управління Університету «КРОК» висловлює окрему подяку за активну участь в організації святкування Наталії Олександрівні Ковальчук та Світлані Олексіївні Дудко.

День народження «КРОКу» – чудова нагода згадати його найбільші здобутки, подякувати тим, хто творить його майбутнє. Щиро вітаємо всіх «КРОКівців» з нашим спільним святом! Бажаємо щастя й перемог, миру й добра! Дякуємо за те, що ви з нами на кожному кроці до нових вершин, мрієте й втілюєте в життя найдивовижніші задуми!

19 травня 2016 Новини та події

9–13 травня 2016 року в Університеті Козмінського (м. Варшава, Польща) проходив захід «Управління процесами інтернаціоналізації» в рамках європейської програми «Еразмус+».

Захід зібрав близько 30 учасників з різних куточків світу: Азербайджану, Великої Британії, Грузії, Індії, Італії, Казахстану, Канади, Мексики, Малайзії, Німеччини, США, Фінляндії, Франції тощо. Університет «КРОК» представляла керівник проектів та програм управління міжнародного співробітництва Галина Богаченко.

Протягом міжнародного тижня були розглянуті такі питання:

  • кращі практики інтернаціоналізації,
  • акредитація AACSB International,
  • інтернаціоналізація студентських програм,
  • міжнародні обміни та міжнародний досвід роботи: кращі практики,
  • кар`єра за кордоном,
  • залучення іноземних студентів до активностей університету,
  • поради з успішної реалізації  «Еразмус+»-проектів,
  • організація мультикультурного сервісу для студентів різних країн.

Учасники активно спілкувалися, обмінювалися думками та обговорювали можливості співпраці.

19 травня 2016 Архів оголошень

19 травня запрошуємо батьків студентів Коледжу економіки, права та інформаційних технологій на концертну програму присвячену Міжнародному дню сім'ї, який відзначається щорічно 15 травня. 

Початок заходу о 16:30 в актовій залі Університету (ауд. 322)

18 травня 2016 Новини та події

17 травня студенти КЕПІТу – груп «Правознавство» та «ОПСІК» під керівництвом викладача української мови та літератури Степаненко Н.В. відвідали творчий вечір «Василь Дробот – поет і громадянин», що відбувся в приміщенні Національного музею історії літератури. Творчість Василя Дробота – це своєрідне переосмислення філософії, культури, змісту свідомості й людського досвіду, в результаті якого поет робить висновок про цінність тих крихт щастя, які дарує нам життя.

Василь Леонідович читав свої поезії, розповідав історії їхньої появи. На зустрічі також були присутні Євгенія Зенюк та Олександр Різник – автори і виконавці пісень на вірші Василя Дробота, ведуча Наталія Веселицька.

У залі панувала атмосфера справжнього свята з властивим йому хвилюванням очікування й передчуття радості. І Василь Дробот виправдав довіру публіки. У його поезіях вразило поєднання, здавалося б, непоєднуваного: незвичайної скромності та яскравої індивідуальності. У кожному з виконаних творів авторові вдалося органічно поєднати ту поезію, яка була б цікавою для різних вікових категорій.

Хочеться вірити, що голос поета буде звучати в серцях людей вічно. Адже поезія – не лише гармонія суті буття і, за висловом Мандельштама, процес «усвідомлення своєї правоти», а й камертон, який є еталоном для людських почуттів і прагнень. Чуєте? Це пульсує камертон поезії Дробота: «Людина світить тому, що вона – зірка, і звучить тому, що вона – гармонія, як жайворонок над степом, без якого не може початися ранок...»

16 травня 2016 Архів оголошень

Запрошуємо 16 травня на Святкові збори трудового колективу з нагоди Дня народження Університету!

Вітання від засновників Університету, підбиття підсумків року, вручення Відзнаки, нагородження кращих співробітників – все це чекає на Вас о 14:30 в актовій залі Університету

Святкуймо День народження улюбленого Університету разом!

16 травня 2016 Архів оголошень

Запрошуємо 16 травня о 13:00 до актової зали на Вручення стипендій АВУ «КРОК» 2016 року!

Щороку Правління Асоціації випускників Університету «КРОК» присуджує Стипендію, що традиційно орієнтована на підтримку кращих студентів нашої alma mater і вручається до Дня народження Університету.

Цього року на здобуття Стипендії претендують: Гольцева Аліна (КЕПІТ, 4 курс), Гричик Євгенія (КЕПІТ, 3 курс), Жукова Маргарита (КЕПІТ, 3 курс), Руліковська Наталія (КЕПІТ, 3 курс), Прима Олександр (ФЕП, 4 курс), Савельєв Євгеній (ФЕП, 4 курс), Степанченко Ігор (ЮФ, 4 курс)

Приходьте підтримати друзів!

Святкуймо День народження улюбленого Університету разом!

16 травня 2016 Архів оголошень

Запрошуємо 16 травня на Великий КРОКівський збір з нагоди Дня народження Університету!

Вітання від засновників Університету, вручення найвищої нагороди – Знака «Шани», відзначення кращих студентів, а також визначення стипендіатів Асоціації випускників Університету «КРОК» – все це чекає на Вас о 13:00 в актовій залі Університету

Святкуймо День народження улюбленого Університету разом!

16 травня 2016 Новини та події

12 травня в Інституті управління природними ресурсами ВНЗ «Університет економіки та права «КРОК» відбулася науково-практична конференція «Стан, проблеми та перспективи використання природних ресурсів» за участю науковців, викладачів, студентів, представників райдержадміністрації та органів місцевого самоврядування.

На пленарному засіданні обговорили важливі питання щодо збереження природних ресурсів та довкілля: д. с.-г. н., професор, член-кор. НААН, Трускавецький Р.С. – ННЦ «Інститут ґрунтознавства та агрохімії імені О.Н. Соколовського»; д. держ. упр., професор Шапоренко О.І. – завідувач кафедри землевпорядкування та кадастру Інституту управління природними ресурсами; к. і. н., доц. Томенчук Б.П. − завідувач кафедри етнології і археології Прикарпатського НУ ім. В. Стефаника; д. філос. н., проф. Джура О.Д. − директор Бурштинського енергетичного коледжу ІФНТУНГ; к. ю. н., професор кафедри цивільного та трудового права Біленчук П.Д. – Київський НУ права НАНУ; к. ю. н., доцент Пиць В.М. та Беркещук М.М. – керівник апарату Коломийської райдержадміністрації; Копча Р.І. − в. о. начальника Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області; Бучелюк С.В. − начальник управління Держгеокадастру в Коломийському районі, а також депутати обласної ради Книшук П.В. – директор ТОВ «Прут-Генетик», Вітенко М.Д. – приватний підприємець.

На конференції було заслухано доповіді з проблем системного управління земельними ресурсами, історико-археологічних аспектів та перспектив використання природних ресурсів, еколого-економічних механізмів управління поведінки з твердими побутовими відходами тощо.

Відрадно те, що на конференції з цікавими доповідями виступили студенти: Березовський Олександр, «Кримінальна відповідальність за порушення екологічного законодавства» (науковий керівник – к. і. н., доц. Футулуйчук В.М.); Каюк Діана, «Крик Карпат – екологічна катастрофа» (науковий керівник – ст. викладач Мандич В.В.); Стефак Ольга, «Вплив туризму на соціально-економічний розвиток Прикарпаття» (науковий керівник – к. е. н., доц. Федорак В.І.); ліцеїсти Коломийського навчально-виховного комплексу № 9 «Школа – природничо-математичний ліцей» Тодорів Оксана та Бойчук Вікторія та інші.

Між учасниками конференції відбулася жвава дискусія щодо перспектив розвитку сільських територій, рекреаційного туризму в умовах адміністративно-територіальної реформи, аспектів збереження природних ресурсів, екологічних проблем та умов сучасного землекористування.

Учасники конференції відвідали господарство «Прут-Генетик», де мали змогу ознайомитися з сучасними технологіями в рослинництві та тваринництві,  новими формами господарювання та використання природних ресурсів. Пізніше учасники вирушили до Княждвірського ботанічного тисового заказника, у якому оглянули музей з експонатами тваринного світу Карпат.

Така екскурсія і дискусії допомагають об’єднати зусилля науковців, практиків, студентів та учнівської молоді до вирішення проблем дбайливого ставлення до навколишнього середовища.

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Науково-практична конференція / 12.05.2016

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

15 травня 2016 Архів оголошень

15 травня 2016 року Університет «КРОК» відзначатиме 24-й День народження!

Щиро вітаємо засновників Університету: Лаптєва Сергія Михайловича, Гукайла Юлія Михайловича, Паращенко Людмилу Іванівну та Фінікова Тараса Володимировича, а також усіх співробітників,  студентів, випускників та друзів «КРОКу» з цим чудовим святом!

Запрошуємо на урочистості з нагоди свята!

16 травня –  Великий КРОКівський збір – актова зала, 13:00 – вітання від засновників Університету, вручення найвищої нагороди – Знака «Шани», відзначення кращих студентів, а також визначення стипендіатів Асоціації випускників Університету «КРОК»

16 травня –  Святкові збори трудового колективу – актова зала, 14:30 – вітання від засновників Університету, вручення Відзнаки, нагородження кращих співробітників

17 травня – Святкове зібрання Кавалерів Знака «Шани» – початок о 15:00

21 травня – Ректорська екскурсія «КРОК до вершин» – подорож студентського активу на озеро Синевир

Святкуймо День народження улюбленого Університету разом!

13 травня 2016 Новини та події

12 травня 2016 року в Університеті «КРОК» відзначали 71-у річницю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Актова зала «КРОКу» була вщент заповнена студентами та співробітниками. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять тих, хто, на жаль, не дожив до цього часу, але своїм незабутнім подвигом наблизив День Перемоги.

У пам'ять за загиблими воїнами студенти Університету Донцов Вадим, Ковальчук Вікторія, Корсунівський Дмитро, Коцур Марина поклали квіти до меморіального комплексу «Бабин Яр» і до меморіальної дошки кавалера Ордена Вітчизняної війни I ступеня, нагородженого медалями «За відвагу» та «За перемогу над Німеччиною у Великій Вітчизняній війні» – Копєйчикова Володимира Володимировича, д. ю. н., професора, академіка АПрН України, заслуженого діяча науки і техніки України, який працював на посаді професора і завідувача кафедри теорії та історії держави і права в Університеті «КРОК».

До пам’ятної дати Культурний центр спільно з департаментом зі студентських питань, небайдужими «КРОКівцями» підготували до перегляду театралізовану постановку «Порывы ветра».

Коли по завершенню перегляду в переповненій залі увімкнули світло, глядачі і актори не могли приховати почуттів. 

Щиро дякуємо за підготовку надзвичайно проникливої постановки Роману Дубенському, Олександру Робертовичу Карапетяну, Денису Мігалю, Отарі Векуа, Ігорю Потьомці, Ігорю Степанченку, Альоні Карпенко, Анні Шупило. Також висловлюємо подяку Георгію Атрощенку (звук), Павлу Табачеку, Андрію Дерябкіну (світло) та всім, хто був причетний до створення особливої атмосфери.

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Пам’ятаємо безсмертний подвиг / 12.05.2015

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

13 травня 2016 Архів оголошень

13 травня 2016 року в приміщенні Університету відбудеться зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО) з історії України.

У зв’язку з цим, будь ласка, зверніть увагу, що до 14:30 буде обмежено допуск до частини першого та другого поверхів.
Каса та бібліотека також розпочнуть свою роботу з 14:30

За додатковою інформацією звертайтеся до Іщенко Людмили Володимирівни – каб. 315, тел.: (044) 455-57-12 (внутр. 114)

Пробне ЗНО в Університеті «КРОК»

12 травня 2016 Архів оголошень

12 травня 2016 року, о 19:00, запрошуємо випускників, студентів та співробітників Університету «КРОК», а також партнерів і всіх, хто вболіває за наших конкурсантів, на Відкрите засідання Правління Асоціації випускників «КРОКу», на якому буде визначено результати Конкурсу на здобуття стипендії АВУ «КРОК» 2016 року! Дізнавайтеся більше

Нагадаємо, що вручення Стипендії та подарунків відбудеться 16 травня під час «Великого КРОКівського збору» в актовій залі о 13:00

12 травня 2016 Новини та події

5 травня 2016 року випускники 11 класів складали ЗНО з української мови та літератури.

Щорічно студентство Університету «КРОК» проводить в Києві та Київській області  акцію «Я склав ЗНО! Я – Супергерой!» на підтримку учасників тестування. Студенти вітають школярів із проходженням тесту, дарують значки та фотографують на згадку.

Цього року акція одночасно проводилася у 35 пунктах Києва та області (у містах Переяславі-Хмельницькому, Баришівці та Ірпені). Загалом значки супергероїв, вітання та підтримку отримали близько 5 тисяч учнів, а це 25% від загальної кількості учасників, що складали тест в Києві.

Уперше в історії проекту найкращі модератори – студенти на пунктах тестування увійшли до волонтерської команди концерту гурту «Океан Ельзи» (18 травня) та ще п’ятеро  стануть обличчям вступної кампанії 2016 року. Результати конкурсу будуть оголошені після 15 травня.

Вітаємо старшокласників з проходженням важливого тесту та бажаємо гарних результатів!

Фотозвіт заходу можна переглянути за посиланнями

Фотозвіт за 5 травня 2016

Фотозвіт за 11 травня 2016

Фотозвіт за 13 травня 2016

12 травня 2016 Архів оголошень

До Дня пам'яті та примирення і з нагоди 71-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні запрошуємо 12 травня 2016 року о 13:00 до актової зали переглянути театралізовану постановку «Порывы ветра»

11 травня 2016 Архів оголошень

Продовжує діяти і збирати довкола себе небайдужих «КРОКівців» проект Студентської ради «Іскра запалює полум’я, а крапля крові запалює життя».

11 травня 2016 року запрошуємо і Вас взяти участь у проекті, спрямованому на допомогу якомога більшій кількості людей, зокрема дітям і пораненим воїнам. Пам’ятайте, що на Вашу допомогу дуже чекають. Віримо, що Ви не залишитеся осторонь. А ми допоможемо Вам дарувати надію і запалювати життя!

Умови участі незмінні:

  1. Мати бажання допомогти людям, які цього потребують
  2. Відповідати критеріям, необхідним для донорства: будь-яка практично здорова людина у віці від 18 до 60 років, якщо немає протипоказань. Люди з масою тіла менше 50 кг або зростом менше 150 см допускаються до донорства в індивідуальному порядку
  3. Зв'язатися з керівником проекту для отримання інформації за телефоном 093-978-80-11 (Степанченко Ігор) або в групі ВКонтакті
  4. Прийти до пункту збору крові та здати її з такими ж донорами, як Ви.

Ми чекаємо на Вас! Кличте друзів та знайомих, щоб робити добро РАЗОМ, адже це так просто!

11 травня 2016 Архів оголошень

11 травня 2016 року в приміщенні Університету відбудеться зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО) з математики.

У зв’язку з цим, будь ласка, зверніть увагу, що до 15:00 буде обмежено допуск до частини першого та другого поверхів.
Каса та бібліотека також розпочнуть свою роботу з 15:00

За додатковою інформацією звертайтеся до Іщенко Людмили Володимирівни – каб. 315, тел.: (044) 455-57-12 (внутр. 114)

Пробне ЗНО в Університеті «КРОК»

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Найближчі проекти та події » Архів (Незабаром) » Фільтрувати матеріали за датою: травня 2016