«КРОКівська» родина відзначила День народження — Університет «КРОК»

Новини та події

«КРОКівська» родина відзначила День народження

19 травня 2016 Новини та події

16 травня «КРОК» святкував 24-річчя від дня заснування. Радісна атмосфера заполонила подвір’я і коридори Університету, де протягом дня звучала музика, лунали поздоровлення.

Музичні привітання дарували «КРОКівцям» талановиті Ліана Шмакова, Гюнель Сулейманова, Анастасія Клименко та Іван Березко. Біля мікрофону натхненно працював Борис Крамаренко. Листівками та солодощами вітали Анастасія Коцюба, Анастасія Магдік, Валентина Харчук, Михайло Романов.

Цього дня відбулися святкові збори студентства та збори трудового колективу Університету і було вручено стипендію АВУ «КРОК». В актовій залі було людно й урочисто. Задля піднесеного, святкового настрою присутніх сумлінно працювали Вікторія Ковальчук, Анна Кисіль, Анна Шупило, Микола Пефтієв, улюблені ведучі «КРОКівської» родини Вадим Донцов та Ігор Степанченко. Під час церемоній вручення нагород найкращим «КРОКівцям» відповідально працювали Міс та Містер «КРОКу» – 2016 Альона Бабат і Дмитро Корсунівський.

Бездоганну роботу апаратури забезпечували Андрій Дерябкін, Дмитро Громей, Павло Табачек, Олександр Робертович Карапетян. Радість мистецтва дарували учасники Вокальної студії під керівництвом Сергія Віталійовича Дудка та Театру танцю «КРОК», яким керує Інна Миколаївна Бєлозор.

Корпоративне управління Університету «КРОК» висловлює окрему подяку за активну участь в організації святкування Наталії Олександрівні Ковальчук та Світлані Олексіївні Дудко.

День народження «КРОКу» – чудова нагода згадати його найбільші здобутки, подякувати тим, хто творить його майбутнє. Щиро вітаємо всіх «КРОКівців» з нашим спільним святом! Бажаємо щастя й перемог, миру й добра! Дякуємо за те, що ви з нами на кожному кроці до нових вершин, мрієте й втілюєте в життя найдивовижніші задуми!

Оновлено: Четвер, 19 травня 2016 14:22
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » «КРОКівська» родина відзначила День народження